SteelLord Δημοσ. 18 Απριλίου 2014 Δημοσ. 18 Απριλίου 2014 θα ηθελα να τοποθετησω στο pc μου μια nVidia GeForce GT 210 1GB DDR3.. το pc μου εχει pentium 4 640 socket 775 .. και ρωταω το εξης επειδη δεν ειμαι 100% σιγουρος.. ειναι η καρτα συμβατη με ολα αυτα ή θα τα τιναξει στον αερα;
Xristaras12 Δημοσ. 18 Απριλίου 2014 Δημοσ. 18 Απριλίου 2014 ποιο τροφοδοτικο εχεις; ειναι το μονο που μπορει να ανατιναχτει Αν και σιγα την καταναλωση που εχει η 210 επισης εχεις βεβαιωθει οτι εχεις pci-e διαυλο και οχι agp ετσι;
SteelLord Δημοσ. 18 Απριλίου 2014 Μέλος Δημοσ. 18 Απριλίου 2014 ποιο τροφοδοτικο εχεις; ειναι το μονο που μπορει να ανατιναχτει Αν και σιγα την καταναλωση που εχει η 210 επισης εχεις βεβαιωθει οτι εχεις pci-e διαυλο και οχι agp ετσι; κοιταξε να δεις.. η καρτα π εχω τωρα ειναι η 9400 gt.. αρα πιστευω πως θα εχω pci - e διοτι αυτη η καρτα υποστηριζει τν pci-e
SteelLord Δημοσ. 18 Απριλίου 2014 Μέλος Δημοσ. 18 Απριλίου 2014 οποτε κανε την αλλαγη. συγκρινοντας τν μια καρτα με τν αλλη βλεπω οτι δεν υπαρχουν πολλες διαφορες αλλα απο το oblivion πχ π το ετρεχα με medium graphics τωρα θα το παιζω στα ultra και θα μπορω επισης να παιζω και skyrim.. αυτα ειναι,,, http://www.game-debate.com/gpu/index.php?gid=818&gid2=326&compare=geforce-9400-gt-1gb-vs-geforce-210-1gb
Xristaras12 Δημοσ. 18 Απριλίου 2014 Δημοσ. 18 Απριλίου 2014 και οι 2 ειναι αρκετα λαθος επιλογες παντως για παιχνιδια. Να εχεις υποψιν σου οτι περα απο την καρτα γραφικων απο ενα σημειο και μετα θα σε κοβει και ο επεξεργαστης.
SteelLord Δημοσ. 18 Απριλίου 2014 Μέλος Δημοσ. 18 Απριλίου 2014 και οι 2 ειναι αρκετα λαθος επιλογες παντως για παιχνιδια. Να εχεις υποψιν σου οτι περα απο την καρτα γραφικων απο ενα σημειο και μετα θα σε κοβει και ο επεξεργαστης. μακαρι να μπορουσα να αλλαξω επεξεργαστη αλλα δεν μπορω καταλαβες.. βασικα ειναι δυσκολη αποφαση διοτι αποτι ειδα η 210 σε κατι forums δεν ειναι καλη για games.. οποτε ρωτω το εξης ποια pci- e καρτα ειναι καλητερη για τν pentium 4;
Xristaras12 Δημοσ. 18 Απριλίου 2014 Δημοσ. 18 Απριλίου 2014 εγω θα εβαζα μια GT630/AMD 6670 και πολυ σου λεω,αν και παλι ενδεχεται να κοβει ο επεξεργαστης. Αυτες τις καρτες εφοσον προοριζεται για παιχνιδια το συστημα,Βεβαια αν θες επιδοσεις καταλαβαινεις οτι πας σε ολικη αναβαθμιση η εστω αν μπορουσες να βρεις κανενα μεταχειρισμενο C2D σε τιμη χωμα.
SteelLord Δημοσ. 18 Απριλίου 2014 Μέλος Δημοσ. 18 Απριλίου 2014 εγω θα εβαζα μια GT630/AMD 6670 και πολυ σου λεω,αν και παλι ενδεχεται να κοβει ο επεξεργαστης. Αυτες τις καρτες εφοσον προοριζεται για παιχνιδια το συστημα,Βεβαια αν θες επιδοσεις καταλαβαινεις οτι πας σε ολικη αναβαθμιση η εστω αν μπορουσες να βρεις κανενα μεταχειρισμενο C2D σε τιμη χωμα. το περισσοτερο που μπορω να κανω ειναι να αγορασω μια επιπλεον pentium =D facepalm αλλα δεν ξερω,,, θα κοιταξω και για τν GT630..
Ailuros Δημοσ. 18 Απριλίου 2014 Δημοσ. 18 Απριλίου 2014 Από τους όρους χρήσης: Να εκφράζονται σαφώς, ευπρεπώς και ευανάγνωστα και να δίνουν περιγραφικούς τίτλους στα θέματα. Ο τίτλος ΅ερώτηση κρίσεως΅ δεν ανήκει σε αυτό. Επίσης σε ότι αφορά βοήθεια για αναβάθμιση κάρτας γραφικών υπάρχει σχετική ενότητα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις