Panahs Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2003 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2003 Μην το κλειδώσετε, δεν είναι πολιτικό το θέμα, απλώς θα ήθελα να ρωτήσω αν κάποιος έχει το πρόγραμμα του φεστιβάλ, αν θα μπορούσε να μας πει τι παίζεται και σε ποιες σκηνές σήμερα. Το φεστιβάλ της ΚΝΕ είναι ένας θεσμός εδώ και 30 χρόνια στου Ζωγράφου με πολλές συναυλίες και πολλούς (και σταθερούς) τραγουδιάριδες: Παπακωνσταντίνου Τσακνής-Μαχαιρίτσας Κατσιμίχας Ζιώγαλας (σε αυτόν πάμε για να γελάσουμε κυρίως) Μητροπάνος (εδώ respect) Επίσης έρχονται και συγκροτήματα από τα οποία το σημαντικότερο θεωρώ τους Magic de Spell.
Xvipes Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2003 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2003 file panahs sou grafgw gia oses meres exoun minei paraskeyi 19 septembriou: dionisis tsaknis el.karatsoli-xr.kexagioglou-so nama layrentis maxairitsas kitrina podilata-d.starobas agathonas istories gia krousta,palaina seferia,past kouartet-1,film,magic de spell savvato 20 septembriou: basilis papakwnstantinou lakhs papadopoulos apostolhs mpoulasiths,giorgos aloupogiannis mariw,takhs kwnstantakopoulos mat se dyo yfeseis,syndesmos diadosis dhmotikwn xorwn kai tragoudiwn kyriaki 21 septembriou: dhmhtrhs mitropanos-dhmhtrhs mpashs socrates lakhs xalkias,giwta vei soula bazoura mikth xorwdia kai mantolinata syllogou farakladwn h "eygeros" fthno eyelikto mousiko dynamiko,internal flow eisodos 3 e aytaaaaaaaaa arketa kala onomata
Violator Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2003 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2003 posoooooooooooo?????????????? volo menw, ego elipa alla to proigoumeni i to pro proigoumeno mallon sabbatokiriako pigan oi kollitoi mou na doune papakwnstantinou sto festival tis kne k isitirio itan 10e!
Panahs Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2003 Μέλος Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2003 Δεν ξέρω για το κόμμα, εγώ πάω για τη φάση, είμαι και δίπλα... Μάθατε τι έπαθε ο Σταρόβας? Τον χτύπησε το ρεύμα!!!! Μόλις πήγε να πιάσει το μικρόφωνο ο κακομοίρης, ΤΖΖΖΖ χύνεται κάτω... Λέει ο Μαχαιρίτσας: "Τώρα να τον ακουμπήσω ή όχι, γιατί έχω και καρδιά και θα πάω κατευθείαν..." Συντήρηση σου λεει μετά
Panahs Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2003 Μέλος Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2003 Όχι ρε φάε τη γλώσσα σου! Άκουσα ότι τον σήκωσαν, και πήγε κάπου και ξάπλωσε κλπ Δεν ξέρω τίποτα άλλο. Αν πάθαινε τίποτα σοβαρό θα είχε γίνει χαμός ρε πάντως.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2009 στη συγκεκριμένη περίπτωση οφείλουμε να του δώσουμε το ruby shovel award...
Tilemaxx Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2009 Εγώ πάντως αν πετύχω κάνα φεστιβάλ θα πάω έτσι για τον χαβαλέ. Να ακούσουμε λίγο παρακμιακό ελληνικό rock
slipknot Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2009 Και να δούμε τίποτα παρακμιακούς καμένους να μας δώσουν κάνα παρακμιακό φυλαδιάκι.
Επισκέπτης Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2009 ρε παιδια ελεος.... καθε χρονο ειναι κατα 80% το ιδιο ακριβως προγραμμα!!!Απιστευτα προβλεψιμο,καθε χρονο λεω δεν γινεται θα βαλουν κατι καινουργιο φετος και καθε χρονο παιζουν οι ιδιοι και οι ιδιοι με μικροαλλαγες...ποτε δεν εχω παει αλλα αν ημουν κνιτης και ειχα κτυπησει 10 χρονακια σερι τα ιδια και τα ιδια προγραμματα θα το χα ριξει στα ναρκωτικα...ανανεωση
BaLsAmoMenos Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2009 Τοσους κουμουνιστες εχει η Ελλαδα ρε john_thess τι να κανουμε. Αν υπηρχαν κι'αλλοι σιγουρα θα επαιζαν αλλα δεν υπαρχουν.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.