jimmis1974 Δημοσ. 17 Απριλίου 2014 Δημοσ. 17 Απριλίου 2014 γεια σας , πηρα ενα galaxy tab 3 SM-T210 7" ενος φιλου το οποιο ειχε σπασμενη εξωτερικα οθονη , και αλαξαμε digitizer. ενω το ταμπλετ παιζει μια χαρα εχω μερικα θεματακια , στο πληκτρολόγιο δεν πατιούνται καπια πλήκτρα , το 7 το m το i , ενω αν παει σε οριζόντια θεση πατιούνται !! στον recovery οταν παταω το κατω πληκτρο φωνης να κατεβεί θεση κατεβαίνει 2 θεσεις και πηδά την αποκατω, και παει λιγο αργα. εβαλα και custom recovery αρκετους και κανει το ιδιο !! προσπαθώ τοσες ωρες να βαλω νεο firmware μεσω ODIN , εχω κατεβάσει αρκετα και τα εχω βαλει μια χαρα αλλα δύστυχος δεν μου τα πηρε , το ταμπλετ βγήκε οπως το ειχα . Να βάλω custom rom δεν μπορώ γιατι δεν μου δουλευει σωστα το recovery . Τι να κανω ??? ειναι θεμα ROM η μπορει το καινούργιο digitizer να εχει καπιο θεμα . Ολα τα αλλα στο touch δουλευουν μια χαρα , μονο προβλημα τα πληκτρα στο πληκτρολογιο και στον recovery ? τι μπορει να φταει ????
jimmis1974 Δημοσ. 18 Απριλίου 2014 Μέλος Δημοσ. 18 Απριλίου 2014 γνωριζει κανεις καμια λυση ?? γιατι απο χτες πρεπει να εχω περασει πανω απο 15 rom και αποτελεσμα δεν εχω !!
Moderators Spect~ Δημοσ. 18 Απριλίου 2014 Moderators Δημοσ. 18 Απριλίου 2014 δεν ειανι θεμα software ειναι θεμα digitizer οποτε δεν μπορεις να κανεις και πολλα! δεν ξερω αν φταιει το digitizer ή ο τροπος εγκαταστασης του.
Superuser Δημοσ. 19 Απριλίου 2014 Δημοσ. 19 Απριλίου 2014 Βγάλε και ξαναβάλε το digitizer μήπως και δεν έβαλες κάτι σωστά
jimmis1974 Δημοσ. 19 Απριλίου 2014 Μέλος Δημοσ. 19 Απριλίου 2014 αυτο θα κανω , γιατι δεν ειναι λογικο να παταει σε ολα τα σημεια το touch να παιζει μια χαρα το ταμπλετ και να εχω αυτα τα θεματακια. αν ηταν χαλασμενο η μουφα το digitizer δεν θα δουλευε καθολου το touch πιστευω.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα