Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γειά σας και καλώς σας βρήκα.

Έχω ένα πρόβλημα με το laptop μου.To θέμα το έφτιαξα στην κατηγορία hardware,αλλά δεν είμαι σίγουρος αν φταίει όντως το hardware.

Το πρόβλημα

Όλα ξεκίνησαν όταν είχα ανοίξει το laptop μια φορά με τα το πρόβλημα σε πιο ήπια μορφή.

Στην αρχή δεν δούλευαν κανονικά 3-4 πλήκτρα.Όταν τα πατούσα,μου έβγαζε λάθος χαρακτήρες.Π.χ. αντί για ''σ'' μου έβγαζε ''3/α''.

Να σημειώσω ότι με το εικονικό πληκτρολόγιο των windows δούλευε μια χαρά.Όταν πατούσα ''σ'' μου έβγαζε ''σ''.

Το πρόβλημα κράτησε για κάνα δύο μέρες και μετά έφυγε.

Τον τελευταίο καιρό όμως ξαναήρθε σε πιο βαριά μορφή.Σταμάτησαν να δουλεύουν αρκετά κουμπιά (esc,6-7 γράμματα και μερικά ακόμα).Όπως είπα και πριν όμως,με το εικονικό πληκρολόγιο ''πατιούνται'' μια χαρά.Ακόμα και με εξωτερικό πληκτρολόγιο,με usb.

Οι (αποτυχημένες) προσπάθειες

Διάβασα κάπου ότι το πρόβλημα πιθανών να μην προέρχεται απο τη μητρική,επειδή τα προβληματικά κουμπιά δουλεύουν με το εικονικό πληκτρολόγιο.

Μπορεί,λέει,να φταίει κάποιος ιός.Έτρεξα antivirus αλλά το βρήκε ''καθαρό''.

Έτρεξα μέσω exe το πιο καινούριο bios που βρήκα,αλλά το πρόβλημα δε λύθηκε.

Έτρεξα ubuntu απο ένα cd μήπως και έφταιγαν τα windows,αλλά ούτε και εκεί λειτουργούσαν τα κουμπιά.

---

Να αναφέρω πως τα κουμπιά δεν πατιούνται ούτε κατά το boot.

Μήπως έχετε βρεθεί σε καμία παρόμοια θέση και γνωρίζετε τη λύση ;

Δημοσ.

To πρόβλημα είναι στο πληκτρολόγιο.

Αγοράζεις ένα νέο με 13€ και το αντικαθιστάς:

http://www.ebay.com/itm/Original-NEW-Toshiba-Satellite-C660-C660D-C655-C655D-LAPTOP-US-keyboard-Black-/200823456014?pt=US_Laptop_Replacement_Keyboards&hash=item2ec202c10e

Οδηγίες για το πως θα το αντικαταστήσεις, εδώ:

• Like 1
Δημοσ.

Αχά... Τελικά το πρόβλημα είναι στο hardware.

Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση! ^_^

Ε ναι δεν αξιζει να καθεσαι να ψαχνεις το χαλασμενο.Οι τιμες ειναι εξαιρετικες στο ebay.Και μαλιστα τα περισσοτερα κομματια βγαινουν απο την ιδια γραμμη παραγωγης με την επισημα ανταλλακτικα. ;)

Δημοσ.

Ε ναι δεν αξιζει να καθεσαι να ψαχνεις το χαλασμενο.Οι τιμες ειναι εξαιρετικες στο ebay.Και μαλιστα τα περισσοτερα κομματια βγαινουν απο την ιδια γραμμη παραγωγης με την επισημα ανταλλακτικα. ;)

Για μια στιγμή κόλλησα αλλά μετά κατάλαβα ότι εννοούσες ''να φτιάχνεις''.Στην αρχή δεν ήξερα ότι ευθύνεται στάνταρ το πληκτρολόγιο και έτσι θα πήγαινε τσάμπα το νέο σε περίπτωση που δεν είχε πρόβλημα το αρχικό. :P

Όντως,οι τιμές είναι αρκετά χαμηλές και η εγκατάσταση του παιχνιδάκι.Ευτυχώς... sweatdrop.gif

Σας ευχαριστώ και πάλι παιδιά!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...