Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας παίδες. 

Μέσα στον επόμενο μήνα θα πάρω καινούριο υπολογιστή και θα ήθελα τις συμβουλές σας. Σκέφτομαι να δώσω γύρω στα 1400 ευρώ. Έχω ήδη την QNIX 2710 οπότε δε χρειάζομαι οθόνη, και επιπλέον έχω 2 σκληρούς από 1TB ο καθένας άρα είμαι καλυμμένος και εκεί. 

Ποσό που διαθέτουμε : 1400 ευρώ

Χρήση υπολογιστή : High end gaming/ταινίες.

Αν στη σύνθεση χρειαζόμαστε οθόνη? Αν όχι ποια οθόνη έχουμε και αν σκεφτόμαστε να αγοράσουμε μελλοντικά μια άλλη. Όχι δε χρειάζομαι οθόνη. Όπως έγραψα και παραπάνω, έχω την QNIX 2710

Αν στη σύνθεση χρειαζόμαστε και πληκτρολόγιο,ηχεία,ποντίκι? Όχι.

Τοποθεσία στην οποία βρισκόμαστε ( για την επιλογή κατάλληλου καταστήματος).

Κόρινθο είμαι. Με το eshop μια χαρά βολεύομαι πάντως.

Αν τα κομμάτια που θέλουμε να αγοράσουμε θέλουμε να είναι απο ένα κατάστημα ή επιθυμούμε την αγορά απο διαφορετικά καταστήματα?  Θα προτιμούσα από ένα κατάστημα, για τη συναρμολόγηση. 

Αν επιθυμούμε να συναρμολογηθεί το σύστημα στο κατάστημα(στην περίπτωση που δεν γνωρίζουμε πως να το συναρμολογήσουμε) ή το σύστημα θα στηθεί απο τον ενδιαφερόμενο? Ναι.

Αν επιθυμούμε λειτουργικό σύστημα και πιο . Όχι, δεν επιθυμώ λειτουργικό. 

Πως σας φαίνεται κάτι τέτοιο? 

Επεξεργαστής              Intel Core I5-4670k 3.40GHZ                  211,99 Ευρώ

Κουτί                            Thermaltake Commander MS-III Black     56.50 Ευρώ

Ψύξη επεξεργαστή       Coolermaster RR Hyper 212 EVO           32.50 Ευρώ

Μητρική                        Gigabyte GA-H87-HD3 RETAIL                91.7  Ευρώ

Κάρτα γραφικών            Evga Geforce 780Ti Superclocked          720  Ευρώ

Ram                              CRUCIAL 8GB DDR3 1600MHZ                59.9 Ευρώ

SD                                SAMSUNG 840 EVO SERIES 120GB         77.4 Ευρώ

Σύνολο 1250 ευρώ. Δεν έχω γράψει τροφοδοτικό γιατί δεν έχω ιδέα πόσο πρέπει να είναι για να μην έχει πρόβλημα με την κάρτα γραφικών. Κατά τ'άλλα τι λέτε? Υπάρχει κάτι που θα αλλάζατε? 

Ευχαριστώ πολύ.

Δημοσ.

1ον) ραμ παρε 2Χ4 καλυτερα αντι για μια 8αρα,2ον) σε ενδιαφερει το overclock?αν ναι παρε z87 μητρικη απο την στιγμη που θες τον 4670κ αλλιως παρε 4670 σκετο (οχι κ),3ον)αφου σου το επιτρεπει το budget σου βαλε 250gb ssd πραγματικα αξιζει ;)(πχ http://www.e-shop.gr/product?id=PER.320878η http://www.e-shop.gr/product?id=PER.306079),4ον) για τροφοδοτηκο ενα καλο 650w και εισαι κομπλε εκτος και αν σκεφτεσαι για δυνατο overclock ισως 700/750(δηλαδη αν πας σε κ επεξεργαστη)

Αυτα απο μενα!

• Like 1
Δημοσ.

η μητρική είναι πολύ ωραία, μα για το κουτί δεν είναι πολλά 56€;

από που σκέφτεσαι να τα αγοράζεις όλα αυτά, από την e-shop ή από κάπου αλλού;

Δημοσ.

Ευχαριστώ για τις απαντήσεις παιδιά :)

@ G4m3R

1 ) Η Ραμ που έχω γράψει 2χ4 είναι, απλά ξέχασα να το γράψω :P

2 ) Με ενδιαφέρει το OC ναι, γιαυτό άλλωστε επέλεξα και τον 4670k, αλλά είχα την αίσθηση ότι και η μητρική είναι κομπλέ. Όχι?

3 ) Χμ, θα το σκεφτώ :)

@ kinhthra 

Σε σύστημα 1300 ευρώ δε με πολυπειράζει να γλιτώσω 20-30 ευρώ για το κουτί. Δε ξέρω, δεν τα αξίζει? Και ναι, από eshop λέω να κάνω την παραγγελία. 

Δημοσ.

αν θες o/c θα πας σε z87 που ειναι καταλληλο chipset για o/c και εφοσον θα κανεις o/c ισως να θες και δυνατοτερο cpu cooler (αναλογα βεβαια με το ποσο θες να κανεις)και τελος στο κουτι μην πεσεις θα ισα ισα που ισως χρειαστει να ανεβεις γιατι θα θες καλο airflow με το o/c και καποιο cable managment αν ειναι δυνατον,αυτα...

Δημοσ.

55€ ίσα-ίσα είναι λίγα για κουτί στο budget και είναι και κάτι που κρατάς.Σε Z87 C2 κοίταξε από μητρική.Θα χρειαστείς καλύτερη ψύκτρα αν ασχοληθείς με μεγάλο OC.

• Like 1
Δημοσ.

για κουτι μην λυπηθεις 10-20€ παραπανω, γιατι η λειτουργικοτητα εινα ικατι που δεν παλευεται...!!!  

εγω θα προτεινα για κουτια 

τουλαχιστον

http://www.e-shop.gr/product?id=PER.810817

http://www.e-shop.gr/product?id=PER.806969(υπαρχει και σε λευκο..!) 

η καλυτερα 

http://www.e-shop.gr/product?id=PER.811302

Δημοσ.

1. οταν σκεφτεσαι να φτιαξεις ενα Η/Υ στα χρηματα αυτα,ξεκινας πρωτα απο το κουτι.Πρεπει να σκεφτεις ,τι δυνατοτητες προσφερει τωρα αλλα και στο μελλον.Αρα ψαχνεις ενα με καλο cable managment και χωρους για να χωρεσουν υδροψυξη (μελλοντικα) ,η καρτα γραφικων (ες) οταν θα πορωθεις με τα παιχνιδια, σκληροι δισκοι κτλ..

2.Ζ87 πας σιγουρα για o/c

3.Οι μνημες θα πρεπει να είναι συμβατες με τη μητρικη,αρα κοιτας στο σάιτ της εταιριας για ποιες δουλευουν καλυτερα μ'αυτη

4.τροφοδοτικο που να αντεχει τις δυνατοτητες της συνθεσης και να μην εχεις το ενοχλητικο coil whine noise οταν θα παιζεις παιχνιδια

5.για σκληρο δισκο η samsung ssd ειναι μονοδρομος,αρα διαλεγεις ποσο χωρο θελεις

καλο πασχα!

Δημοσ.

μονο εγω βλεπω την καρτα πανακριβη?με 300euros λιγοτερα πας σε μια 290 απλη και εχεις και 4gb μνημη για την αναλυση που θελεις.ναι μεν η 780ΤΙ ειναι καλυτερη αλλα σιγα τις διαφορες για 300 euros παραπανω.

• Like 2
Δημοσ.

παντως συμφωνω με τον thanos1972 οτι πραγματα οπως πχ 780τι η ι7 4960Χ τα βαζουμε οταν εχουμε τελιωσει με ολα τα αλλα και παλι μας μενει μεγαλο budget η οταν απλα δεν εχεις budget κριμα ειναι να κοψεις πραγματα για ενα gpu καλο μεν overkill δε,και με μια r9 290 και λιγο o/c πιανεις την 290x δλδ εισαι αρκετα κοντα στην 780τι και γλυτωνεις και 300 ευρω περιπου για να κανεις το συστημα σου all around καλυτερο

• Like 1
Δημοσ.

post-280023-0-26099100-1397822279_thumb.png

όπως σου είπαν τα παιδιά, για να χωρέσει μια GTX 780ti θα ήταν καλύτερο αν είχες μεγαλύτερο budget.. γύρω στα 1600-1700€ για να μην χάσεις σε άλλα parts που για τα χρήματα που δίνεις είναι κρίμα να μην τα αποκτήσεις...Το συγκεκριμένο είναι πολύ δυνατό μηχάνημα και θα σου κρατήσει χρόνια..με πολλές δυνατότητες o/c..επίσης για το τροφοδοτικό άλλο τίτλο έχουν και άλλη εικόνα βάζουν...πιστεύω ότι εννοούν αυτό της εικόνας το οποίο είναι άριστο..(black edition)...αλλά ακόμη και αν εννοούν το XTR το οποίο είναι καινούργια σειρά δεν υπάρχει πρόβλημα..κάτι αντίστοιχο σε ποιότητα θα ανεβάσει το κόστος και γνώμη μου είναι να μην πέσεις σε κατώτερο τροφοδοτικό.  Εγώ στη θέση σου θα κοιτούσα και αυτό με λίγα € παραπάνω: http://www.e-shop.gr/product?id=PER.549238

Δημοσ.

μονο εγω βλεπω την καρτα πανακριβη?με 300euros λιγοτερα πας σε μια 290 απλη και εχεις και 4gb μνημη για την αναλυση που θελεις.ναι μεν η 780ΤΙ ειναι καλυτερη αλλα σιγα τις διαφορες για 300 euros παραπανω.

Γράφει και nvidia η 780 ti πάνω όμως.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...