panrok Δημοσ. 18 Απριλίου 2014 Δημοσ. 18 Απριλίου 2014 Καλημέρα και χρόνια πολλά! Θα ήθελα να θέσω στο forum το εξής θέμα: Αγόρασα πριν 3 χρόνια ένα ακριβό λογισμικό το οποίο και εγκατέστησα στον υπολογιστή μου. Κάποια στιγμή έκανα αναβάθμιση στην εγκατεστημένη έκδοση (online update) την οποία και χρησιμοποιώ ακόμα. Το πρόβλημα είναι οτι αν κάνω format π.χ. στον υπολογιστή μου και ξαναεγκαταστήσω το πρόγραμμα απο το cd θα είναι η παλιά έκδοση χωρίς να έχω το δικαίωμα αναβάθμισης. Υπάρχει κάποιος τρόπος να φυλάξω αυτή την αναβαθμισμένη έκδοση, την οποία τρέχει ο υπολογιστής μου αυτή τη στιγμή, σε ένα cd?
arc Δημοσ. 18 Απριλίου 2014 Δημοσ. 18 Απριλίου 2014 Εξαρτάται καθαρά απο την κατασκευή του προγράμματος, οποτε αβίαστη απάντηση «Ναι» ή «Οχι» δεν θα λάβεις απο κανενα Γιατί δεν σου επιτρέπει να κάνεις νεο update; Επικοινωνησε με την εταιρεία και επιβεβαιωσε το.
panrok Δημοσ. 18 Απριλίου 2014 Μέλος Δημοσ. 18 Απριλίου 2014 Σε ευχαριστώ για την γρήγορη απάντηση, το οτι δεν μου επιτρέπεται update είναι παράλογο. Να σημειώσω οτι δεν απαιτώ αναβάθμιση στην τρέχουσα έκδοση αλλά στην έκδοση που ίσχυε μέχρι το τέλος του 2012 που έληξε το συμβόλαιο υποστήριξης. Επιστρέφοντας στο ερώτημα που έθεσα, πώς μπορώ να μάθω αν το συγκεκριμένο πρόγραμμα μπορεί να σωθεί σε ένα cd και ποιά είναι η διαδικασία?
SPANK Δημοσ. 18 Απριλίου 2014 Δημοσ. 18 Απριλίου 2014 Αφου κανεις το update μπορεις να κρατήσεις τον φάκελο του προγράμματος σε καποιον δίσκο μαζι με ολα τα update / δεδομένα που εχει μεσα πιστεύω ετσι θα γίνει η δουλειά , για το οτι δεν μπορεις να κανεις update προφανώς ειναι επειδή οπως λες έληξε το συμβόλαιο σου και κατ επέκταση και οποιο support ειχες που θα ηταν και το update
panrok Δημοσ. 18 Απριλίου 2014 Μέλος Δημοσ. 18 Απριλίου 2014 Το οτι έληξε το συμβόλαιο δικαιολογεί τον αποκλεισμό απο τις τρέχουσες ενημερώσεις, όχι απο τις παλαιότερες...Αυτή είναι η γνώμη μου. Αυτό που λες για το σώσιμο των αρχείων μου φαίνεται λογικό απο τη μία αλλά απο την άλλη δεν πιστεύω να είναι τόσο απλό...Καμια άλλη γνώμη?
Moderators Gi0 Δημοσ. 18 Απριλίου 2014 Moderators Δημοσ. 18 Απριλίου 2014 Τιτλος επεξεργαστηκε, thread μεταφερθηκε
arc Δημοσ. 18 Απριλίου 2014 Δημοσ. 18 Απριλίου 2014 Αυτό που λες για το σώσιμο των αρχείων μου φαίνεται λογικό απο τη μία αλλά απο την άλλη δεν πιστεύω να είναι τόσο απλό...Καμια άλλη γνώμη? Αν το πρόγραμμα που χρησιμοποιείς κάνει εγκατάσταση των αρχείων του σε ένα μόνο φάκελο τοτε αν το αντιγράψεις οπως ειναι σε αλλο υπολογιστή θα δουλέψει. Αν αντίθετα κάνει εγκαταστάσεις σε Χ μέρη τότε θες νεα εγκατασταση του προγράμματος και του update. Μόνο μια δοκιμή θα σε πείσει. Βάλε το σε ενα στικάκι, βάλε το σε αλλο υπολογιστή (με copy paste) και δες αν παιζει. Αν οχι τοτε είτε πληρωνεις ξανα συμβόλαιο συντήρησης ή γράφεις το όνομα και την έκδοση του προγράμματος μήπως κάποιος με το ιδιο πρόγραμμα σου δώσει λύση. Εν ολίγοις γενική απαντηση δεν υπάρχει γιατί καθε προγραμμα εχει τις δικές του απαιτήσεις.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα