Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

της alfa παιζουν αρκεετα καλα αλλα και αρκετα δυνατα

alfa awus

http://www.ebay.co.uk/itm/ALFA-AWUS036H-1W-USB-Wireless-G-Adapter-7dBi-Panel-Antenna-/291079274725?pt=UK_Computing_USB_Wi_Fi_Adapters_Dongles&hash=item43c5ad40e5

κατι σαν αυτο.

παιζει μεχρι 1 watt που ειναι πολυ περα απο το νομιμο και ειναι και αχρηστο.αλλα το καλο εειναι οτι απο default παιζει πιο χαμηλα και το καλο ειναι οτι εχει panel κατευθυντικο για να σημαδεψεις να το πω ετσι το αλλο δικτυο.

απλα δεν αναφερεις και την αποσταση.

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

με ενδιαφερει και μενα να αγορασω μια usb λυση wifi ,

απλα εμενα με ενδιαφερει να πιανει μεσα απο 2 τοιχους ,

και να ειναι 300mbps , τι μου προτεινετε ?

Δημοσ.

με ενδιαφερει και μενα να αγορασω μια usb λυση wifi ,

απλα εμενα με ενδιαφερει να πιανει μεσα απο 2 τοιχους ,

και να ειναι 300mbps , τι μου προτεινετε ?

κανεις δεν μπορει να σου πει οτι θα περασει 2 τοιχους.και οκ πες οτι παιρνεις κατευθυντικη κεραια.το ρουτερ παλι ειναι με Omni οποτε μπορει η καρτα στo pc να περναει τον τοιχο αλλα να μην το κανει το ρουτερ.κατα τα αλλα καρτουλα θα πηγαινα σε καμια Netgear n. μπορεις να παρεις και ac για μελλοντικα απλα ειναι λιγο τσιμπημενη η τιμη και θες και αντιστοιχο ρουτερ ac για να την εκμεταλευτεις.εκτος αν θες να ριξεις ethernet Μετα ή να παιξεις με powerline

Δημοσ.

τελικα πηρα αυτο το tp-link

http://www.visionstudio.gr/prodinfo.asp?id=21036&cat=13

το οποιο με πηγε απο τα 24mbps 3 γραμμες στην καλυτερη , στα 120mbps 5 γραμμες σταθερες !!!

και το router ειναι 2 τοιχους μακρυα !

μου μειωσε το ping στα games , και σταθεροποιηθηκε το download rate στο bitcomet στο maximum

σε πολυ λιγοτερο χρονο απο οτι το παλιο μου wifi..

επισης μπορω να σερφαρω 3 φορες καλυτερα και να κατεβαζω ταυτοχρονα απο οτι πριν !!!

για οποιον ενδιαφερεται ειναι αριστη αγορα...

Δημοσ.

μονο ενα "κακο" εχει... δεν μπορω να κανω spoof την mac... :D δεν ξερω γιατι αλλα στο αλλο το asus που ειχα πριν και

ενα αλλο comfast εβαζα για πλακα αλλη mac..θα τσεκαρω αυτο που μου λες μαλλον φταιει ο driver

Δημοσ.

δεν το εχω ψαξει για να σου πω κατι παραπανω για το mac spoofing.μια φορα πηγα να το δοκιμασω αλλα δεν ασχοληθηκα στο τελος.με μια onboard καρτα και νομιζω δεν μου ειχε πετυχει.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...