Προς το περιεχόμενο

Έρχονται μέσα στο Μάιο οι νέοι επεξεργαστές Intel Core "Haswell" Refresh

zanskou

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 41
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Ο ανταγωνισμός πάντοτε είναι θετικός...

Ποιός ανταγωνισμός ? H AMD έχει πετάξει προ πολλού λευκή πετσέτα. Γι αυτό και αυτή η΅εξέλιξη΅της Intel.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Ποιός ανταγωνισμός ? H AMD έχει πετάξει προ πολλού λευκή πετσέτα. Γι αυτό και αυτή η΅εξέλιξη΅της Intel.

AMD (ATI)

Founded in 1985 as Array Technologies Industry, the company was listed publicly in 1993

INTEL

Intel Corporation, founded on July 18, 1968

αυτοί τώρα δεν καίγονται να βγάλουν κάτι γιατί η amd ακόμα είναι λίγο πίσω,αν δεν κάνει καμιά κίνηση να βγάλει τίποτα δυνατό τη amd στους επεξεργαστές την κάτσαμε.

και είναι και που έχουν αρχίσει να ασχολούνται όλοι με τα κινητά και την arm αρχιτεκτονική πράγμα που τραβάει τους πόρους της εξέλιξης αλλού.

Εγώ πάντως με τον i7-920 λέω να περιμένω ακόμα 1-2 χρονάκια πριν καν σκεφτώ για αλλαγή. Εδώ και κάποια χρόνια η αύξηση στις επιδόσεις είναι της τάξης του ~5% από γενιά σε γενιά και κατά συνέπεια δε νομίζω ότι έχει νόημα να κάνεις συχνές αναβαθμίσεις. * Εκτός και αν μας τρέχανε τα λεφτά από τα μπατζάκια  οπότε θα το κάναμε και από χόμπι. ;)

*Εξαιρούνται φυσικά όσοι χρειάζονται για σοβαρή δουλειά επεξεργαστική ισχύ.

Εννοειται. Και εγω με εναν i7 950 (στα 4.4) εχω μεινει. Μονο καρτες γραφικων αλλαζω. Υπεραρκετος ειναι ακομα για το οτιδηποτε κανουμε (gaming, ιντερνετ, λιγο photoshop, κανα encode) Και ειναι και 5ετιας ο επεξεργαστης. Απο τους καλυτερους που ειχε βγαλει η Intel!

• Like 1

Εννοειται. Και εγω με εναν i7 950 (στα 4.4) εχω μεινει. Μονο καρτες γραφικων αλλαζω. Υπεραρκετος ειναι ακομα για το οτιδηποτε κανουμε (gaming, ιντερνετ, λιγο photoshop, κανα encode) Και ειναι και 5ετιας ο επεξεργαστης. Απο τους καλυτερους που ειχε βγαλει η Intel!

Ακριβώς φίλε μου. Νομίζω ότι η πρώτη γενιά i7 ήταν μεγάλο άλμα. Μετά οι ρυθμοί πέσανε κατά τι...

• 3 εβδομάδες αργότερα...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...