Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα και καλή ανάσταση

Πριν από 3μερες ο σταθερός μου υπολογιστής σταμάτησε να λειτουργεί ξαφνικα..

Και ενώ έλεγα ότι είναι κανα τροφοδοτικο και θα την βγαλω φτηνα..

Εχει καψει μητρικη..

Και οσω και να εψαξα εγω και ο τεχνικος που το εχω παει δεν μπορουσαμε να 

βρουμε σε καινουργιο γιατι ειχε σταματησει η παραγωγη αυτης της σειρας.

Μιλαω για LGA 1156 SOCKET για επεξεργαστη i5 750 

Και τωρα εχω την επιλογη να αγορασω ειτε απο to ebay καμια μεταχειρισμενη 

που θα μου κοστισει γυρω στα 70-80 ευρω μαζι μετα μεταφορικα της

ειτε να προχωρησω σε AMD Α8 μητρικη+επεξεργαστης+καρτα γραφικων (ενσωματομενη)

στα ιδια λεφτα ,,

Και μ εχει δωσει και μια 3η επιλογξ μετον phenom ii x61060t με ολο το πανω πακετο στα 150 ευρω.

ο Ι5 750 ειναι πολυ αξιολογος και σταθερος χωρις ιδαιτερα σκαλωματα στην τελευταια 5ετια σκεδον !

Και οπως καταλαβαινετε εχω μεινει απολυτως ευχαριστημενος !

Και οσο νανε με φοβιζει αρκετα οι αλλαγη σε AMD.. 

Θα ηθελα της γνωμε σας μερες που ειναι καντε οτι καλυτερο γινετε..:)

Μαχ budget 150 ευrw ( στην εσκατη λυση,,)

ευχαριστω πολυ ! Περιμενω της απαντασεις σας

Δημοσ.

τα κακά της Intel μετά απο λίγα χρόνια δεν βρίσκεις ανταλλάχτηκαν πουθενά.να σου κάνω δυο ερωτήσεις 1 τι χρίση κανείς στο pc

2.οι ram σου είναι ddr3

• Like 1
Δημοσ.

ιντερνετ+downloading+gaming(gaming σε λογικα πλαισια )..

Δηλαδη κανα lol na dokimazw kana paixnidi ktlp 

δεν μ μενει απεριοριστος χρονος πλεων οπως οταν ειμουν 17χρονος 

απλα να μπορω να υποστιριζω κανα παιχνιδι..

Τωρα για της RAM ειναι ddr3 sta 6gb 

Ε

Ευχαριστω που αφιερωνεις χρονο.

ψαχνω και γω σαν τρελος να βρω λυση γιατι ειναι και το budget arketa periorismeno.

Δημοσ.

Εγώ θα προσπαθούσα να πουλήσω τον 750 κανένα 60αρι και να πάρω κάτι πιο καινούριο σε ιντελ και με έναν ι3 4ης γενιάς θα είσαι καλά πιστεύω.

Αλλιώς κοίτα και αγγελίες εδώ μέσα μπας και βρεις καμιά μητρική όπως πχ αυτή  http://www.insomnia.gr/classifieds/hardware/cpu/273233-i7-860gigabyte-p55a-ud3/ 

ή  αυτή

http://www.insomnia.gr/classifieds/hardware/cpu/221164-m%CE%B7%CF%84%CF%81%CE%B9%CE%BA%CE%B5%CF%82-socket-775-478-1156/

Δημοσ.

πηγαινε σε κανα καταστημα που κανει service και ρωτα αν εχει να σου δοσει καμια οταν ειχα χρειαστει βαση για cpu cooler αρχαιοτητας ειχα βρει ετσι και δεν με χρεωσανε δεν χανεις κατι να ρωτησεις εκτος και αν εχει σκασει κανας βασικος πυκνωτης και πιανουν τα χερια σου και τον αλλαξεις

Δημοσ.

Εγώ θα προσπαθούσα να πουλήσω τον 750 κανένα 60αρι και να πάρω κάτι πιο καινούριο σε ιντελ και με έναν ι3 4ης γενιάς θα είσαι καλά πιστεύω.

Αλλιώς κοίτα και αγγελίες εδώ μέσα μπας και βρεις καμιά μητρική όπως πχ αυτή  http://www.insomnia.gr/classifieds/hardware/cpu/273233-i7-860gigabyte-p55a-ud3/

Ο ι7 αυτος ειναι επεξεργαστης μαζι με μητρικη μαζι σε αυτην την τιμη?

Για ι7 δεν ξερω καταποσο θα συμβαδίζει η καρτα γραφικων μου ( ειναι ιδιας εποχης με ολο το πακετο )

Ετσι γιατιν ιστορια επειδη ψαξαμε να βρουμε απο τι προήρθε το κακο

Ειναι απο μικρο τροφοδοτικο 450wat(σωστη η ωρολόγια ?)  

Και θα χρειαζομουν τουλαχιστον εναν 600αρι+

Αυτο το πραγμα ευθύνετε το Πλαισιο κατα εναν τροπο περιεργο

Αλλα οχι ακριβως ωστε να μπορεσει ο καταναλωτης να κερδισει κατι

Αυτη εκει βαλανε μικροτερο τροφοδοτικο για να ριξουν την τιμη 

Ειχαν πολλες επιστροφες μετα απο 4 χρονια οπως την περιπτωση την δικια μου..:P

πηγαινε σε κανα καταστημα που κανει service και ρωτα αν εχει να σου δοσει καμια οταν ειχα χρειαστει βαση για cpu cooler αρχαιοτητας ειχα βρει ετσι και δεν με χρεωσανε δεν χανεις κατι να ρωτησεις εκτος και αν εχει σκασει κανας βασικος πυκνωτης και πιανουν τα χερια σου και τον αλλαξεις

δεν ειμαι ηλεκτρονικος τεχνικος Αν και μπορω να καταλαβω καποια πραγματα μετα απο εκει και περα δν βαζω χερι..

Αν και η δουλεια σκετιζεται πανω στο αθλημα περνανε απο μπροστα μου και δν ακουμπαω π λενε :P

Ειναι μια λυση αυτο ωστε να βγω στην γυρα και να κοιταψω μηπως εχουν σε κανα ραφή.  

Εχεις να μου προτινεις κανα μαγαζι κανενα μερος που να ειναι μαζεμενα ? πχ ομονοια ?

Δημοσ.

Βασικά με 150-160 ευρώ παίρνεις έναν φρέσκο fx 6300 και μια 970 mobo και είσαι άρχοντας. Θα χρειαστείς και τροφοδοτικό βέβαια όποια απόφαση και να πάρεις.

Για μεταχειρισμένη mobo 1156 Στουρναρη στν cosmodata μπορεί να βρεις αλλά δεν θα στο συμβούλευα.

Δημοσ.

Ο ι7 αυτος ειναι επεξεργαστης μαζι με μητρικη μαζι σε αυτην την τιμη?Μάλλον αλλά επικοινώνησε με το παιδί καλύτερα.

Για ι7 δεν ξερω καταποσο θα συμβαδίζει η καρτα γραφικων μου ( ειναι ιδιας εποχης με ολο το πακετο )Ρώτα τον αν την πουλάει ξεχωριστά τη μητρική καλύτερα

Ειναι απο μικρο τροφοδοτικο 450wat(σωστη η ωρολόγια ?)  Να υποθέσω μάρκας turbox Πάντως μην κοιτας τόσο τα watt όσο τη μάρκα του.Εγώ έβαλα για κάποιο διάστημα στο pc1 τησ υπογραφής ένα corsair cx430m και δούλευε μια χαρά σε foul load.

Ειχαν πολλες επιστροφες μετα απο 4 χρονια οπως την περιπτωση την δικια μου.. :P

Δημοσ.

Βασικά με 150-160 ευρώ παίρνεις έναν φρέσκο fx 6300 και μια 970 mobo και είσαι άρχοντας. Θα χρειαστείς και τροφοδοτικό βέβαια όποια απόφαση και να πάρεις.

Για μεταχειρισμένη mobo 1156 Στουρναρη στν cosmodata μπορεί να βρεις αλλά δεν θα στο συμβούλευα.

Απο οτι ειδα δεν υπαρχει κατι μονο σε 1155..

ι phenom ii 1060 6x δεν ειναι ιδια περιπου μετην fx ι ειμαι λαθος?

Το να αγορασω απο ebay o αποκλείεις? 

Ο ι7 αυτος ειναι επεξεργαστης μαζι με μητρικη μαζι σε αυτην την τιμη?Μάλλον αλλά επικοινώνησε με το παιδί καλύτερα.

Για ι7 δεν ξερω καταποσο θα συμβαδίζει η καρτα γραφικων μου ( ειναι ιδιας εποχης με ολο το πακετο )Ρώτα τον αν την πουλάει ξεχωριστά τη μητρική καλύτερα

Ειναι απο μικρο τροφοδοτικο 450wat(σωστη η ωρολόγια ?)  Να υποθέσω μάρκας turbox Πάντως μην κοιτας τόσο τα watt όσο τη μάρκα του.Εγώ έβαλα για κάποιο διάστημα στο pc1 τησ υπογραφής ένα corsair cx430m και δούλευε μια χαρά σε foul load.

Ειχαν πολλες επιστροφες μετα απο 4 χρονια οπως την περιπτωση την δικια μου.. :P

Ναι μαρκασ turbo X einai..

Εχεις να μου προτινεις κατι ρε φιλε σκετικα με αυτα π εχω αναφερει..?:D 

Δημοσ.

Δεν θα βρεις στο site τους. Χύμα μεταχειρισμένα τα εχει στο πεζοδρόμιο :)

Λίγο καλύτερος ο fx 6300 αλλά καινούργιος και με πιο πρόσφατα καλούδια.

Τι τιμή βρίσκεις στο ebay;

Δημοσ.

Δεν θα βρεις στο site τους. Χύμα μεταχειρισμένα τα εχει στο πεζοδρόμιο :)

Λίγο καλύτερος ο fx 6300 αλλά καινούργιος και με πιο πρόσφατα καλούδια.

Τι τιμή βρίσκεις στο ebay;

sta 95 ευρω + μεταφορικα 

οποτε θα χρειαστω και μητρικη αλλο ενα 50αρικο +15 μεταφορικα μας κανει γυρω στα 160 ευρω για μεταχειρισμενα.

δυσκολη επιλογη.

Τιν περιπτωση α8 ή απλα να αγορασω μια μητρικη με 50 60 ευρω απο ebay θα μου το προτινατε ?

Πχ http://www.ebay.com/itm/BIOSTAR-TH55B-HD-motherboard-Intel-H55-LGA-1156-DDR3-/261433540611?pt=Motherboards&hash=item3cdea74003

Lupame ton i5 pou exw giati opws eipa einai arketa aksiologos se thema leitourgikotitas meta apo tosa xronia

Δημοσ.

Η πιο οικονομική λύση είναι να βρεις μια μητρική και να τελειώνεις ,ο 750 είναι ακόμα πολύ καλος επεξεργαστης.Αν έπαιρνα amd θα έπαιρνα πιο καινουριο μοντέλο από αυτα που ανέφερες πχ έναν 6300 όπως είπαν και άλλοι..

Δημοσ.

τροφοδοτικο θελει αλλαγη σιγουρα ειναι μικρο ειναι 450w..απο οθονη ειμαστε οκ..

Επισης καρτα γραφικων ειμαι οκ γτ αν κ παλια για την χρησει που κανω ειμαι ευχαριστημενος..

Το προβλημα μου παραμενει να αλλαχτει ο επεξεργαστης με εναν μεταχειρισμενο για τον ι5 750

(εμπιστευστε την αγορα απο το ebay μεταχειρισμενου αννταλακτικου και με υψηλού ποσοστου στο ebay?)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...