Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εντάξει εγώ θέλω ένα για τον hdd,ssd,DVD rw (ισως)ηχεία έχω 2.1 οπότε δεν χρειάζομαι κάτι παραπάνω. Καλύτερα. Λοιπόν. Ένας χρόνος επιπλέον

Τώρα όσο αφορά τις μνήμες. Εάν δεν έχει μεγάλη διαφορά στην τιμή θα παρω αυτές. Που προτεινες

• Απαντ. 88
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

αφου σε καλυπτει η μητρικη, παρε την ASUS. 

αλλα μνημες παρε αυτες που σου προτεινα εγω, εχουν ακριβως τα ιδια χρηματα..!!

Δημοσ.

βασικα αν ειναι να τα παρεις απο σκρουτζ μπορεις να τα βρεις και ολα φθηνοτερα και να παρεις και τις μνημες που σου ειπε το παιδι απο πανω

Δημοσ.

Από ότι είδα εάν πάρω από skroutz. Θα ξεφύγω από ότι τιμή διότι, παντού είδα ότι έχει μεταφορικά,

Όμως για παράδειγμα. Οι μνήμες από εδώ είναι και Αθήνα και

Πολύ φθηνά οπότε μνήμες. Από κει ;-)μήπως σε αυτό το κατάστημα. Έχει και τα υπόλοιπα! ?είμαι από κινητό για αυτό το λέω,δε. Βαριέμαι. Να ψαξω

Δημοσ.

Τις 2400 αν τις βρίσκεις σε καλή τιμή,πάρτες.Και με προφιλ,OC να μη σταθεροποιηθούν εκεί θα δουλέψουν χαμηλότερα.Την αξία τους δε τη χάνουν εύκολα.

Δημοσ.

Δεν ακουλούθησα την εξέλιξη του θέματος! Στα 400€ η δική μου πρόταση :

v7fd69.png

Αρκετά από τα κομμάτια που έβαλα είναι δοκιμασμένα. Το κουτί είναι άριστης ποιότητας με πολλά feautures (πχ δυνατότητα εγκατάστασης 240mm ψυγείου κλπ) κι έχει 2 αθόρυβα φανάκια εγκατεστημένα. Το τροφοδοτικό άριστο και σε καλή τιμή. Η ψύκτρα ψύχει αποτελεσματικά (κάτω από 70 βαθμούς) τους επεξεργαστές που έχω δοκιμάσει σε Prime95 Maximum Heat Test (AMD A4 3400,AMD A8 6600K,i5 4570).
Οι μνήμες πανέμορφες,καλές δυνατότητες για oc (1.65V από την μαμά) δεν είχα προβλήματα συμβατότητας (σε ASRock B85M-ITX και Gigabyte H87-D3H). Ο SSD απλά σφαιράτος και σε τιμή χώμα για την εμφάνιση,το λογισμικό κλπ με τα οποία συνοδεύεται. Η μητρική απλή και πολύ μικρή (δεν είναι ITX,απλά σε σύγκριση με ASUS F1A55M-LX R2.0 είναι μικρότερη) καταφέρνει OC τον Α8 6600Κ σε 4.5GHz (όλη μέρα έτσι δουλεύει εδώ και μήνες). Τον APU δεν τον δοκίμασα αλλά απ'όσο ξέρω είναι καλύτερος από Core i3 (χρησιμοποιώντας όλους τους πυρήνες) και έχει κάρτα γραφικών  ισοδύναμη με R7 250.

Θα γίνει τέλειο HTPC/LoL PC.

Δημοσ.

Παιδιά μηχάνημα δεν θα υποστεί oc. Δεν έχω ιδέτο α πώς να το κάνω...οπότε κοιτάξτε ήδη όσο δυνατός γίνεται

Οι υπόλοιπη μου προτείνουν. Οκτώ ραμ. Δεν θα έχει.διάφορα ? ( δεν έχω ιδέα απλά ρώταω)

Δημοσ.

Λοιπόν. Παιδιά ακούστε έχω μια καινούργια. Ενημέρωση.λοιπόν ssd. Βρήκα Samsung 840-120gb

Και το ταβάνι μου είναι 450. Τωρα:-D οπότε μπορούμε να κάνουμε. Μια καινούργια. Σύνθεση. Με καλύτεροα πράγματα και να είναι και η τελική για να πάω να τον αγοράσω? Σας ευχαριστώ όλους για τις απαντήσεις. Σας

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...