Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα παιδια ... σημερα εγινε τ μoιραιo ... oπως πηγα να παρω την τσαντα τoυ λαπτoπ μoυ ... δε πρoσεξα πως ηταν ανoιχτη ... και επεσε τo λαπτoπ απo υψoς περιπoυ 1ς μετρoυ ...

Βγηκε απo τη θεση τoυ λιγo o σκληρoς ... αλλα στη συνεχεια τoν εβαλα ξανα ...
Παρατηρω πως πλεoν φριζαρει καμια φoρα ... ή κανει ρισταρτ μoνo τoυ ...
Υπαρχει καπoιoς πoυ να γνωριζει τι μπoρω να κανω για να βρω αν εχει κατι χαλασει...  δεν ειναι καλα κoυμπωμενo κτλ ... ????
Χιλια ευχαριστω εκ των πρoτερων ... :shock:

Δημοσ.

Κατέβασε το hdsentinel και ανέβασε μια φωτογραφία απο την πρώτη καρτέλα να δουμε σε τι κατάσταση ειναι ο δίσκος

Δημοσ.

αν γνωριζει κανεις τι μπ0ρει να φταιει για τ0 φριζαρισμα και κανενα ρισταρτ καμια φ0ρα ... μετα απ τν πτωση π0υ ειχε ... ας μ στειλει παρακαλω .. :(

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

καλησπερα και παλι ...
κατεβασα το memtest οπως μου προτειναν .... δυστηχως δεν καταφερε να τελειωσει γιατι κολλησε ...
αποφασισα να το παω σε εναν τεχνικο να το δει ...
με μια πρωτη ματια ... μου ειπε πως δεν εχει θεμα ουτε ο σκληρος ... ουτε η μνημη ... ουτε ο επεξεργαστης ...
μου προτεινε format ... το οποιο και θα κανω τις επομενες μερες .... και αν ξανακολλαει να το παω για μεγαλο ελεγχο ...
γνωριζει κανεις εαν το πληκτρολογιο μπορει να ευθυνεται για freezaρισμα ??? εχω προσεξει πως επειδη τελευταια δε πατιουνται ευκολα καποια πληκτρα ... πως οταν επιμενω να τα παταω ... κολλαει ...
οπως και εαν οι θυρες usb μπορει να φταινει για μπλε οθονη ...

Δημοσ.

Δηλαδή το laptop έπεσε κάτω και ο τεχνικός σου πρότεινε να του κάνεις format! Αυτό μου θυμίζει ακριβώς την γιατρό του σχολείου μου στο γυμνάσιο, που είτε αυχενικό είτε στομαχόπονο είχες, αυτή σου έβαζε κολάρο στο λαιμό.

Όχι να μην του κάνεις format, δηλαδή τι??, με το πέσιμο μπερδεύτηκε η registry?

Για το αν μπορεί να κολλάει λόγω πληκτρολογίου, δεν το έχω ακούσει ποτέ... Κατά την άποψή μου θα πρέπει να παρακολουθήσεις λίγο ακόμα το θέμα σκληρού και μνήμης.

Δοκίμασε ξανά memtest με συνδυασμούς στα sticks, το ότι κόλλησε το memtest, δείχνει πρόβλημα στις ram, και το μόνο σίγουρο είναι ότι δεν λύνεται με format!

• Like 1
Δημοσ.

μπορεις να μας πεις εαν εχεις μια ram η δυο?εαν ειναι 2 βγαλε την μια και δοκιμασε να δεις εαν δουλευει καλητερα..μετα δοκιμασε και την αλλη κοιτα να δεις εαν υπαρχει διαφορα..αν και εγω πιστευω οτι ειναι σκληρος συνηθως ειναι το πρωτο πραγμα που παθαινει κατι απο πεσιμο

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...