vierinia Δημοσ. 18 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 18 Απριλίου 2014 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα, Έχω μια ερώτηση για την οποία 2 υπάλληλοι σε διαφορετικά καταστήματα public μου έδωσαν διαφορετική απάντηση. Οπότε θα ήθελα και την γνώμη σας. Έχω αγοράσει το παρaκάτω tablet https://www.skroutz.gr/s/3701402/Lenovo-IdeaTab-A3000-16GB-3G.html Και θέλω να ξέρω αν μπορώ να βάλω μια sim απο αυτές που μπαίνουν σε κινητό, να ενεργοποιήσω το αντίστοιχο πρόγραμμα καρτοκινητής και να σερφάρω χωρίς να ενεργοποιήσω κάποιο πρόγραμμα σύνδεσης mobile broadband. Συγκεκριμένα ενδιαφέρομαι για αυτό όπου με 5€ έχω 1gb για 30 ημέρες και το ανανεώνω όποτε επιθυμώ. Υπάρχει δυνατότητα να το ενεργοποιήσω σε tablet το παραπάνω πρόγραμμα ή οποιοδήποτε άλλο πρόγραμμα καρτοκινητής? Στα public νέας σμύρνης μου είπαν ότι μπορώ και σε αυτά του συντάγματος ότι δεν γίνεται. Ευχαριστώ Επεξ/σία 18 Απριλίου 2014 από vierinia Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
flyer Δημοσ. 18 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 18 Απριλίου 2014 Μπορείς. Ίσως, όμως, χρειαστεί πρώτα να ενεργοποιήσεις τη κάρτα σε κάποιο κινητό. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
arc Δημοσ. 18 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 18 Απριλίου 2014 Μπορείς σίγουρα. Για να αποφύγεις πιθανά απιθανα σενάρια, ενεργοποίησε την πρώτα σε κινητό και αφαίρεσε και το κλείδωμα sim με pin (δηλαδή να ανοιγει χωρίς να χρειάζεται να πληκτρολογείς το pin) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vierinia Δημοσ. 18 Απριλίου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 18 Απριλίου 2014 Ευχαριστώ πολύ παιδιά. Μίλησα και με τα κεντρικά του public και μου είπαν ότι γίνεται. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα