Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 53
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Ειμαι ο μονος που νομιζει οτι η Microsoft ερχεται τελευταια και καταιδρωμενη;

Και εχω εναν, δυο και τρεις λογους

Μεταξύ μας, microsoft = πληκτρολόγιο της προκοπής και όχι gadgeτιές της πλάκας που βγάζει η Logitech...

• Like 3
Δημοσ.

να φανταστώ για αριστερόχειρες ούτε λόγος?

Καλα εμας τους αριστεροχειρες μας εχουν πεταξει με τις κλωτσιες εξω απο την αγορα των ποντικιων οπως το Logitech performance mx η το g700 και μονο η Razer μας σκεφτηκε που εκανε deathadder lefthanded. Αλλιως πρεπει να ψαχνουμε αξιολογα περιφερειακα με αμφιδεξιο σχεδιασμο

Μεταξύ μας, microsoft = πληκτρολόγιο της προκοπής και όχι gadgeτιές της πλάκας που βγάζει η Logitech...

Σοβαρα τωρα; Πχ αυτη η χλαπατσα που αποκαλουν πληκτρολογιο το οποιο δεν ειναι καν μηχανικο για να δικαιολογει το κοστος το εχουν 129.95$

• Like 1
Δημοσ.

Σοβαρα τωρα; Πχ αυτη η χλαπατσα που αποκαλουν πληκτρολογιο το οποιο δεν ειναι καν μηχανικο για να δικαιολογει το κοστος το εχουν 129.95$

Μηχανικό πληκτρολόγιο να το κάνεις τι; είσαι gamer; διαφορετικά αν γράφεις έστω μικρό αριθμό χαρακτήρων κάθε μέρα μόνο ζημιά θα σου κάνει το μηχανικό. Εδώ μιλάμε για εργαλείο δουλειάς, για αξιοπιστία, για ποιότητα κατασκευής, για άνεση κλπ. Για να βάλεις τόνους χρειάζεσαι logitech πχ; Γράφεις με τυφλό σύστημα να υποθέσω; Έχω δουλέψει με ανάλογο με τόσο μεγάλη κυρτότητα και είναι πάρα πολύ βολικό, αυτό που λες χλαπάτσα άλλοι το λένε εργονομία, κάτι που δεν ενδιαφέρει πχ αυτούς που αγοράζουν τα προηγούμενα μοντέλα που αναφέρεις, εκείνοι έχουν προτεραιότητα το design. 

• Like 1
Δημοσ.

Τόσα χρόνια πραγματικά έλεγα: χάθηκε να βγεί ένα πληκτρολόγιο με touchpad;Επιτέλους!

Πληκτρολογια με touchpad υπαρχουν εδω και πολλα πολλα χρονια...

• Like 5
Δημοσ.

Φαίνεται πολύ σωστό. Βεβαία θέλω να δω την απόσταση που πιάνει.

Btw από το manual....

Compatibility and Localization
Microsoft Windows® 8.1, Windows 8, Windows RT 8.1, Windows RT 8, and Windows 7
• Macintosh OSX v10.7-10.9
• Android 4.03, 4.12, and 4.2
1Advanced functionality not available with all devices ....

.....See the product documentation of your Smart TV or gaming console to determine if it is compatible with USB HID compliant keyboards

Που σημαίνει ότι παίζει παντού

Δημοσ.

Για όσους ενδιαφέρονται πάντως παίζει και παρόμοιο (κινεζιά) που δουλεύει μέσω bluetooth (iPazzPort KP-810-25BTT) Η ποιότητα κατασκευής μαζί με την τιμή, αρκετά χαμηλότερα...

Δημοσ.

Το τέλος εποχής-ζωής για τον ποντικό φτάνει όπου νάνε.

Την ακρίβεια του mouse σε desktop δεν τη φτάνει ακόμα κανένα trakpad ή touchscreen. Δεν είναι τυχαίο που οι οθόνες αφής σε windows δεν έχουν την επιτυχία που όλοι περίμεναν και πως η apple δεν δείχνει καμία διάθεση να βάλει στα macbook, imac το touchscreen. 

• Like 4
Δημοσ.

Έλα πες την αληθεια, θες να κραξεις

Οχι απλα θελω να πω με δικο μου τροπο οτι το να φτιαξεις ενα πληκτρολογιο με trackpad μαζι δεν θεωρειται πρωτοτυπο την στιγμη που με προχειρο ψαξιμο βρισκεις τα 3 που ανεφερα στο ποστ μου εκ των οποιων τα 2 αν και πολυ ακριβοτερα ειναι καλυτερα.

Μηχανικό πληκτρολόγιο να το κάνεις τι; είσαι gamer; διαφορετικά αν γράφεις έστω μικρό αριθμό χαρακτήρων κάθε μέρα μόνο ζημιά θα σου κάνει το μηχανικό. Εδώ μιλάμε για εργαλείο δουλειάς, για αξιοπιστία, για ποιότητα κατασκευής, για άνεση κλπ. Για να βάλεις τόνους χρειάζεσαι logitech πχ; Γράφεις με τυφλό σύστημα να υποθέσω; Έχω δουλέψει με ανάλογο με τόσο μεγάλη κυρτότητα και είναι πάρα πολύ βολικό, αυτό που λες χλαπάτσα άλλοι το λένε εργονομία, κάτι που δεν ενδιαφέρει πχ αυτούς που αγοράζουν τα προηγούμενα μοντέλα που αναφέρεις, εκείνοι έχουν προτεραιότητα το design. 

Οχι δεν ειμαι gamer αλλα εχω δουλεψει μηχανικα πληκτρολογια με brown switches και για γραψιμο ειναι φανταστικα, ναι κανουν φασαρια αλλα ειναι βολικα και καθολου κουραστικα. My opinion, take it or leave it, αλλα η κοστολογιση του ειναι εξισου αστεια με την κοστολογιση του Wireless keyboard της apple. Δεν μπορει μια εταιρια να τα κανει ολα, και η μονη που προσπαθει τοσο πολυ να το καταφερει ειναι η microsoft και για αυτον τον λογο παει κατα διαολου, πρεπει να συγκεντρωθει στο λογισμικο και να το κανει καλυτερο ωστε να κερδισει το χαμενο εδαφος και να παρατησει την κατασκευη περιφερειακων. Δεν προσπαθω να δημιουργησω αντιπαραθεση

Την ακρίβεια του mouse σε desktop δεν τη φτάνει ακόμα κανένα trakpad ή touchscreen. Δεν είναι τυχαίο που οι οθόνες αφής σε windows δεν έχουν την επιτυχία που όλοι περίμεναν και πως η apple δεν δείχνει καμία διάθεση να βάλει στα macbook, imac το touchscreen. 

Σωστος, αν δοκιμασεις εστω και μια φορα να δουλεψεις επαγγελματικα σε touch screnn θα την σπασεις το επομενο λεπτο απο τα νευρα σου!

Give-this-man-sfuvbw.jpg

• Like 3
Δημοσ.

Οχι απλα θελω να πω με δικο μου τροπο οτι το να φτιαξεις ενα πληκτρολογιο με trackpad μαζι δεν θεωρειται πρωτοτυπο την στιγμη που με προχειρο ψαξιμο βρισκεις τα 3 που ανεφερα στο ποστ μου εκ των οποιων τα 2 αν και πολυ ακριβοτερα ειναι καλυτερα.

Δεν το κανει απο θεμα πρωτοτυπιας απλα παρουσιαζει το δικο της keyboard δεν ειναι κατι τραγικο ουτε κατι που απαγορευεται να κανει.... Επισης και που ειναι ακριβο αν καποιος δεν το πιασει στα χερια του δεν ξερει αν ειναι καλο η οχι ενω η ms παρουσιαζει κατι που εχει μια λογικη τιμη για keyboard του καναπε...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...