0verc0me Δημοσ. 19 Απριλίου 2014 Δημοσ. 19 Απριλίου 2014 Καλησπέρα, έχω κάποιες εξειδικευμένες απορίες σχετικά με τις διαφημίσεις του adsense: 1. Μπορώ να μεταβάλλω το opacity των διαφημίσεων; πχ να το κάνω (μέσω css) 0,8 ή 0,6 κλπ κλπ; 2. Μπορώ, μέσω jquery πχ, να βάζω κάθε χ λεπτά να ανανεώνει τις διαφημίσεις; (δηλαδή στο τάδε div που έχει ήδη την διαφήμιση, να ξαναφορτώνω τον adsense κώδικα προκείμενου να εμφανιστεί μια άλλη διαφήμιση) 3. Αν κάποιο μέρος της σελίδας φορτώνεται μέσω ajax, μπορώ στον html κώδικα που θα εμφανιστεί να συμπεριλάβω μια adsense διαφήμιση; Σημ.: Και στις 3 παραπάνω ερωτήσεις, με το 'μπορώ' δεν εννοώ τεχνικά, αλλά αν επιτρέπεται αυτό ή όχι. Ευχαριστώω
vacilis Δημοσ. 19 Απριλίου 2014 Δημοσ. 19 Απριλίου 2014 Μονο το 3o μπορεις να το κάνεις και τεχνικά και λογικά επιτρέπεται (επειδη το google adsense bot τρεχει javascript).
genius_13 Δημοσ. 20 Απριλίου 2014 Δημοσ. 20 Απριλίου 2014 To 1. και το 2. κατά 99% δεν επιτρέπονται , στο 2. μπορείς να βάλεις να ανανεώνεται γενικότερα η σελίδα.
killer76 Δημοσ. 21 Απριλίου 2014 Δημοσ. 21 Απριλίου 2014 Στο 2 θες να αλλαζουν οι διαφημισεις της google μόνο ή να πάιζει π.χ. σε καθε ανανεωση μια της google, 2-3 δικα σου μπανερ και μετα πάλι της google? Γιατι αν είναι το 2ο, με ειχε μπαναρει το adsense, λέγοντας μου οτι απο την στιγμη που διαλεξα το adsense πρεπει να έχω παντα ενεργο το banner. Αυτο πριν 1-2 χρόνια. Δεν ξερω αν εχει αλλαξει κάτι τώρα
0verc0me Δημοσ. 23 Απριλίου 2014 Μέλος Δημοσ. 23 Απριλίου 2014 Ωραια, ευχαριστω παιδια. Στο 2 θες να αλλαζουν οι διαφημισεις της google μόνο ή να πάιζει π.χ. σε καθε ανανεωση μια της google, 2-3 δικα σου μπανερ και μετα πάλι της google? Γιατι αν είναι το 2ο, με ειχε μπαναρει το adsense, λέγοντας μου οτι απο την στιγμη που διαλεξα το adsense πρεπει να έχω παντα ενεργο το banner. Αυτο πριν 1-2 χρόνια. Δεν ξερω αν εχει αλλαξει κάτι τώρα Οχι, μονο της google, αλλα και παλι καλυτερα μην το ρισκαρω.
elis88 Δημοσ. 24 Απριλίου 2014 Δημοσ. 24 Απριλίου 2014 Στο 2, μπορείς να βάλεις τις διαφημίσεις σε iframes, τα οποία iframe να ανανεώνονται κάθε κάποιο χρονικό διάστημα ώστε να μην επηρεάζεται καθόλου η σελίδα σου.
foutzos Δημοσ. 2 Μαΐου 2014 Δημοσ. 2 Μαΐου 2014 το 1ο γιατί δεν επιτρέπεται;;; μια χαρά το έίχα κάνει για καιρό παλιότερα..
genius_13 Δημοσ. 2 Μαΐου 2014 Δημοσ. 2 Μαΐου 2014 Μετά τη δημιουργία του κώδικά σας, σάς ζητάμε να μην αλλοιώσετε κανένα κομμάτι του κώδικα ή να μην αλλάξετε τη διάταξη, τη συμπεριφορά, τη στόχευση ή την προβολή των διαφημίσεων για οποιονδήποτε λόγο, εκτός εάν παρέχεται σχετική άδεια από την Google. https://support.google.com/adsense/answer/23921?hl=el
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα