Προς το περιεχόμενο

Asus PB278Q η Dell UltraSharp U2713HM

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπερα μετα απο καποια χρονια  με μια 22''  lg σκεφτομαι να προβω  σε μια αγορα οθονης 

Προοριζεται για gaming (total war , skyrim φανατικα)  για ταινιες  κ εργασιες σχολη  με αρκετο office

Το πι σι που εχω  i5 3.4 ghz  , gtx 770,  8gb ram

Ειμαι μεταξυ των δυο παρακατω οθονων  θα  ηθελα τα φωτα σας παρακαλω  πολυ σε οσους  γνωριζουν  η να προτινουν κ κατι αλλο που ισως δεν εχω προσεξει αποκλειω  εντελως παραγγελια απο  ΚορεΑ!!!!

https://www.skroutz.gr/s/2304051/Dell-UltraSharp-U2713HM.html

η

https://www.skroutz.gr/s/2387993/Asus-PB278Q.html

Σας ευχαριστω πολυ προκαταβολικα  κ ευχομαι καλη Ανασταση σε ολους τους Insomniacs

Επεξ/σία από nocturne
Δημοσ.

669  το εχετε δει  ρε παιδια κανεις  δεν μπορει να βοηθησει ???  αν ειστε  τοσο ντροπαλοι  στειλτε μου ενα μνμ  θα αρκεστω κ σε αυτο  :-D

Δημοσ.

Με βάση τα χαρακτηριστικά θα προτιμούσα την asus, 5ms απόκριση και καλύτερη αντίθεση. Τα 8ms της dell με προβληματίζουν λίγο για τα παιχνίδια. Πιστεύω όμως ότι πρέπει να τις δεις από κοντά για να αποφασίσεις, αν μένεις Αθήνα πήγαινε σε κάποιο μεγάλο μαγαζί να τις δεις.

Δημοσ.

Ειμαι μεταξυ των δυο παρακατω οθονων  θα  ηθελα τα φωτα σας παρακαλω  πολυ σε οσους  γνωριζουν  η να προτινουν κ κατι αλλο που ισως δεν εχω προσεξει αποκλειω  εντελως ΚορεΑ!!!!

Παντως και τα 2 panels κορεατικης προελευσης ειναι, της Dell ειναι LG και της Αsus ειναι Samsung...

Εχω την Dell, δεν παιζω ομως παιχνιδια για να εκφερω αποψη συγκεκριμενα. Ειναι εξαιρετικη παντως για office productivity, ταινιες/multimedia και internet browsing. Ξεκουραστη, ωραια χρωματικη αποδοση, καλες γωνιες θεασης, αφθονος χωρος για εργασια, καλο πακετο εξοπλισμου, απροβληματιστη εως τωρα και το service της εν λογω εταιρειας εχει καλη φημη.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...