lazo37 Δημοσ. 18 Απριλίου 2014 Δημοσ. 18 Απριλίου 2014 Καλημερα φιλοι του insomnia..Εχω ενα ολοκαινουργιο toshiba satellite pro το οποιο απο χτες εχει προβλημα με το φορτισμα..αρχικα οταν εβαλα τον φορτιστη του φορτιζε και ξεφορτιζε καθε ενα δευτερολεπτο ενω το ειχα στην πριζα..μετα οταν αλλαξα την καταναλωση σε eco φορτιζε κανονικα..μετα ο φορτιστης μου χαλασε ( τον δοκιμασα σε ολοιδιο λαπτοπ ) και οταν εβαλα στο λαπτοπ μου φορτιστη απο αλλο toshiba φορτιζε κανονικα μεχρι να ανοιξω καποια εφαρμογη ( hearthstone ) οπου και φορτιζε-ξεφορτιζε παλι ανα δευτερολεπτο..οταν την εκλεινα φορτιζε κανονικα..Μηπως ξερετε τι μπορει να επαθε? Ειναι καποια ρυθμιση , ή επαθε κατι το τροφοδοτικο?
Xristaras12 Δημοσ. 18 Απριλίου 2014 Δημοσ. 18 Απριλίου 2014 εφοσον ειναι ολοκαινουριο,μιλα απ ευθειας με toshiba για να σε καλυψει η εγγυηση! 1
lazo37 Δημοσ. 18 Απριλίου 2014 Μέλος Δημοσ. 18 Απριλίου 2014 Το προβλημα ειναι οτι το μοντελο του λαπτοπ μου υποστηριζεται μονο στην Αγγλια..
SPANK Δημοσ. 18 Απριλίου 2014 Δημοσ. 18 Απριλίου 2014 Αν το αγόρασες απο εξω (ευρώπη) φυσιολογικα πρέπει να σε καλύπτει και η εδω εγγύηση οποτε μιλα καλύτερα με toshiba
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα