Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

εχεις συνθεσεις μεχρι €500..!  αρα αφου βρηκες SSD παιρνεις τα υπολοιπα. διαλεγεις τα δυνατοτερα κομματια,  μειον τον SSD, και εισαι περιπου στα λεφτα που θες..!!

• Απαντ. 88
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Ναι αλλά μου έχουν κάνει τόσες συνθέσεις πια είναι η καλύτερη _η πιο ποιοτική. Για τα λεφτά που διαθέτω?

Επίσης κανένας. Δεν μου έχει βάλει μέσα στην σύνθεση. Ανεμηστιρακια:(τελικά θα παρω το κουτί που είπα πιο πριν το

Δημοσ.

τοτε παρε σαν βαση την συνθεση του Gamer με τον 7700Κ αλλα με τις μνημες που σου προτεινα εγω.  αν βαλεις και HDD, εισαι περιπου στα 450€.

αν δεν χρειαζεσαι σκληρο, βαλε τον 7850Κ.

• Like 1
Δημοσ.

Παιδιά. Τι ανεμιστήρακισ μου προτείνετε ?3 120ρηδες ?αθόρυβα. Και ποιοτικά. Και όπως πάντα....οικονομικά :-P

Δημοσ.

φίλε γι'αυτά που μου λες εγώ έχω έναν υπολογιστή και τον δίνω στα 200 ευρώ....μαζί με οθόνη...πλάκα με κάνεις ..και 

φοράει pentium 4 στα 3ghz μνήμες 2gb 

msi ms-7176 2a1 

και έχει επάνω 2 σκληρούς δίσκους έναν στα 153gb και έναν στα 235 gb

τον δίνω γιατί πήρα καινούργιο μηχάνημα και μαζί δώρο η εγκατάσταση νέου λειτουργικού και ότι προγράμματα θέλεις..

Δημοσ.

Παιδία επειδή αύριο θα κάνω την αγορά μπορείτε να με βοηθήσει το για ακόμα μια φορά και να μου πείτε 3 ωραία και αθόρυβα ανεμιστήρακια?

Δημοσ.

Φίλε μου πρέπει να το πάρω από eshop. Τι πρέπει. Να προσέξω για να είναι καλός και. Ήσυχος ένας Ανεμιστήρας,?

Δημοσ.

τοτε παρε σαν βαση την συνθεση του Gamer με τον 7700Κ αλλα με τις μνημες που σου προτεινα εγω. αν βαλεις και HDD, εισαι περιπου στα 450€.

αν δεν χρειαζεσαι σκληρο, βαλε τον 7850Κ.

Αυτές. Οι μνήμες. Που είναι και σε προσφορά δεν είναι καλύτερες

Δημοσ.

Αυτές. Οι μνήμες. Που είναι και σε προσφορά δεν είναι καλύτερες

δεν καταλαβα..! ποιες εννοεις?

Δημοσ.

Παιδια στο μελλον θα θελω να του βαλω και καρτα γραφικων οποτε να παρω καλυτερο τροφοδοτικο ?πειτε μου κανενα :)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...