Jannis64 Δημοσ. 18 Απριλίου 2014 Δημοσ. 18 Απριλίου 2014 Προσπαθώ να εγκαταστήσω το Viber (μέσω του Play Store) σε Sony Ericsson Xperia Arc S, αλλά αφού βρεθεί η εφαρμογή, δεν υπάρχει η επιλογή "Εγκατάσταση", ενώ στο επάνω μέρος εμφανίζει το μήνυμα "Η συσκευή σας δεν είναι συμβατή με αυτήν την έκδοση". Αυτό συνέβαινε και με το Android 2.3.4 που είχα μέχρι τελευταία αλλά και με το 4.0.4 που έβαλα πρόσφατα, πιστεύοντας πως αυτό ήταν το πρόβλημα. Σε άλλες εφαρμογές που δοκίμασα υπάρχει η επιλογή "Εγκατάσταση" και είναι όλα o.k. Το παράξενο είναι πως σε ολόιδιο κινητό φίλου, αφού βρεθεί το Viber μέσα από το Play Store, δίνει τη δυνατότητα εγκατάστασης, χωρίς να εμφανίζει το παραπάνω μήνυμα που ανέφερα. Επίσης ένα θέμα που έχει ο φίλος με το ίδιο κινητό (Android 4.0.4) και μάλλον θα έχω κι εγώ μετά την αναβάθμιση είναι πως ενώ επιλέγει "Μόνο GSM" στην Προτιμώμενη λειτουργία δικτύου, αν απενεργοποιήσει το κινητό, την επόμενη φορά που θα το ανοίξει, θα ξαναμπεί η επιλογή "WCDMA(προτιμ.)/GSM. Οποιαδήποτε βοήθεια ευπρόσδεκτη.
kinhthra Δημοσ. 19 Απριλίου 2014 Δημοσ. 19 Απριλίου 2014 Ρίξε μια μάτια στο άρθρο: εγκαταστησω μια εφαρμογη στο android σμαρτφον μου από το υπολογιστή
Danbo Δημοσ. 22 Απριλίου 2014 Δημοσ. 22 Απριλίου 2014 λυθηκε το προβλημα? Καλο θα ηταν οταν ενα προβλημα φτανει στη λυση του,να αναφερει ο TS και την λυση αυτου.Θα βοηθησει αλλα ατομα με παρομοιο προβλημα και θα τους αποτρεψει τη δημιουργια νεου θεματος για το ιδιο προβλημα,αποφευγοντας μαλιστα τα πολλα ιδια θεματα για ιδια προβληματα.. 1
Jannis64 Δημοσ. 1 Μαΐου 2014 Μέλος Δημοσ. 1 Μαΐου 2014 Έχεις δίκιο Danbo σ' αυτό που λες, απλά, λόγω υποχρεώσεων, δεν μπόρεσα ακόμη να δοκιμάσω αυτό που πρότεινε ο kinhthra παραπάνω. Με την πρώτη ευκαιρία θα το κάνω και θα ενημερώσω.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα