bilythekid Δημοσ. 29 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2014 ρε παιδια γιατι μου το παιζει σε 30p,σε 32αρα hdtv παιζω,με μια r290.
xtrmsnpr Δημοσ. 30 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2014 ρε παιδια γιατι μου το παιζει σε 30p,σε 32αρα hdtv παιζω,με μια r290.check your monitor vsync on?
xtrmsnpr Δημοσ. 30 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2014 δεν πειράζει κάτι το vsyncούτε με τα hrz του μόνιτορ;
bilythekid Δημοσ. 30 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2014 check your monitor vsync on? αν και δεν το βρισκω,ουτε κι εγω νομιζω ότι φταιει αυτό,ολα ultra τα εχω.
ggramenos Δημοσ. 30 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2014 ρε παιδια γιατι μου το παιζει σε 30p,σε 32αρα hdtv παιζω,με μια r290. ...πας στα εγγραφα σου ,my games, Grid autosport ,hardwaresettings και με το notepad ανοίγεις τα XML και στεκαρεις αν οι τιμες είναι ακριβως αυτές refreshRate rate="59"...
bilythekid Δημοσ. 2 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2014 ...πας στα εγγραφα σου ,my games, Grid autosport ,hardwaresettings και με το notepad ανοίγεις τα XML και στεκαρεις αν οι τιμες είναι ακριβως αυτές refreshRate rate="59"... εχει και 59,αλλα και άλλες τιμες.
bilythekid Δημοσ. 3 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2014 ...πας στα εγγραφα σου ,my games, Grid autosport ,hardwaresettings και με το notepad ανοίγεις τα XML και στεκαρεις αν οι τιμες είναι ακριβως αυτές refreshRate rate="59"... Εχει δυο xml.ποιο απο τα δυο?
ggramenos Δημοσ. 4 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2014 Εχει δυο xml.ποιο απο τα δυο? ...με την σειρα .....αλλαζεις και τσεκαρεις ταυτόχρονα
Demon Lord Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2014 Sorry για το οφ τόπικ παιδιά. Πως στο καλό μπορώ να διαγράψω ένα profile από το παιχνίδι; (είναι από το θείο) Δεν ξέρω που να βρω τα save files, δεν είναι στα documents όπως όλα τα άλλα παιχνίδια. Ευχαριστώ εκ των προτέρων!
pirate79 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2014 Σε καποιο φακελο στα "εγγραφα" η αν δεν τα βρεις εκει θα πας στον δισκο που ειναι το λειτουργικο,μετα στο φακελο ¨χρηστες" μετα στο φακελο με το ονομασια του υπολογιστη σου, μετα στο φακελο ¨"Αποθηκευμένα παιχνίδια" και σβηστα απο εκει!
Demon Lord Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2014 Σε καποιο φακελο στα "εγγραφα" η αν δεν τα βρεις εκει θα πας στον δισκο που ειναι το λειτουργικο,μετα στο φακελο ¨χρηστες" μετα στο φακελο με το ονομασια του υπολογιστη σου, μετα στο φακελο ¨"Αποθηκευμένα παιχνίδια" και σβηστα απο εκει! Στα έγγραφα στο φάκελο του παιχνιδιού έχει δύο αρχεία xml με τίτλο hardware settings. Θα δοκιμάσω και το άλλο που μου είπες. Ευχαριστώ.
evoracing Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2014 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα.!! πέρασα το Grid και αν και δεν κολλάει καθόλου (λίγο χαμηλά fps στο ultra) σε όλο το παιχνίδι ακόμα και στο intro του παιχνιδιού κάνει παράσιτα ο ήχος. Σαν όταν έχουμε πάρα πολύ υψηλά μπάσα σε ακουστικά κινητού (το τρίξιμο εννοώ)... Είναι κάποιο bug? Παρακαλώ οι απαντήσεις με quote για να παίρνω ειδοποίηση Επεξ/σία 16 Σεπτεμβρίου 2014 από evoracing
xtrmsnpr Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2014 Καλησπέρα.!! πέρασα το Grid και αν και δεν κολλάει καθόλου (λίγο χαμηλά fps στο ultra) σε όλο το παιχνίδι ακόμα και στο intro του παιχνιδιού κάνει παράσιτα ο ήχος. Σαν όταν έχουμε πάρα πολύ υψηλά μπάσα σε ακουστικά κινητού (το τρίξιμο εννοώ)... Είναι κάποιο bug? Παρακαλώ οι απαντήσεις με quote για να παίρνω ειδοποίηση του θείου είναι; Γιατί με originale δεν έχει κάποιο θέμα ο ήχος. Κάνε ένα reinstall τους drivers της κάρτας ήχου σου,και το dx
kostas3847 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2014 Καλησπέρα! Μπορεί κάποιος να μου πεί αν γίνεται να παίξεις online απο το θείο?? Ευχαριστώ!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα