dtrip Δημοσ. 18 Απριλίου 2014 Δημοσ. 18 Απριλίου 2014 Γεια σας παιδιά και καλώς σας βρήκα! Εγώ ιστοσελίδες φτιάχνω, αλλά μου ζήτησε ένας πελάτης το εξής: 1. Να παρέχει wifi στην περιοχή (πχ για τουρίστες και διερχόμενους) 2. Όποιος συνδεθεί στο wifi, να του ανοίγουμε ένα σάιτ διαφημιστικό με δώρα/προσφορές 3. Μετά να μπορεί να μπαίνει στο ίντερνετ κανονικά ή όχι (δεν έχουμε αποφασίσει ακόμα) Προσοχή: να μη χρειάζεται να πατήσει το URL ο χρήστης. Να βγαίνει μόνο του. Αυτό απ' ότι κατάλαβα γίνεται με μία τεχνολογία που λέγεται captive portal. Επειδή είμαι άσχετος, μπορείτε να με κατατοπίσετε λίγο πως "στήνεται" το active portal ? Απ' ότι κατάλαβα πρέπει να αγοράσω έναν router που να το υποστηρίζει ? Πχ τώρα που ψάχνω το ρουτεράκι μου (του ΟΤΕ) δε βλέπω να έχει τέτοιο πράγμα μέσα. Άρα θα πρέπει να αγοράσω κάποιο άλλο ρούτερ ? Ας πούμε ποιο ?
ParhsG Δημοσ. 20 Απριλίου 2014 Δημοσ. 20 Απριλίου 2014 Δεν ειναι πυρηνική φυσική αλλά δε θα βρεις ευκολα πληροφορίες.Για να το κανεις στου OTE που δε ξερω αν γινεται 100% πρεπει να δεις αν σηκωνει καποιο wrt. openwrt που υποστηριζουν captive.Μη περιμενεις πολλα γιατι εχει αδυναμη cpu και memory και θα κλ* με λιγο traffic.Αλλιως μπορεις να δεις σε mikrotik.Αλλιως ξερω πως αγριευουν τα πραγματα μετα.Πρεπει να εχεις μετα pc να τρεχει το radius η οτι αλλη βλακεια χρειαζεται (ή host σε cloud). Υπαρχουν πολλες λυσεις αλλα θελουν πειραματισμο και λεφτα για hardware.
pant13 Δημοσ. 20 Απριλίου 2014 Δημοσ. 20 Απριλίου 2014 Routeros Mikrotik. φθηνα και υπευθηνα. Hotspot setup with custom web page με μερικα clicks 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα