panosno1com Δημοσ. 18 Απριλίου 2014 Δημοσ. 18 Απριλίου 2014 Καλη Ανασταση... Το τελευταιο καιρό η γραμμη [forthnet 2play ] συγχρονιζει σε πολυ χαμηλα επιπεδα.. Μηπως τα φτυσε το usr ? Ειναι αυτο που δινει η 4νετ. Καποτε συγχρονιζαμε στα 17 κ τωρα με το ζορι 7.. επισυναπτω και μια φωτο . [παρατηρω πολλα crc errors που καποτε ηταν μηδενικα !! γι αυτο τ λεω] Στο σπιτι δεν αλλαχτηκε κατι .. ουτε εχουμε δει να κανει εργα κανας οτε πχ κ ετσι. Ευχαριστω...στη διαθεση σας για διευκρινησεις αμα θελετε ! [εχουμε και συχνες αποσυνδεσεις αλλα δεν εχουμε παρει τηλεφωνο πχ να τους το πουμε για να ανεβασουν το ... snr ? απο μονο του τα φτυνει ..Δειτε κ εικονα
poulinos Δημοσ. 19 Απριλίου 2014 Δημοσ. 19 Απριλίου 2014 α.δοκιμη με αλλο ρουτερ. β.δοκιμη σε χωνευτη ή σε κατανεμητη αμα πιανουν τα χερια σου αλλιως στο κεντρικο πριζακι χωρις κατι αλλο πανω. γ.πιθανοτατα να εχει γινει κατι στον χαλκο.margin βλεπω 9 σαν να εχει μπει profile εκτος αν ετυχε λογω προβληματος της γραμμης το margin να παιζει πανω κατω. 1
panosno1com Δημοσ. 19 Απριλίου 2014 Μέλος Δημοσ. 19 Απριλίου 2014 (επεξεργασμένο) απ οσο μου χουν πει οι δικοι μου ,δεν εχουν παρει τηλεφωνο ποτέ για προβλημα ή να πουν οτι εχουμε αποσυνδεσεις που και που.. Το κακο ειναι πως δεν εχω αλλο ρουτερ,πρεπει να αγορασω... Υποστηριζουν τα «σημερινα» συνδεση με username και password ετσι; Γιατι πχ η Wind που εχω στη Πατρα, δεν εδωσε τπτ , απλα το συνδεσα και κομπλε..!Παιζει δλδ να δημιουργει προβλημα το σταθερο τηλεφωνο καπως; ή να τα χει παιξει το φιλτρακι του σταθερου ; Αν θυμαμαι καλα ειχες πει πως το κεντρικο πριζακι ειναι αυτο που ειναι πιο κοντα στην εξωπορτα ,ετσι;ευχαριστω super,περιμενα την απαντηση σου με αγωνια!! εντιτ : αμα παρω κανα thomson ή zte με 15 ευρω απο αγγελιες , ειναι καλο για εναλλακτικη ; Επεξ/σία 19 Απριλίου 2014 από panosno1com
poulinos Δημοσ. 19 Απριλίου 2014 Δημοσ. 19 Απριλίου 2014 απ οσο μου χουν πει οι δικοι μου ,δεν εχουν παρει τηλεφωνο ποτέ για προβλημα ή να πουν οτι εχουμε αποσυνδεσεις που και που.. Το κακο ειναι πως δεν εχω αλλο ρουτερ,πρεπει να αγορασω... Υποστηριζουν τα «σημερινα» συνδεση με username και password ετσι; Γιατι πχ η Wind που εχω στη Πατρα, δεν εδωσε τπτ , απλα το συνδεσα και κομπλε..! Παιζει δλδ να δημιουργει προβλημα το σταθερο τηλεφωνο καπως; ή να τα χει παιξει το φιλτρακι του σταθερου ; Αν θυμαμαι καλα ειχες πει πως το κεντρικο πριζακι ειναι αυτο που ειναι πιο κοντα στην εξωπορτα ,ετσι; ευχαριστω super,περιμενα την απαντηση σου με αγωνια!! εντιτ : αμα παρω κανα thomson ή zte με 15 ευρω απο αγγελιες , ειναι καλο για εναλλακτικη ; α.απλα το ειπα για το profile.στην παρουσα φαση μας νοιαζει να στρωσουμε την γραμμη και μετα κοιταμε το profile.θα πρεπε να παιζεις και πιο σταθερα αμα εχει αλλαχτει profile οποτε δεν μας πειραζει.ναι ολα υποστηριζουν Username/passwrd.και της wind υποστηριζει απλα δεν χρειαζεται να τα περασεις εσυ με το χερι διοτι τα παιρνει αυτοματα.δεν ειναι οτι δεν εχει Username/απλα επειδη στο δινει ο παροχος λιγο τροποποιημενο δεν χρειαζεται να κανεις εσυ την διαδικασια για τα στοιχεια.με το που συνδεθει το ρουτερ κανει την διαδικασια μονο του για να μην χρειαζεται να την κανει ο χρηστης. ναι το κεντρικο ειναι αυτο συνηθως που βρισκεται κοντα στην εξοπορτα.συνηθως το σαλονι.ειναι ενα απλο τεστ αν δεν μπορεις να κανεις παραπανω πραγματα.οχι zte.αν χρειαστει να παρεις παρε thomson. απλα καλο θα ηταν να βρεις κανα ρουτερ απο κανα φιλο για να μην πληρωσεις τζαμπα ρουτερ.παντως ναι τo usr 9112 δεν ειναι και το πιο καλο ρουτερ σε θεμα οτι θα αντεξει 10 χρονια.αντεχε αλλα δεν ηταν και lifetime οποτε ναι θα μπορουσε να τα ειχε παιξει.απλα μπορει να ειναι και θεμα γραμμης η θεμα μιας χαλασμενης συσκευης η καποιου χαλασμενου φιλτρου.η ακομα και να μην εχουν βαλει καπου φιλτρο αν προσθεσαν νεα συσκευη 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Παρακαλούμε συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Θα είστε σε θέση να αφήσετε σχόλιο αφού συνδεθείτε
Συνδεθείτε τώρα