Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

θα ηθελα να τοποθετησω στο pc μου μια nVidia GeForce GT 210 1GB DDR3.. το pc μου εχει pentium 4 640 socket 775 .. και ρωταω το εξης επειδη δεν ειμαι 100% σιγουρος.. ειναι η καρτα συμβατη με ολα αυτα ή θα τα τιναξει στον αερα; 

Δημοσ.

ποιο τροφοδοτικο εχεις;

ειναι το μονο που μπορει να ανατιναχτει :P

Αν και σιγα την καταναλωση που εχει η 210 :P

επισης εχεις βεβαιωθει οτι εχεις pci-e διαυλο και οχι agp ετσι;

Δημοσ.

ποιο τροφοδοτικο εχεις;

ειναι το μονο που μπορει να ανατιναχτει :P

Αν και σιγα την καταναλωση που εχει η 210 :P

επισης εχεις βεβαιωθει οτι εχεις pci-e διαυλο και οχι agp ετσι;

κοιταξε να δεις.. η καρτα π εχω τωρα ειναι η 9400 gt.. αρα πιστευω πως θα εχω pci - e διοτι αυτη η καρτα υποστηριζει τν pci-e 

Δημοσ.

οποτε κανε την αλλαγη.

συγκρινοντας τν μια καρτα με τν αλλη βλεπω οτι δεν υπαρχουν πολλες διαφορες αλλα απο το oblivion πχ π το ετρεχα με medium graphics τωρα θα το παιζω στα ultra και θα μπορω επισης να παιζω και skyrim.. αυτα ειναι,,, http://www.game-debate.com/gpu/index.php?gid=818&gid2=326&compare=geforce-9400-gt-1gb-vs-geforce-210-1gb

Δημοσ.

και οι 2 ειναι αρκετα λαθος επιλογες παντως για παιχνιδια.

Να εχεις υποψιν σου οτι περα απο την καρτα γραφικων απο ενα σημειο και μετα θα σε κοβει και ο επεξεργαστης.

Δημοσ.

και οι 2 ειναι αρκετα λαθος επιλογες παντως για παιχνιδια.

Να εχεις υποψιν σου οτι περα απο την καρτα γραφικων απο ενα σημειο και μετα θα σε κοβει και ο επεξεργαστης.

μακαρι να μπορουσα να αλλαξω επεξεργαστη αλλα δεν μπορω καταλαβες.. βασικα ειναι δυσκολη αποφαση διοτι αποτι ειδα η 210 σε κατι forums δεν ειναι καλη για games.. οποτε ρωτω το εξης ποια pci- e καρτα ειναι καλητερη για τν pentium 4; 

Δημοσ.

εγω θα εβαζα μια GT630/AMD 6670 και πολυ σου λεω,αν και παλι ενδεχεται να κοβει ο επεξεργαστης.

Αυτες τις καρτες εφοσον προοριζεται για παιχνιδια το συστημα,Βεβαια αν θες επιδοσεις καταλαβαινεις οτι πας σε ολικη αναβαθμιση η εστω αν μπορουσες να βρεις κανενα μεταχειρισμενο C2D σε τιμη χωμα.

Δημοσ.

εγω θα εβαζα μια GT630/AMD 6670 και πολυ σου λεω,αν και παλι ενδεχεται να κοβει ο επεξεργαστης.

Αυτες τις καρτες εφοσον προοριζεται για παιχνιδια το συστημα,Βεβαια αν θες επιδοσεις καταλαβαινεις οτι πας σε ολικη αναβαθμιση η εστω αν μπορουσες να βρεις κανενα μεταχειρισμενο C2D σε τιμη χωμα.

το περισσοτερο που μπορω να κανω ειναι να αγορασω μια επιπλεον pentium =D facepalm αλλα δεν ξερω,,,  θα κοιταξω και για τν GT630..

Δημοσ.

Από τους όρους χρήσης:

Να εκφράζονται σαφώς, ευπρεπώς και ευανάγνωστα και να δίνουν περιγραφικούς τίτλους στα θέματα.

Ο τίτλος ΅ερώτηση κρίσεως΅ δεν ανήκει σε αυτό. Επίσης σε ότι αφορά βοήθεια για αναβάθμιση κάρτας γραφικών υπάρχει σχετική ενότητα.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...