Rockavlon Δημοσ. 19 Απριλίου 2014 Δημοσ. 19 Απριλίου 2014 Εχω ενα toshiba το οποιο μετα λιγη ωρα κολαει και δεν κανει τιποτα( μενει στην εικονα που ειχει οταν κολησε και για μερικα λεπτα εχει μονο ηχο) και θελει κλεισιμο απο το κουμπι ,του εκανα φορματ μπας και στρωσει τα ιδια,υποψιαζομαι καρτα γραφικων αλλα η ερωτηση που εχω ειναι εαν παιζει να ειναι ο σκληρος η τιποτα αλλο, το λεω γιατι τον εχω αλλαξει και εχω βαλει ssd(ο εργοστασικος χαλασε αλλα δεν το πηγα γιατι ηθελα ssd συν οτι εκεινο το καιρο τον ηθελα). Εαν τον παω με τον ssd πανω παιζει να μου ακυρωσουν την εγγυηση?,υπαρχει κανα εργαλειο για να τσεκαρω εαν φταιει ο δισκος μην το παω τσαμπα?
kpapageo1 Δημοσ. 19 Απριλίου 2014 Δημοσ. 19 Απριλίου 2014 Κατεβασε το hd sentinel το οποιο σου δειχνει αν εχει ζημια ο δισκος.
panos2171 Δημοσ. 19 Απριλίου 2014 Δημοσ. 19 Απριλίου 2014 Mε αλλαγμένο δίσκο λογικά δε θα στο δεχτούν. Μήπως παίζει κανά θέμα με τις θερμοκρασίες?
stelios18120 Δημοσ. 19 Απριλίου 2014 Δημοσ. 19 Απριλίου 2014 Hd sentinel για αρχη και δες τι παιζει. Επισης μην το πας με αλλον σκληρο μεσα του γιατι βλεπω ακυρωση της εγγυησης χαλαρα γιατι θα σου πουν το ανοιξες για να τον βαλεις οποτε απο την στιγμη που επεμβεις στο εσωτερικο ξεχνα την εγγυηση.
Rockavlon Δημοσ. 19 Απριλίου 2014 Μέλος Δημοσ. 19 Απριλίου 2014 Ευχαριστω παιδια δεν εχει προβλημα ο ssd,οποτε τον παω με τον σκληρο του μην εχω προβλημα με την εγγυηση,απο θερμοκρασιες ολα καλα ειναι που τo ειχα τσεκαρει.
Euclides Δημοσ. 20 Απριλίου 2014 Δημοσ. 20 Απριλίου 2014 μενει στην εικονα που ειχει οταν κολησε και για μερικα λεπτα εχει μονο ηχο Άρα να συμπεράνουμε ότι όταν σου κολλάει βλέπεις βίντεο. Σου έχει κολλήσει ποτέ χωρίς να βλέπεις βίντεο? Τι μοντέλο είναι το laptop σου? Τι ανάλυσης βίντεο έβλεπες όταν σου κόλλησε? Πόσο παλιό είναι? Το έχεις καθαρίσει ποτέ? Έχεις τους σωστούς drivers για τα γραφικά σου? Αν το βίντεο που έβλεπες ήταν από streaming, δοκίμασες να ξαναφορτώσεις τον flash player?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα