Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

γεια σας ,  πηρα ενα galaxy tab 3 SM-T210 7"  ενος φιλου το οποιο ειχε σπασμενη εξωτερικα οθονη  , και αλαξαμε digitizer.

ενω το ταμπλετ παιζει μια χαρα εχω μερικα θεματακια , στο πληκτρολόγιο δεν πατιούνται καπια πλήκτρα , το 7 το m το i ,  ενω αν παει σε οριζόντια θεση πατιούνται !!

στον recovery οταν παταω το κατω πληκτρο φωνης να κατεβεί θεση κατεβαίνει 2 θεσεις και πηδά την αποκατω, και παει λιγο αργα.

εβαλα και custom recovery αρκετους και κανει το ιδιο !!

προσπαθώ τοσες ωρες να βαλω νεο firmware μεσω ODIN , εχω κατεβάσει αρκετα και τα εχω βαλει μια χαρα αλλα δύστυχος δεν μου τα πηρε , το ταμπλετ βγήκε οπως το ειχα .

Να βάλω custom rom δεν μπορώ γιατι δεν μου δουλευει σωστα το recovery .

Τι να κανω ??? 

ειναι θεμα ROM η μπορει το καινούργιο digitizer να εχει καπιο θεμα .

Ολα τα αλλα στο touch δουλευουν μια χαρα , μονο προβλημα τα πληκτρα  στο πληκτρολογιο και στον recovery ?

τι μπορει να φταει ????

Δημοσ.

γνωριζει κανεις καμια λυση ??

γιατι απο χτες πρεπει να εχω περασει πανω απο 15 rom και αποτελεσμα δεν εχω !! :unsure:

• Moderators
Δημοσ.

δεν ειανι θεμα software ειναι θεμα digitizer οποτε δεν μπορεις να κανεις και πολλα! δεν ξερω αν φταιει το digitizer ή ο τροπος εγκαταστασης του. 

Δημοσ.

αυτο θα κανω , γιατι δεν ειναι λογικο να παταει σε ολα τα σημεια το touch να παιζει μια χαρα το ταμπλετ και να εχω αυτα τα θεματακια.

αν ηταν χαλασμενο  η μουφα το digitizer δεν θα  δουλευε καθολου το touch πιστευω.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...