Προς το περιεχόμενο

[RAM] Kingston 8GB HyperX Beast 2400MHz CL11 @Msystems 70€

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

10,76€ Απο τον Επομενο που την Εχει διαθέσιμη........ Κάτι 4 Εως 7 κάτι Κατόπιν παραγγελίας εμένα μου θυμίζουν ΚΑΛΑ ΚΡΑΣΙΑ. Οχι ότι το Απόθεμα είναι σωστό πάντα αλλά λέμε τώρα ( Δεν θα μπορούσε κιόλας να λέμε και την αλήθεια εκτός αν η επιχείρηση έχει πολλά ΛΕΦΤΑ για μηχανογράφηση )

Παιδία όσο και να πέσουν οι τιμές κάποια προιόντα ειδικά όπως οι HyperX θα μένουν επάνω. Και είναι Λογικό γιατί απευθύνονται σε περιορισμένο κοινό.

Δημοσ.

Εχω παει στου διαολου την μανα για να αγορασω κατι που ελεγε αμεσα διαθεσιμο και οταν πηγα εκει εφαγα αυτο το 4-7 ημερες και εστειλα την μανα στον γιο της!

• Like 2
Δημοσ.

Αγαπητέ Λευτέρη Δυστυχώς έτσι είναι.. ΣΕ ΟΛΟ το μεγαλείο. Όχι πως σε διασφαλίζει αλλά πρώτα τηλέφωνο και μετά μπαίνεις στο αμάξι ( Προγραμματιστής είμαι και ασχολούμαι χρόνια με E-shop και αυτό που λέω είναι πως αρκετοί τις διαθεσιμότητες τις έχουν σκόπιμα αλλά οι περισσότεροι Δεν μπορούν να το διαχειριστούν σωστά ) . Κύριοι Αποχωρώ. Καλό Πάσχα σε όλους, ότι επιθυμείτε για εσάς και τις οικογένειες σας και Καλή ανάσταση να έχετε.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...