UtopianPersona Δημοσ. 17 Απριλίου 2014 Δημοσ. 17 Απριλίου 2014 Έκανα αντιγραφή μια ταινία μεγέθους 2,3 gb στο android κινητό μου (link) για να τη δω μέσω της εφαρμογής MX Player (link), όμως παρατήρησα καθυστέρηση στην εναλλαγή των frames της ταινίας, αφού οι κινήσεις στις σκηνές ήταν σπαστές και ασυνεχείς. Τα specs της ταινίας (που λένε και στο χωριό μου) είναι τα παρακάτω: Video Container and Codec: MP4 | H.264/MPEG-4 AVCFrontend And Writing Library: meGUI | x264 core 140 r2377 1ca7bb9Bitrate: 2000 KbpsMaximum Bitrate: 40.0 MbpsEncoding: 2 [email protected]Resolution: 1280*528Display Aspect Ratio: 2.40:1Quality Factor (QF): 0.123Frame Rate: 23.976 FpsAudio Audio Codec: mp4a: Advanced Audio Codec (AAC)Writing Application: ArcSoft Decoder/Nero AAC codec 1.5.4.0Bitrate Mode: VariableBitrate: 384 KbpsMaximum Bitrate: 401 KbpsSample Rate: 48.0 KHzChannel Count: 6 channels Front: L C R, Side: L R, LFE Δοκίμασα να περάσω και άλλες ταινίες με ανάλογη διάρκεια και μέγεθος τύπου MP4 και MKV στο κινητό μου και αντιμετώπισα το ίδιο πρόβλημα. Ωστόσο, όταν περνάω 20λεπτα επεισόδια σειρών των 100 - 200 mb τύπου MP4 και AVI στο κινητό μου τα βλέπω μια χαρά. Που είναι το πρόβλημα με τις ταινίες; Στη διάρκεια του βίντεο; Στην ανάλυση του βίντεο; Στο framerate/bitrate του βίντεο; Τι ρυθμίσεις θα μπορούσα να δοκιμάσω; Δεν γνωρίζω και πολλά πάνω στο θέμα αλλά έχω στη διάθεσή μου τα προγράμματα Vegas Pro 11.0 και Format Factory 3.1.1 για να επεξεργαστώ τα βίντεο που χρειάζεται.
johnniebgood Δημοσ. 17 Απριλίου 2014 Δημοσ. 17 Απριλίου 2014 Καλησπέρα, αν και δεν κατάλαβα πολλά απο αυτά που έγραψες, θα σου πω πως εγώ μετατρέπω τις ταινίες που θέλω να δω στο κινητό με το DVDVIDEOSOFT. Ψαξ'το στο Google κατέβασέ το και θα βρεις πιστεύω αυτό που θέλεις. Έχει πολλά και διάφορα προγραμματάκια μέσα,
TheELF Δημοσ. 17 Απριλίου 2014 Δημοσ. 17 Απριλίου 2014 Πολύ πιθανόν να είναι λόγου bitrate ιδίως αν έχεις αργή κάρτα μνήμης μέσα,αλλά ενδέχεται και το ίδιο το κινητό να έχει κάποιο όριο στην ταχύτητα με την οποία διαβάζει την μνήμη. Το άλλο μπορεί να είναι η ανάλυση αφού το sony σου έχει 320 x 480 ίσως να μικραίνει την εικόνα σε πραγματικό χρόνο(downscale) και να μην αντέχει το κινητό,δες και της ρυθμίσεις του mx player. Δες το Xmedia Recode εκεί στο profile βρες το μοντέλο σου και βάλτο να κάνει μετατροπή θα σου τα κάνει με της ποιο κατάλληλες ρυθμίσεις.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα