Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Καλησπέρα πρόσφατα αγόρασα ένα laptop (πριν 2 μέρες) και έχει κάρτα γραφικών AMD Radeon HD 8670M αλλα με το CPU-Z και ένα άλλο πρόγραμμα μου λέει ότι έχω intel hd graphics family δεν υπάρχει μέσα η AMD η είναι μόνο για games?

επίσης η CPU μου λέει  Intel Core i5-4200U Processor (3M Cache, up to 2.6 GHz) 

δηλαδή 2.6 GHz στο CPU-Z λέει 1.6 πως ανεβαίνει αυτό μονο με overlock ?

ευχαριστώ. 

Δημοσ.

Υπαρχει η καρτα γραφικων εχει 2 καρτες την onboard hd που ειναι για χαμηλη καταναλωση και τα βασικα και η 8670m για απαιτητικα παιχνιδια και εφαρμογες.

Δημοσ.

επισης,ο επεξεργαστης κλοκαρεται μονος του οταν χρειαστει αναγκη απο καποια εφαρμογη.

Εν ολιγοις, οσο καθεται το λαπτοπ θα ειναι στα 1.6

Οταν ομως κανεις κατι θα παει στα 2.6

για την 8670Μ μεσα απ τον catalyst ορισε εσυ επιπροσθετα ποιες εφαρμογες(exe)θελεις να χρησιμοποιουν τη συγκεκριμενη καρτα,δεν τα κανει ολα αυτοματα και πολλες φορες δεν αναγνωριζονται τα παιχνιδια με αποτελεσμα να εχεις μειωμενες επιδοσεις επειδη τρεχουν με την ιντελ

Δημοσ.

Σωστος ο χρησταρας.ναι καλα που στα ειπε γιατι ξεχασα να σου πω για τον επεξεργαστη σου εγραψα μονο για την καρτα γραφικων.οπως στα ειπε ακριβως ειναι.οταν εχει αναγκη ισχυς ο επεξεργαστης τραβαει εκεινος.τα εχουν κατι ετσι για οικονομια.ορισε και ποια παιχνιδια και εφαρμογες θες να τρεχουν με την 8670m και εισαι κομπλε.

Δημοσ.

Νομίζω ότι αν πατήσεις δεξί κλικ σε κάποια εφαρμογή, το context menu έχει την εντολή

Run with Graphic Card

και επιλέγεις με ποιά κάρτα θέλεις να τρέξει η συγκεκριμένη εφαρμογή.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...