Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

η απορια μου ειναι η εξης

μιας και οπως διαβασα καλο ειναι να αποφευγουμε τις συνεχεις εγγραφες και διαγραφες σε δισκους ssd

περασα σε ενα laptop dell εναν intel 530 240gb

τον εκανα 3 φορες φορματ και μια clone απο τον δισκο που ειχε μεσα το λαπτοπ

λετε να εχω προβλημα????

με αυτα τα σβησε γραψε θα χασει πιο γρηγορα την υγεια του??

ευχαριστω εκ των προτερων και καλη ανασταση

Δημοσ.

Οπως ολοι οι δίσκοι ετσι και οι ssd δεν αποτελούν εξαίρεση σε σχέση με τους μηχανικούς , αν ειναι να κάνεις ξέρω γω καθε εβδομάδα 2 3 format ε μαλλον θα μειωθεί ποιο γρήγορα ο χρόνος ζωής τους.

Γενικά δεν υπάρχει συγκεκριμένη απάντηση απλα χρησιμοποίησε τον φυσιολογικά , τωρα για τα 3 format που έκανες κτλπ οχι μην σε αγχώνει αυτο

• Like 1
Δημοσ.

σιγουρα θα τον χρησιμοποιησω οπως τους αλλους δισκους , απλα δεν θελω να καταναλωσω τον χωρο του ασκοπα  και με ψιλο αγχωσε αυτο με τα απανωτα φορματ

Δημοσ.

Σιγα, δεν χαλανε.. εγω εχω κανει πανω απο 15 φορματ σε καποιους σκληρους.. Και τους εχω και 12 χρονια.. Ακομα πανε..

Δημοσ.

οι hdd δεν εχουν προβλημα,

αυτο το ειδα οταν τον αγορασσα , απλα ειχα αυτη την απορια γνωριζοντας οτι γεμιζουν οι μνημες τους απο το σβησε γραψε

Σιγα, δεν χαλανε.. εγω εχω κανει πανω απο 15 φορματ σε καποιους σκληρους.. Και τους εχω και 12 χρονια.. Ακομα πανε..

ναι οι hdd  δεν εχουν προβλημα , οι ssd εχουν θεμα αν και απο οτι φαινεται δεν ειναι τοσο αγχωτικο 

Δημοσ.

Δεν γεμίζουν οι μνήμες τους(αν και στέκει ότι θέλουν ένα κάποιο ελεύθερο χώρο για να λειτουργούν καλύτερα),απλά σαν flash μνήμες έχουν (ποιο) περιορισμένο αριθμό εγγραφών (από ότι οι «κανονικοί» σκληροί) ,αλλά με της νέες τεχνολογίες δεν φθείρονται ποια τόσο πολύ όσο οι πρώτοι ssd,στους νέους ssd τα δεδομένα γράφονται «σκόρπια» στον δίσκο με βάση το firmware που έχει το κάθε ένα,δεν γράφεται δηλαδή όπως ένας δίσκος πάντα στο πρώτο ελεύθερο τμήμα,έτσι ακόμα και ένας ssd αντέχει πολλά χρόνια.

• Like 1
Δημοσ.

ειτε κανει καποιος format η γραφει στον δισκο δεν αλλαζει κατι.ακομα και αργo format να κανεις ειναι σαν να εχεις γραψει μια φορα ολο τον δισκο.σκεψου οτι καθημερινα γραφονται αρκετα αρχεια στον δισκο  κτλ.οποτε No worries.

• Like 1
Δημοσ.

Οπως σου ειπαν τα παιδιά μην σε φοβίζει.Δεν χαλάνε τόσο ευκολα οι σημερινοι ssd.Εχουν εκατομυρια κυκλους εγγραφων-επανεγγραφων.Πόσο καιρό τον έχεις ?

Δημοσ.

Μην φοβάσαι τίποτα.

Χρησιμοποίησε τον δίσκο άφοβα και απόλαυσε τις δυνατότητές του.

Δες τον δικό μου.

Έχω γράψει μέχρι στιγμής 4.517 Gb και δεν έχει καταλάβει τίποτα.

post-294072-0-30964500-1398067444_thumb.jpg

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...