nocturne Δημοσ. 19 Απριλίου 2014 Δημοσ. 19 Απριλίου 2014 (επεξεργασμένο) Καλησπερα μετα απο καποια χρονια με μια 22'' lg σκεφτομαι να προβω σε μια αγορα οθονης Προοριζεται για gaming (total war , skyrim φανατικα) για ταινιες κ εργασιες σχολη με αρκετο office Το πι σι που εχω i5 3.4 ghz , gtx 770, 8gb ram Ειμαι μεταξυ των δυο παρακατω οθονων θα ηθελα τα φωτα σας παρακαλω πολυ σε οσους γνωριζουν η να προτινουν κ κατι αλλο που ισως δεν εχω προσεξει αποκλειω εντελως παραγγελια απο ΚορεΑ!!!! https://www.skroutz.gr/s/2304051/Dell-UltraSharp-U2713HM.html η https://www.skroutz.gr/s/2387993/Asus-PB278Q.html Σας ευχαριστω πολυ προκαταβολικα κ ευχομαι καλη Ανασταση σε ολους τους Insomniacs Επεξ/σία 25 Απριλίου 2014 από nocturne
nocturne Δημοσ. 25 Απριλίου 2014 Μέλος Δημοσ. 25 Απριλίου 2014 669 το εχετε δει ρε παιδια κανεις δεν μπορει να βοηθησει ??? αν ειστε τοσο ντροπαλοι στειλτε μου ενα μνμ θα αρκεστω κ σε αυτο
big7 Δημοσ. 25 Απριλίου 2014 Δημοσ. 25 Απριλίου 2014 Με βάση τα χαρακτηριστικά θα προτιμούσα την asus, 5ms απόκριση και καλύτερη αντίθεση. Τα 8ms της dell με προβληματίζουν λίγο για τα παιχνίδια. Πιστεύω όμως ότι πρέπει να τις δεις από κοντά για να αποφασίσεις, αν μένεις Αθήνα πήγαινε σε κάποιο μεγάλο μαγαζί να τις δεις.
Silkcut Δημοσ. 25 Απριλίου 2014 Δημοσ. 25 Απριλίου 2014 Ειμαι μεταξυ των δυο παρακατω οθονων θα ηθελα τα φωτα σας παρακαλω πολυ σε οσους γνωριζουν η να προτινουν κ κατι αλλο που ισως δεν εχω προσεξει αποκλειω εντελως ΚορεΑ!!!! Παντως και τα 2 panels κορεατικης προελευσης ειναι, της Dell ειναι LG και της Αsus ειναι Samsung... Εχω την Dell, δεν παιζω ομως παιχνιδια για να εκφερω αποψη συγκεκριμενα. Ειναι εξαιρετικη παντως για office productivity, ταινιες/multimedia και internet browsing. Ξεκουραστη, ωραια χρωματικη αποδοση, καλες γωνιες θεασης, αφθονος χωρος για εργασια, καλο πακετο εξοπλισμου, απροβληματιστη εως τωρα και το service της εν λογω εταιρειας εχει καλη φημη. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα