Προς το περιεχόμενο

1Tb Caviar Black or Red ???

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

https://www.skroutz.gr/s/4075218/Western-Digital-Caviar-Black-1TB-WD1003FZEX.html

ή

https://www.skroutz.gr/s/2195283/Western-Digital-Red-1TB-SATA-III.html

εχω ηδη ενα black που εχω λειτουργικο και παιχνιδια οποτε παει αποκλειστικα για αποθηκη ο σκληρος που χρειαζομαι, επισης εχω διαβασει οτι ο red λογο κατασκευης - ειναι αυτη η χρηση του, ομως μου τα χαλανε τα 3 αντι για 5 χρονια εγγυησης...

ευχαριστω προκαταβολικα

Δημοσ.

Μιας και οι green δεν ειναι καθόλου αξιόποιστοι και οι black αν και κορυφαίοι δίσκοι με μεγάλη εγγύηση κανουν εναν μικρό θόρυβο νομιζω η καλύτερη επιλογή ειναι ο red

• Like 1
Δημοσ.

green θα αγόραζα δίσκο μόνο αν τον ήθελα για τριτο backup αποθήκης που θα τον χρησιμοποιώ σπανιότατα.

Είναι αργοί και με πολύ κακή φήμη. 

Δημοσ.

Μακρια απο green.Δεν ειναι καθολου αξιοπιστοι.Χαλάνε πολύ σύντομα,και εχουν μικρό χρόνο ζωής.Επομένως με τους green διατρέχεις να χάσεις τα αρχεία σου ανα πάσα στιγμή.
Οι red και οι black είναι οκ.

Δημοσ.

θα δοκιμασω τον red, ακομα μια ερωτηση για αποθηκη να μεινω σε NTFS ή αλλαζω κατι ή γενικα ειναι αδιαφορο?

Δημοσ.

Εγω παιδια παντως στηριζω blue γιατι εχουν καλη αποδοση-τιμης. Και ειναι μια μεση κατασταση.και καλες τιμες ( 1tb απο eshop τον πηρα 51€) και καλη αποδοση.εχω 2 blue εδω και κοντα 2 χρονια δεν εχουν κανει το παραμικρο.

Δημοσ.

Και οι blue μια χαρά είναι. Στην δουλειά που τους έχουμε, έχουν αποδειχτεί σκυλιά. Δουλεύουν κάτω απο πολύ χάλια συνθήκες, και άντε να μας έχουν μείνει κανά 2, απο τους 300+.

Δημοσ.

θα δοκιμασω τον red, ακομα μια ερωτηση για αποθηκη να μεινω σε NTFS ή αλλαζω κατι ή γενικα ειναι αδιαφορο?

σε τι λειτουργικό δουλευεις περισσοτερο ? εαν εισαι των windows NTFS δαγκωτό.Εγω το θεωρω και πιο ευχρηστο.Ακομα και σε macos να δουλευεις με tuxera/paragon δουλευεις μια χαρα σε NTFS.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...