21century Δημοσ. 18 Απριλίου 2014 Δημοσ. 18 Απριλίου 2014 Μήπως αυτό σημαίνει ξεκάθαρα καλύτερη παρακολούθηση?
music_lover Δημοσ. 18 Απριλίου 2014 Δημοσ. 18 Απριλίου 2014 Δεν χρειάζονται καν fb για να σε παρακολουθουν. Το κινητό σου έχει κάμερα μικρόφωνο gps gsm και δεν συμμαζεύεται.
Dr.Richard Axel Δημοσ. 18 Απριλίου 2014 Δημοσ. 18 Απριλίου 2014 Δεν χρειάζονται καν fb για να σε παρακολουθουν. Το κινητό σου έχει κάμερα μικρόφωνο gps gsm και δεν συμμαζεύεται. όπως και η κουζίνα σου που έχει μαχαίρια και άρα άμα μπεις μέσα είναι σίγουρο ότι θα μαχαιρωθείς
stelios18120 Δημοσ. 18 Απριλίου 2014 Δημοσ. 18 Απριλίου 2014 αν δεν γουσταρεις καταργεις fb και οποιον αλλο λογαριασμο θελεις και τελειωσε το θεμα...βαρατε με και ας κλαιω ειστε μερικοι μερικοι...δεν θες?? το σβηνεις και αντε γεια...πετα και το κινητο στα σκουπιδια και ησυχασες!! 1
NoisePollution Δημοσ. 18 Απριλίου 2014 Δημοσ. 18 Απριλίου 2014 Να θέλει κανείς να πει ψέματα και να μην μπορεί...
alan2 Δημοσ. 18 Απριλίου 2014 Δημοσ. 18 Απριλίου 2014 Το GPS του κινητού είναι δέκτης, δεν μπορεί να παρακολουθούν τη θέση μόνο με αυτό.
kostas_dr Δημοσ. 18 Απριλίου 2014 Δημοσ. 18 Απριλίου 2014 Ψιλά γράμματα. Αποστολή από το Nexus S με τη χρήση Insomnia App
music_lover Δημοσ. 18 Απριλίου 2014 Δημοσ. 18 Απριλίου 2014 όπως και η κουζίνα σου που έχει μαχαίρια και άρα άμα μπεις μέσα είναι σίγουρο ότι θα μαχαιρωθείς Προόδευσαν τόσο τα μαχαίρια? Στέλνουν και μηνύματα? Θέλω να πω,άστοχο το επιχείρημα.
Backpacker Δημοσ. 18 Απριλίου 2014 Δημοσ. 18 Απριλίου 2014 Εσύ σε ποια κατηγορία ανήκεις; Σε αυτούς που το χρησιμοποιούν αφού το έχουν παραμετροποιήσει όπως ακριβώς θέλουν. Δημοσίευω ότι θέλω..το εκάστοτε το βλέπουν αυτοί που θέλω...βλέπω αυτά που ανεβάζουν αυτοί που θέλω..κόβω ότι δεν με ενδιαφέρει/αρέσει.... Δεν είναι επιστήμη...κοινή(?) λογική είναι... ΥΓ Επίσης αυτή η πεποίθηση που έχουν όλοι λες και είναι ο Κάρλος το Τσακάλι και θέλουν όλοι να τους εντοπίσουν και ότι τους παρακολουθούν είναι τρομερή...μου βάζουν και σελοτέιπ στην καμερα του λαπτοπ αρκετοί... #epic_fail 3
Fotis13 Δημοσ. 18 Απριλίου 2014 Δημοσ. 18 Απριλίου 2014 Εχεις δίκιο. Δεν μπορείς αλλα fb εχεις,smartphone εχεις,gps ενεργό το εχεις, κατα τα αλλα κλαίγεσαι πως σε παρακολουθούν. Αχ πάλι αυτό το facebook...θα γεμίσει κι αυτή η είδηση με άτομα που ο Mark o Zuckerberg έστειλε στα σπίτια τους ομάδες Swat που τους ανάγκασαν να γραφτούν...δώσουν τα στοιχεία τους και μετέπειτα να μην ρυθμίσουν τα privacy τους ώστε να μην δείχνει που είναι. Επίσης embrace yourselves...άτομα τα οποία δεν έχουν facebook και νιώθουν τόσο ξεχωριστοί και ασυμβίβαστοι λόγου αυτού θα έρθουν μαζικά να το μοιραστούν μαζί μας χωρίς να τα έχει ρωτήσει κανένας. Αυτα ακριβως .
Dr.Richard Axel Δημοσ. 18 Απριλίου 2014 Δημοσ. 18 Απριλίου 2014 Προόδευσαν τόσο τα μαχαίρια? Στέλνουν και μηνύματα? Θέλω να πω,άστοχο το επιχείρημα. κάθε άλλο, στο μήνυμα σου λες ότι επειδή το κινητό σου υπάρχει κάμερα, μικρόφωνο, gps, κλπ είναι σίγουρο ότι σε παρακολουθούν
alan2 Δημοσ. 18 Απριλίου 2014 Δημοσ. 18 Απριλίου 2014 But there is a way to disable this unwanted location awareness, and it’s hiding in plain sight. When you click in the Update Status box, you’ll see your closest city listed in the gray bar along the bottom. I probably looked at this a hundred times without actually realizing what it was or why it was there—it just kind of snuck under the radar. Mouse over that city and click the little ‘x’ to the right of it. Presto! No more location information tacked onto your status updates. If you want to restore it, just mouse over the now-blank area where the city used to appear, then click Add current city. http://www.pcworld.com/article/241759/how_to_stop_facebook_from_sharing_your_location_when_you_update_your_status.html
kinhthra Δημοσ. 18 Απριλίου 2014 Δημοσ. 18 Απριλίου 2014 Ρε παιδιά άμα σας ενοχλούν όλα αυτά που έχει το facebook για ποιον λόγο το κρατάτε ακόμα??? Δώστε μια μεγάλη μουτζα στην log in page του facebook, συνδεθείτε, διαγράψτε τον λογαριασμό και βγαίνοντας ρίξτε άλλη μια μουτζα στο καταραμένο facebook... Σωστός ο παίκτης, συμφωνώ και εγώ, αλλά τι να κάνουμε δεν είναι όλοι σε αυτή την γνώμη
alan2 Δημοσ. 18 Απριλίου 2014 Δημοσ. 18 Απριλίου 2014 Γενικά χρειάζεται Καί οι χρήστες να ξέρουν τι κάνουν και πώς εκτείθονται. αλλά και οι εταιρίες να μήν παραβιάζουν προσωπικά δεδομένα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα