mao Δημοσ. 19 Απριλίου 2014 Δημοσ. 19 Απριλίου 2014 καλησπερα παιδια εχω ακουση οτι δεν ειναι δυνατων να αποθηκευτουνε τα app πχ games στην sd card ...το fifa 14 μπορω να το μετακινησω στην sd χωρισ προβλημα κανονικα το δεχεται! ειμαι αρχαριος με adroid τι παιζει τελικα? (samsung s3 4,3 εχω apo skroytz)
gesamgr Δημοσ. 19 Απριλίου 2014 Δημοσ. 19 Απριλίου 2014 ναι η google την εκανε τη μαλακια της οπως συνηθιζει και απο το Kitkat και μετα δεν μπορεις να αποθηκευσεις στην sd. δεν ξερω τι γινεται με τα data και τα αρχεια εργασιας των εφαρμογων που εγραφαν μεχρι τωρα στην sd.. υπαρχει βεβαια και το sdfix στο play (αν δεν το κατεβασε) που επαναφερει τα πραγματα ΟΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ να ειναι
mao Δημοσ. 19 Απριλίου 2014 Μέλος Δημοσ. 19 Απριλίου 2014 <p>ναι η google την εκανε τη μαλακια της οπως συνηθιζει και απο το Kitkat και μετα δεν μπορεις να αποθηκευσεις στην sd.</p> <p>δεν ξερω τι γινεται με τα data και τα αρχεια εργασιας των εφαρμογων που εγραφαν μεχρι τωρα στην sd..</p> <p>υπαρχει βεβαια και το sdfix στο play (αν δεν το κατεβασε) που επαναφερει τα πραγματα ΟΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ να ειναι</p> μα εγω εχω 4,3 και οχι 4,4 , τι νσ κατεβασω ;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα