ΔΗΜΗΤΡΗΣ 64 Δημοσ. 18 Απριλίου 2014 Δημοσ. 18 Απριλίου 2014 το προβλημα αρχιζει οταν σε Ι 5 και ASUS Ζ 77 εβαλα wind 8.1 (ετσι παρατηρησα τουλαχιστον). Δουλευε και οταν τον εκλεινα αυτοσ δεν.............. σκεφτηκα φορματ και εγκατασταση παλι 7αρια. ετσι και εκανα αλλα τελειωνει η εγκατασταση των wind εγκαθηστω την καρτα και σε καποια επενακινηση κολλαει και ανοιγει μονο την οθονη των wind χωρισ καμια αλλη ενδειξη (αααααααα και τον κερσορα απο το ποντικι). Υπεθεσα οτι μαλλον προβλημα με δισκο......... άλλα ξα και δισκο αλλα μια παο τα ιδια .. τι μπορω να κανω. ευχαριστω και ΚΑΛΟ ΠΑΣΧΑ
Demon Lord Δημοσ. 18 Απριλίου 2014 Δημοσ. 18 Απριλίου 2014 Καλημέρα φίλε μου. Δοκίμασε πάλι με την ενσωματωμένη κάρτα. Αν έχεις περάσει και driver για την άλλη μπες σε safe mode και με driver sweeper αφαίρεσέ τους. Για δοκίμασε να δουμε...
ΔΗΜΗΤΡΗΣ 64 Δημοσ. 18 Απριλίου 2014 Μέλος Δημοσ. 18 Απριλίου 2014 Καλημέρα φίλε μου. Δοκίμασε πάλι με την ενσωματωμένη κάρτα. Αν έχεις περάσει και driver για την άλλη μπες σε safe mode και με driver sweeper αφαίρεσέ τους. Για δοκίμασε να δουμε... τελοσ ολα καλα. για να μην πω τι μα... εκανα. εχω πανω δυο οθονεσ και εγω εβλεπα την μια.....................
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα