Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπερα στο φορουμ..εχω στησει ενα νεο συστημα με μητρικη τη gigabyte f2a88xm-d3h,cpu a8 5600k,ram 6 gb..ειπα να το στρεσσαρω με το prime 95 για να δω θερμοκρασιες..ανοιξα ταυτοχρονα το hwmonitor & easytune6 (το ειχε σαν στανταρ εφαρμογη η μητρικη)..το hwmonitor μου εδειχνε θερμοκρασιες cpu 88 c,ενω το easytune6 52 c...τι να πιστεψω ?το συστημα δε κολουσε καθολου κατα τη διαρκεια του τεστ..

Δημοσ.

Τοσο μεγάλη διαφορά να υπάρχει αποκλείεται βάλε αν μπορεις φωτογραφίες απο το καθένα να δουμε

Δημοσ.

Όπως έχει αναφερθεί από πολλούς, οι apu έχουν θέμα με κάποια 3rd party προγράμματα. Να πιστέψεις το easytune λοιπόν που διαβάζει τα πάντα από το bios. :)

• Like 2
Δημοσ.

εχω ρυθμισει και το bios να με ειδοποιει στους 60 και καμια ειδοποιηση δεν ειχα κατα τη διαρκεια του τεστ..οποτε μαλλον πηγαινω με easytune..

Δημοσ.

Για βάλε απο περιέργεια και το coretemp να δουμε αν και για να λενε τα παιδιά το hwmonitor κανει κουλά αυτο θα ειναι

Δημοσ.

βαζω coretemp και ποσταρω..

coretemp μετρησεις θερμοκρασιας tj max 80 c     cpu#0  0c     ελαχιστο-μεγιστο  0c.. 3d party εφαρμογες σε apu amd μαλλον δεν....

παιδια καμια ιδεα για καρτα γραφικων στ εν λογω συστημα γυρω στο 100 ευρο?

coretemp μετρησεις θερμοκρασιας tj max 80 c     cpu#0  0c     ελαχιστο-μεγιστο  0c.. 3d party εφαρμογες σε apu amd μαλλον δεν....

παιδια καμια ιδεα για καρτα γραφικων στ εν λογω συστημα γυρω στο 100 ευρο?

post-281289-0-95998300-1397897293_thumb.png

Δημοσ.

παιδια γεια σας..δοκιμασα το prime 95 για 10 στον fx 8350 stock με αυτην την ψυκτρα

http://www.e-shop.gr...t?id=PER.806761

το μαξιμουν ηταν 63c και για το υπολοιπο ηταν απο 57 με 62 αλλα πιο πολυ ηταν 60-61..θελω να ξερω αν ειμαι καλα σε θερμοκρασια ,μεχρι ποσο oc σηκωνει κ επισης μεχρι ποσο θερμοκρασια αντεχει να τρεχει ο 8350?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...