nzeppos Δημοσ. 29 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2014 Πάντως σύμφωνα με όσα λένε εδώ, το επερχόμενο patch θα λύσει το πρόβλημα του 3D. Άντε να δούμε. Έχω καημό να παίξω ραλάκι σε 3D της προκοπής, αφού το GT5 ήταν σκέτη αποτυχία. Πρόσφατα όμως είδα την τρισδιάστατη απεικόνιση του Live for Speed και ήταν πραγματικά καταπληκτικό, σε έβαζε μέσα στην πίστα.
ggramenos Δημοσ. 30 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2014 ...εγω προσωπικά το Grid το βρισκω πολύ ποιο όμορφο οπτικά σε σχέσει με κάποια αλλά racing είτε σε PC είτε σε....κονσολα και πιστεύω καλητερο από το προηγούμενο...ειναι ποιο ζωντανό....και κομενο και ραμενο για το pc ...απο μένα ένα 8ακι.....γεματο...
SlackulatoR Δημοσ. 30 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2014 ...εγω προσωπικά το Grid το βρισκω πολύ ποιο όμορφο οπτικά σε σχέσει με κάποια αλλά racing είτε σε PC είτε σε....κονσολα και πιστεύω καλητερο από το προηγούμενο...ειναι ποιο ζωντανό....και κομενο και ραμενο για το pc ...απο μένα ένα 8ακι.....γεματο... 8/10; γενναιοδωρία βλέπω 1
ggramenos Δημοσ. 30 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2014 ....εεεε και έναν βαθμό λόγο του ότι είμαι και ολίγον....fun του Grid.... ....οχι δεν έχω παράπονο και δεν θα σταθώ σε λεπτομέρειες του τύπου...η κάμερα,το damage κ.ο.κ....αλλα επικεντρονομε στην ουσία του παιχνιδιού και ποσο διασκεδαστικό ειναι....αυτος δεν είναι ο σκοπός??? 1
wazzaa Δημοσ. 1 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2014 Έχεις ένα δίκιο αλλά και πάλι Εντάξει καλό είναι.... Δεν μπορώ να πω αλλά εγώ δεν τρελάθηκα.... Δεν με πείραξε το damage και άλλα τέτοια απλά δεν τρελάθηκα....Τα γραφικά ήτανε καλά ο χειρισμός οκ αλλά δεν με κρατάει τόσο....
nzeppos Δημοσ. 2 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2014 Ανάλογα τι ζητάει ο καθένας. Για άλλους το Gran Turismo είναι ο απόλυτος εξομοιωτής, άλλοι δεν αντέχουν παιχνίδια πιο περίπλοκα του Turbo Outrun, ενώ υπάρχουν και κάποιοι που θέλουν iRacing και πάνω.
panos0100 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2014 Μόνο σε εμένα παιδια μου φανηκε οτι δεν εστριβε το αμαξι με πληκτρολογιο; γιατι απ οτι θυμαμαι στο grid 1 εστριβε και το τερματισα κιολας, στο 2 και 3 στριβει λιγο η ροδα 1
wazzaa Δημοσ. 2 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2014 Γενικώς στρίβουνε πολύ δύσκολα και φρενάρουνε πολύ δύσκολα....Δοκίμασε να πειράξεις το tuning του αυτοκινήτου, εγώ έτσι το κατάφερα να στρίβει καλύτερα.... 1
nzeppos Δημοσ. 2 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2014 Λίγο που έπαιξα στα μονοθέσια, μια χαρά μου φάνηκε να στρίβει και να φρενάρει (εννοείται με όλες τις βοήθειες απενεργοποιημένες). Με 360 gamepad όμως, όχι με πληκτρολόγιο. 3
panos0100 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2014 (επεξεργασμένο) τα μονοθεσια στριβουνε τα αμαξια δεν στριβουνε, τελος παντων το διεγραψα δεν μ αρεσε, ισως αν το ξαναβαλω να το παίξω αυτη την φορά με τιμονι μηπως παει καλυτερα Επεξ/σία 3 Ιουλίου 2014 από panos0100 1
nzeppos Δημοσ. 3 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2014 Με τιμόνι τα πάντα πάνε καλύτερα, ακόμα και τα χειρότερα ραλάκια. Τώρα το συγκεκριμένο, αν κρίνω από τις βαθμολογίες που έχει πάρει (καθώς και τις κριτικές), ούτως ή άλλως δεν φαίνεται να πολυαξίζει τον κόπο. Μάλλον συνίσταται μόνο για τους φαν του είδους.
wazzaa Δημοσ. 3 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2014 Συνιστάται σε άτομα που θέλουνε να παίξουνε split-screen.Δεν μου αρέσει ούτε εμένα το παιχνίδι, μόλις έβαλα όμως να παίξω αντίπαλος με το φιλαράκι στην 42άρα, τα ξέχασα όλα... Λιώσαμε στο γέλιο και παίξαμε ένα Split-screen με αυτοκίνητα σε πίστα! Κάτι που είχα πολύ καιρό να παίξω....
John-lamia Δημοσ. 5 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2014 απ τή στιγμή που δεν υπάρχει free tuning στα αυτοκίνητα δεν μπορώ να του βάλω πάνω από 6. αμα του έβαζαν κ market ανταλλακτικών αναβάθμισης θα ήταν καταπληκτικό. 1
qsis Δημοσ. 7 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2014 το μεγάλο μου ερώτημα εμένα είναι αν είναι καλύτερο από το 2, αυτό και μόνο μου φτάνει δεν έχω τη διάθεση για "ρεαλιστικά" παιχνίδια οδήγησης, αλλά δε θέλω να φτάσω και σε επίπεδα nfs το 2 ήταν το πρώτο racing που τερμάτισα εδώ και πολλά χρόνια, αν αυτό είναι έστω και λίγο καλύτερο θα μου αρέσει σίγουρα
pirate79 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2014 Τελειως κουτσουρο το τιμονι δεν στριβει με τιποτα,λιγο ελειψε να βγει το δακτυλο μου κατω απο το πληκτρολογιο
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα