magdalhnh Δημοσ. 19 Απριλίου 2014 Δημοσ. 19 Απριλίου 2014 (γενικά μιλώ) Τα 7 μπαίνουν σε a300 (και α300d) χωρίς να χρειάζεται κανενα update του bios. Δεν ξέρω τι γίνεται στα Α300D αλλά στο δικό μου Α300 όταν πέρασα τα 7άρια, έχασα πληκτρολόγιο και γραφικά. Τελικά μετά απο πολύ ψάξιμο βρήκα ότι έπρεπε να γίνει bios update και απο την στιγμή που το έκανα, όλα δούλεψαν ρολόι. Στο δικό μου, το bios update γινόταν μόνο μέσα απο τα windows. Ετρεξα το προγραμματάκι ακολουθώντας πιστά τις οδηγίες που έδινε η toshiba και μέσα σε 3 λεπτά είχε ολοκληρωθεί. 1
arc Δημοσ. 19 Απριλίου 2014 Δημοσ. 19 Απριλίου 2014 Δεν ξέρω τι γίνεται στα Α300D αλλά στο δικό μου Α300 όταν πέρασα τα 7άρια, έχασα πληκτρολόγιο και γραφικά. Τελικά μετά απο πολύ ψάξιμο βρήκα ότι έπρεπε να γίνει bios update και απο την στιγμή που το έκανα, όλα δούλεψαν ρολόι. Στο δικό μου, το bios update γινόταν μόνο μέσα απο τα windows. Ετρεξα το προγραμματάκι ακολουθώντας πιστά τις οδηγίες που έδινε η toshiba και μέσα σε 3 λεπτά είχε ολοκληρωθεί. Δεν αμφισβητώ τα λεγόμενα σου γιατί δεν εχουν περάσει άπειρα a300/a300d από τα χέρια μου. Εξαρτάται απο το μοντέλο. Πάντως σε ένα a300 και σε ενα a300d που δοκίμασα τα 7, αυτά μπήκαν χωρίς παρενέργειες (εννοείται είχα έτοιμους τους drivers) και οι κάτοχοι τους δεν με έχουν ενοχλήσει για σοβαρά θέματα. Προσωπικά περνώ bios updates σαν έσχατη των εσχατων λύσεων γιατί στην εμπειρία μου έχω δυο περιπτώσεις desktop που πήρα μητρική στη μασχάλη. Απο τοτε είπα οτι bios update μόνο για πολύ σοβαρό λόγο και με ευθύνη άλλου. 1
magdalhnh Δημοσ. 19 Απριλίου 2014 Δημοσ. 19 Απριλίου 2014 Δεν αμφισβητώ τα λεγόμενα σου γιατί δεν εχουν περάσει άπειρα a300/a300d από τα χέρια μου. Εξαρτάται απο το μοντέλο. Πάντως σε ένα a300 και σε ενα a300d που δοκίμασα τα 7, αυτά μπήκαν χωρίς παρενέργειες (εννοείται είχα έτοιμους τους drivers) και οι κάτοχοι τους δεν με έχουν ενοχλήσει για σοβαρά θέματα. Προσωπικά περνώ bios updates σαν έσχατη των εσχατων λύσεων γιατί στην εμπειρία μου έχω δυο περιπτώσεις desktop που πήρα μητρική στη μασχάλη. Απο τοτε είπα οτι bios update μόνο για πολύ σοβαρό λόγο και με ευθύνη άλλου. Συμφωνώ μαζί σου για την επικινδυνότητα του bios update, γι αυτό άλλωστε και εγώ το έκανα, μόνο όταν διαπίστωσα πως ήταν η μοναδική λύση στο πρόβλημα μου.
ramarg Δημοσ. 19 Απριλίου 2014 Δημοσ. 19 Απριλίου 2014 Συμφωνώ μαζί σου για την επικινδυνότητα του bios update, γι αυτό άλλωστε και εγώ το έκανα, μόνο όταν διαπίστωσα πως ήταν η μοναδική λύση στο πρόβλημα μ γτ ειναι τοσο επικινδυνο το bios update ?
magdalhnh Δημοσ. 19 Απριλίου 2014 Δημοσ. 19 Απριλίου 2014 γτ ειναι τοσο επικινδυνο το bios update ? Γιατί αν και πάει στραβά δύσκολο να ξαναπάρει μπρος η μητρική. Στην δική μου περίπτωση τότε, που δεν μου δινόταν επιλογή να το κάνω εκτός Windows, είχα διαβάσει ( και μάλιστα στο insomnia) ότι κόλλησε το πρόγραμμα την ώρα που έτρεχε και δεν ξανά άνοιξε ο υπολογιστής. Ήταν το ίδιο Bios update που θα έκανα κι εγώ στο δικό μου. 1
ramarg Δημοσ. 20 Απριλίου 2014 Δημοσ. 20 Απριλίου 2014 Γιατί αν και πάει στραβά δύσκολο να ξαναπάρει μπρος η μητρική. Στην δική μου περίπτωση τότε, που δεν μου δινόταν επιλογή να το κάνω εκτός Windows, είχα διαβάσει ( και μάλιστα στο insomnia) ότι κόλλησε το πρόγραμμα την ώρα που έτρεχε και δεν ξανά άνοιξε ο υπολογιστής. Ήταν το ίδιο Bios update που θα έκανα κι εγώ στο δικό μου. ναι το ξερω οτι δεν μπορεις να το κανεις εκτος windows.αλλα δεν ηξερα οτι ειναι τοσο επικινδυνο. εαν δεν κανω λαθος ομως πριν κανεις update στο bios αποθηκευει το παλιο σαν restore point για παν ενδεχόμενο.
mikelamar Δημοσ. 22 Απριλίου 2014 Μέλος Δημοσ. 22 Απριλίου 2014 Μηπως μπόρεσες να ανεβάσεις τα recover disks? Sent from my iPhone using Insomnia
ramarg Δημοσ. 23 Απριλίου 2014 Δημοσ. 23 Απριλίου 2014 Φιλε εχω προνληματα με το σταθερο αυτες τις μερες και κανω τη δουλεια μου με mobile internet. Ειμαι με ογκοχρεωση κ δεν μπορω να ανεβασω κατι τοσο μεγαλο Μια απο αυτες τις μερες θα σου στειλω τα λινκς (υπολογιζω πεμπτη παρασκευη )
mikelamar Δημοσ. 23 Απριλίου 2014 Μέλος Δημοσ. 23 Απριλίου 2014 Όποτε σου ειναι εύκολο. Ευχαριστώ. Sent from my iPhone using Insomnia 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα