Προς το περιεχόμενο

ZTE V967S

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Σκέφτομαι να αγοράσω το παραπάνω κινητό από κινέζικο site

Δεν έχω τρελές απαιτήσεις πέρα από τα βασικά

Τηλέφωνο skype,internet,απλά παιχνίδια

Δεν θέλω να μπλέξω με rooting και σκαλίσματα της συσκευής

Θα λειτουργει καλά στην Ελλάδα ή να στραφώ σε κάποια άλλη επιλογη;

Αποστολή από το ST21i με τη χρήση Insomnia App

Δημοσ.

Είμαι κάτοχος του συγκεκριμένου κινητού, λειτουργεί μια χαρά. Το μόνο κακό που έχει είναι ότι δε δουλεύει σε 4G (όπως και όλα τα κινέζικα) και ότι η κάμερα του είναι μέτρια για φωτογραφίες με λίγο φως. Κατά τα άλλα value for money.

• Like 1
Δημοσ.

Value for money, ειναι αρκετα καλο και η μπαταρια μου κραταει ηυρω στις 3 μερες με μετρια χρηση (εχω βγαλει και πανω απο 5 μερες). Για εμενα η φωτογραφικη μηχανη δεν ειναι καλη.

Να κοιταξεις και το Xiaomi Red Rice (Hongmi)

• Like 1
Δημοσ.

Όλα καλά. Δηλαδή έρχεται ετοιμο χωρίς να χρειαζεται να κάνεις παρεμβάσεις στο λογισμικό

Handsfree -bluetooth περιφεριακά συνδεονται κανονικά;

Δημοσ.

Ναι δε χρειάζεται να κάνεις κάτι, εκτός εάν θες να του περάσεις κάποια custom rom.

Με τα ακουστικά επίσης έχει ένα θέμα, δε συνεργάζεται με τα συνηθισμένα handsfree, πρέπει να αγοράσεις τα ZTE.

• Like 1
Δημοσ.

Παιδιά τα handsfree της ZTE που δίνουν συνήθως τα κινέζικα μαγαζιά έναντι ~5 δολλαρίων είναι λίγο εως πολύ μάπα. Πολύ ξερός ήχος, εννοείται δεν είναι stereo. Τα έχω πάρει κι εγώ γι' αυτό το αναφέρω.

Αυτά τα ακουστικά (εδώ και σε μαύρο που έχουμε πάρει κι οι περισσότεροι) που βγαίνουν κάθε λίγο και λιγάκι σε προσφορά των 8-9 ευρώ είναι συμβατά με το κινητό και δουλεύουν, χωρίς αντάπτορα κιόλας. Έχει αναφερθεί και στο thread αυτό και στο myphone.gr. Τα 'χει πάρει πολύ κόσμος. Απλά σε εμένα δεν μου δουλεύουν τα πλήκτρα έντασης + και - του handsfree όταν κάνω κλήση και μιλάω (νομίζω όταν ακούω μουσική δουλεύουν κανονικά). Αλλά αυτό, απ' τα όσα είχα διαβάσει μάλλον συμβαίνει γιατί παίζει ρόλο κι η ROM που έχει ο καθένας. Π.χ. σε άλλα άτομα με το ίδιο κινητό και άλλη ROM (μάλλον με την 1.0.5 την οποία φλασάρουν τα γνωστά minideal.net και to2c.com και μας τα στέλνουν έτσι) τους δουλεύουν τα συγκεκριμένα πλήκτρα, εγώ που έχω περάσει άλλη ROM δε μου δουλεύουν στις κλήσεις, όπως είπα.

Το κεντρικό πλήκτρο (που είναι και το βασικότερο) που απαντάει στις κλήσεις δουλεύει μια χαρά. Αν έχεις σκοπό να πάρεις handsfree, περίμενε να ξαναβγεί σε προσφορά και τσίμπα το, το βάζουν αρκετά συχνά να ξέρεις.

• Like 1
Δημοσ.

Πολύ καλή επιλογή αλλά θα μπορούσες να πάρεις smartphone και με MTK6582 που είναι το αμέσως επόμενο από το 6589 που έχει το V967S. Αν προορίζεται για γυναίκα το κινητό που απλώς θέλει να δουλεύει χωρίς προβλήματα είναι πολύ καλή επιλογή.

• Like 1
Δημοσ.

Ακριβώς

Το κινητό προορίζεται για την γυναίκα μου

Η χρήση του ειναι κλήσεις,μνμ,skype,viber,internet,απλά games ,radio

Δεν το σκαλίζει κ θέλω να δουλεύει στα βασικά του απροβλημάτιστα, άρα να είναι δοκιμασμένο από Ελληνες χρήστες

Δημοσ.

Λοιπόν το αγδόρασα από το minideal στα 140 δολλάρια

Ελπίζω να έρθει σύντομα και να δουλεύει όπως πρέπει!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...