Προς το περιεχόμενο

usb stick->ifiles->ios

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έχουμε ένα στικάκι με εικόνες,ένα camera roll,ένα iphone 4 (jailbreak) με εγκατεστημένο το ifiles.

Πως βάζω εικόνες απ' το usb στο iphone;

Δημοσ.

Πρέπει να βρεις Η/Υ(windows mac ακόμα και linux) για να τρέξεις το itunes που σου επιτρέπει να περάσεις διάφορα αρχεία στο iphone.

Δημοσ.

θελει να ειναι διαμορφωμενο το στικακι σε συγκεκριμενο φορμα, οι φωτο σε συγκεκριμενο φακελο κ με συγκεκριμενο ονομα. δεν θυμαμαι λεπτερειες αλλατο google θα σε βοηθησει.

Δημοσ.

Έχω,δεν...

θελει να ειναι διαμορφωμενο το στικακι σε συγκεκριμενο φορμα, οι φωτο σε συγκεκριμενο φακελο κ με συγκεκριμενο ονομα. δεν θυμαμαι λεπτερειες αλλατο google θα σε βοηθησει.

Έλεγα να γλυτώσω την άμεση επαφή με computer.

Δημοσ.

Αν είναι να αγοράσεις κάτι, αγόρασε το Kingston Mobilelite Wireless. Συνδέεται με το iPhone (ή οποιαδήποτε άλλη συσκευή) μέσω wifi και μέσω της εφαρμογής του μπορείς να δεις τα περιεχόμενα του USB ή της κάρτας SD που συνδέεις πάνω του. Σε περίπτωση ανάγκης μπορείς να φορτίσεις και τη μπαταρία του iPhone με αυτο.

• Like 1
Δημοσ.

Είναι αυτό που έχει σαν σηματάκι κωλότσεπη από μπλουτζήν;

Ακόμη δεν μπόρεσα να μάθω πως δουλεύει...

M´ αρέσει που έχω πρόσβαση παντού,σαν μία μα'ι'μού με γραφομηχανή στο ΟΑΚΑ,που με άλλες 60.000 μαζί ίσως γράψουμε τον Εθνικό Ύμνο...

Δημοσ.

Έχω,δεν...

Έλεγα να γλυτώσω την άμεση επαφή με computer.

δλδ θες να περασεις ασυρματα τις φωτογραφιες σου στο κινητο απο τον υπολογιστη;

αν ναι υπαρχουν απειρες λυσεις,

αν θες μεσω ιντερνετ πχ dropbox,

αν θες τοπικα (αλλα με χρηση ρουτερ) με εφαρμογες οπως : instashare, filedrop, documents, wireless photo transfer κλπ

τωρα αν θες απλα να κουμπωσεις ενα στικακι πανω στο κινητο, τοτε μοιραια χρειαζεσαι το παραπανω κιτ, αλλα και παλι με αρκετους περιορισμους, εκτος κι αν υπαρχει εργαλειο σε jb που να διαβαζει εξωτερικες πηγες.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...