Προς το περιεχόμενο

περί ψύκτρας...ερωτήσεις ενός αρχάριου...

dhmhtrhs9/7/1991

Προτεινόμενες αναρτήσεις

καλησπέρα σας και χρόνια πολλά,
έβαλα σήμερα την frio advanced cpu cooler στην τοποθέτηση δεν είχα κανένα πρόβλημα όλα έγιναν σωστά, αυτό που με προβληματίζει είναι το βάρος της, θα μπορέσει η μητρική να κρατήσει την ψύκτρα που ζυγίζει κοντά ένα κιλό?  :blink: 
μιλάμε πάντα για κάθετη τοποθέτηση του πύργου.
επίσης η φορά του αέρα της ψύκτρας θα πρέπει να είναι από έξω προς τα μέσα ή το αντίθετο?

post-295433-0-60166000-1397857030_thumb.jpg

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Αντέχει η μητρική, σε αυτό βοηθάει και το backplate. Που να έβαζες και καμία silver arrow..

Επίσης όπως έχεις βάλει την ψύκτρα σιγουρέψου ότι μπαίνει αέρας από κάτω και βγαίνει από πάνω (τσέκαρε την φορά των ανεμιστήρων δηλαδή). Αυτό γιατί ο ζεστός αέρας πάει προς τα επάνω ..

Αν ειναι βιδομένη καλα και η μητρική αλλα και η ψύκτρα δεν εχει ανάγκη η noctua που εχω να δεις τι γομάρι ειναι , καλύτερα παντως να την έβαζες κάθετα να βγάζει ο πίσω ανεμιστήρας και επάνω να βάλεις αλλους που να βγάζουν επίσης

χτες το βράδυ λόγο του άγχος μου σκέφτηκα αυτή την λύση
post-295433-0-67023800-1397917904_thumb.jpg
ξέρω ότι είναι λιγάκι ως πάρααα πολυ βλακία αλλά μήπως κάνει δουλεία;;
ή να ξεκινήσω προσεχτικά την αφαίρεσή τους;;; :confused: 

σκέφτηκα να αλλάξω την θέση της ψύκτρας κατά την τοποθέτηση αλλά με περιορίζει η μητρική, εκτός και αν υπάρχει και άλλος τρόπος και δεν τον ξέρω αν μπορείτε εξηγήστε μου πως γίνετε.

αυτό με την ροή το σκέφτηκα και εγώ αλλά βλέποντας βίντεο και εικόνες με την ψύκτρα κατά την τοποθέτηση και την λειτουργία της όλοι την βάζαν να διώχνει τον ζεστό αέρα προς τα μέσα, πράγμα λιγάκι βλαβερό γιατί αντί για απομάκρυνση του ζεστού αέρα τον κρατάς μέσα στο σύστημα και τον πετάς ακριβός από κάτω που είναι η πίσω πλευρά της κάρτας γραφικών.
ήθελα να ακούσω όμως και την απάντηση κάποιων που κατέχουν το θέμα ευχαριστώ  :-)

Την ψήκτρα πρέπει να τη βάλεις να διώχνει τον αέρα προς τα πίσω ή προς τα πάνω - ανάλογα το μοντέλο. Πάντως, λογικά, η μητρική την αντέχει την ψήκτρα με το backplate.

δεν εχει προβλημα η μητρικη με το βαρος της ψυχτρας.βγαλε αυτα τα καλωδια απο γυρω γιατι ετσι οπως την εκανες,σαν να ετοιμαζεται γαι αναριχηση στο everest ειναι.

• Like 4

δεν εχει προβλημα η μητρικη με το βαρος της ψυχτρας.βγαλε αυτα τα καλωδια απο γυρω γιατι ετσι οπως την εκανες,σαν να ετοιμαζεται γαι αναριχηση στο everest ειναι.

:-D  :-D  :-D έχει κάτι το αλλιώτικο πάντως σαν κατασκευή...

(ξεκίνησα την αφαίρεση)

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...