Προς το περιεχόμενο

GRID Autosport [GRID 3]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Προσωπικά δεν περιμένω τίποτα καλύτερο απο το καινούριο grid το 2 το πήρα μόνο και μόνο γιατί είχα πορωθεί με το πρώτο το καλό, πάντως θυμάμαι το 2007 όταν βγήκε και αυτό και το crysis το πρώτο με τις 8800gtx και σκευτόμουν τι θα ακολουθούσε στα χρόνια τα επόμενα τα περιοδικά της εποχής έγραφαν για φωτορεαλιστικά πλέον γραφικά και ai  πέρα απο κάθε τι υπήρχε μέχρι τότε ΑΥΤΟ φυσικά και δεν έγινε ποτέ με το τελευταί παιχνιδι της προκοπής απο τεχνική άποψη να είναι το crysis warhead και απο τότε έχω την αίσθηση οτι δοκιμάζω παιχνίδια ΣΑΒΟΥΡΑ απο το 2005-06 σαν το cod  και το bf 4 που τα παρουσιάζουν και καλά next gen, και όχι με δίνω δεκάρα για το gameplay τα περισσότερα παιχνιδια τα χρησιμοποιώ κυρίωσ για benching και θα ήθελα τεχνικά να είναι τέλεια, Σαβούρα γραφικά για την μάζα που δεν νοιάζεται για τα γραφικά ήταν και είναι οι κονσόλες γιατι με το ζόρι κατέστρεψαν και τα pc?

Ετσι και αλλιώς simulation απο pc software σε οδήγηση δεν υπάρχει απόλυτη τουλάχιστον ας ήταν όμορφα τα γραφικά. Αγόρασα ps3 μόνο και μόνο για το gran turismo 5, ρεαλισμό σε οδήγηση ΔΕΝ ΕΧΕΙ γραφικά σχετικά καλά για κονσόλα, αλλά γαμώτο είναι το τοπ παιχνιδι για αυτή την κονσόλα και τα υπόλοιπά είναι σαν παιχνίδια 10ετίας, Ακόμα sto ps4 το kill zone το τελευταίο ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΑΘΛΙΑ γραφικά textures ελλεινά, γιατί κάνουν το ίδιο και στα pc?

Δημοσ.

Ετσι και αλλιώς simulation απο pc software σε οδήγηση δεν υπάρχει απόλυτη τουλάχιστον ας ήταν όμορφα τα γραφικά. Αγόρασα ps3 μόνο και μόνο για το gran turismo 5, ρεαλισμό σε οδήγηση ΔΕΝ ΕΧΕΙ γραφικά σχετικά καλά για κονσόλα, αλλά γαμώτο είναι το τοπ παιχνιδι για αυτή την κονσόλα και τα υπόλοιπά είναι σαν παιχνίδια 10ετίας, Ακόμα sto ps4 το kill zone το τελευταίο ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΑΘΛΙΑ γραφικά textures ελλεινά, γιατί κάνουν το ίδιο και στα pc?

Κάνεις μεγάλο λάθος. Υπάρχει το Assetto Corsa που αυτή τη στιγμή θεωρείται το καλύτερο σαν πακέτο και ας είναι ακόμα Early Access. Aν πας σε πιο παλιά υπάρχει το rFactor, το Νetkar pro και το Live For Speed.

Δημοσ.

@ panos 2171

Το Assetto Corsa δεν το ήξερα θα το δοκιμάσω το r factor κατι δεν...., όσο αναφορά το project cars το πριμένω πως και πώς :-)

Δημοσ.

Πάντως ποιος τους έχει πει ότι θέλουμε να έχουμε στα racing αυτοκίνητα που είναι σαν tank και δεν καταλαβαίνουν τπτ από dmg? Αυτός ο ρεαλισμός που υπήρχε στο πρώτο με dmg με την παραμικρή επαφή σου με άλλο αμάξι η με μπαριέρες είναι και το στοιχείο που καθιέρωσε το grid. Τώρα το κάνανε arcade για να πιάσουν τις μάζες. Αυτό το να πιάσουν τις μάζες έχει κλείσει αρκετά gaming studio.

• Like 4
Δημοσ.

Συμφωνώ εγώ το έπαιξα αλλά δεν με τρέλανε.

Το μόνο που μου άρεσε (και ο βασικός λόγος που το πήρα) είναι για να παίξω Split- Screen με τα φιλαράκια....

Μερικές ερωτήσεις για Split-Screen μιας που δεν το έχω ψάξει πολύ μήπως ξέρει κάποιος ώστε να με γλiτώσει από κόπο και χρόνο:
1) Έχει να πάιξει tournament σε split-Screen?
2) Έχει 1vs1???
3) Έχει Co-op στυλ? (δηλαδή παίρνεις με τον φίλο σου μια εταιρία σαν την F1 πχ Red Bull, Ferrari ,  και προσπαθείτε για το ατομικό καλύτερο αλλά και για την ομαδική κατάταξη??!)
4) Υπάρχει τρόπος να γίνει Split Screen σε δύο οθόνες?? (μια του υπολογιστή μου και μια την τηλεόρασης που την συνδέω με HDMI?)

Ευχαριστώ για τον χρόνο σας

Δημοσ.

http://www.metacritic.com/game/pc/grid-autosport

75/100 μέχρι στιγμής και 6/10 από τους χρήστες

όταν πέρσυ το grid 2

http://www.metacritic.com/game/pc/grid-2

80/100 και 5,6

βέβαια είχε πιο πολλούς που είχανε ψηφίσει..

http://www.reddit.com/r/gridgame

Grid Autosport Handling vs Gran Turismo/Forza

http://www.reddit.com/r/gridgame/comments/297a6o/grid_autosport_handling_vs_gran_turismoforza/

a fact ή ένα fanboy?

f1 2014 θα βγάλουν;

Δημοσ.

Πάντως αυτό το gameplay με έχει κουράσει με αυτοκίνητα που δεν παθαίνουν γρατζουνιά ακόμα και αν έχουν πάρει τις μπαριέρες για χιλιόμετρα η ακόμα και αν σφηνώνουν ανάμεσα σε πέντε αλλά αυτοκίνητα με 200 χιλιόμετρα την ώρα και μετά να συνεχίζουν χωρίς την παραμικρή γρατζουνιά. 

• Like 1
Δημοσ.

Απο τις ρυθμίσεις έχετε βάλει να παθαίνει ζημιά?

Εμένα με το παραμικρό παραμορφώνεται το αμάξωμα.

• Like 2
Δημοσ.

Τo damage μια χαρά είναι, πάντως συγκρίνοντας τις φόρμουλες με το Game Stock Car Extreme έπαθα πλάκα. Δεν το είχα παίξει και είναι πολύ ρεαλιστικό, ενώ στο Grid πάνε σαν βάρκες όταν τρέχεις. Αν πήγαιναν έτσι στην πραγματικότητα οι μισοί οδηγοί δεν θα ζούσαν...

Βέβαια φαντάζομαι το γνωρίζουν και οι ίδιοι, εξάλλου δεν νομίζω να προώθησαν τις σειρές τους σαν simulators.

Δημοσ.

Παιδιά εμένα ζημιά μου κάνει. Σίγουρα δεν είναι όπως το 1 αλλά δεν έχω παράπονο. Στο πρώτο χτύπημα το τιμόνι ανάβει κόκκινο και πάει όπου θέλει. Πέφτουνε προφυλακτήρες και φανάρια σπάνε άρα για εμένα το Θέμα damage είναι καλό. Ειδικά σε πίστες που δεν μπορείς να μπεις να το φτιάξεις.

Θέμα είναι το φρένο που δεν φρενάρει ούτε με εξουσιοδότηση!!! Το χειρόφρενο είναι διακοσμητικό μιας που όπως έιπε και ένα παιδι δυο τρεις σελίδες πριν, αν το τραβήξεις τό έχασες το θέμα...
Από εκεί και περά είναι οκ. Σίγουρα θα περίμενα κάτι καλύτερο αλλά είναι εντάξει....
Upgrades ακόμα δεν βρίσκω και αυτό με ενοχλεί... Τι Upgrades Μπορώ να κάνω???

Δημοσ.

παιδια εμενα δεν μ αρεσε να πω την αλήθεια, περίμενα κάτι καλύτερο, τα γραφικά του δεν είναι αυτά που περίμενα, η εσωτερική κάμερα δεν ειναι οπως θα έπρεπε δηλαδή δεν εχει λεπτομέρειες και ετσι, ενα σκέτο τιμόνι έχει,  κατι αλλο που δεν μ αρεσε ειναι οτι το αυτοκινητο δεν στρίβει, προφανώς θέλει τιμονιέρα,  απο ζημιά ενώ ειμάστε <<μπωστά>> σε παιχνίδια με προσομειωτές δεν είναι τοσο ρεαλιστικό ήθελα λιγο παραπάνω να έχει ζημιά το αμάξι,  και εδώ λοιπόν θα πώ οτι σαν το grid το 1 δεν έχει δεύτερο ήταν ενα και μοναδικο επισης το 2 με αυτο το 3 ειναι σχεδον τα ιδια   επίσης μ αρεσσαν και τα  toca 3 2 1  τωρα η σειρά έχει χαλάσει

Δημοσ.

Με τιμονιέρα τι εννοείς? Λες να στρίβει καλύτερα? Να την δανειστώ από τον φίλο μου???

Δημοσ.

Τα hires textures δεν χρειάζονται 4K οθόνες (αυτό έλειπε...) όμως απ' ότι έχω καταλάβει δεν πρόκειται να δείτε διαφορές σε συνθήκες αγώνα. Μόνο σε πολύ κοντινά πλάνα. Εννοείται πως κυκλοφορούν και για την έκδοση του μπάρμπα.

Το τσίμπησα για να του ρίξω μια γρήγορα ματιά (αν και γενικά είμαι των racing sims, οπότε δεν ασχολούμαι με παιχνίδια αυτού του είδους). Ο κύριος λόγος ήταν η υποτιθέμενη υποστήριξη 3D. Η οποία όμως, απ' ότι έχω καταλάβει, δεν δουλεύει σχεδόν σε κανέναν (χώρια τα υπόλοιπα... άπειρα bug του παιχνιδιού).

Υπάρχει λοιπόν κάποιος εδώ που να έχει καταφέρει να παίξει Grid 3 σε 3D;

ps: Όποιος δεν έχει παίξει ραλάκι με τιμονιέρα (έστω και arcade ραλάκι σε τιμονιέρα των 50 ευρώ), δεν ξέρει τι χάνει :) Είναι άλλο παιχνίδι εντελώς.

edit: Ποιος επιστήμονας σκέφτηκε να θολώσει τα πάντα στο cockpit όταν παίζουμε με την internal camera; Έτσι δεν μπορώ να δω ούτε τις ενδείξεις στο καντράν (ταχύτητα κλπ) και κυρίως δεν μπορώ να δω τους καθρέφτες! Πρώτη φορά βλέπω τέτοιο πράγμα σε ραλάκι.

Εννοείται το HUD το έχω κλείσει, πρώτον γιατί έτσι παίρνω περισσότερα ΧΡ και δεύτερον γιατί δεν οδηγώ διαστημόπλοιο στο Freespace2 αλλά μονοθέσιο...

• Like 1
Δημοσ.

+1 στον φιλο απο πανω οντως η καμερα η εσωτερικη ειναι μαπα οντως το να παιζεις με τιμονι ειναι διαφορετικα τελειως, αλλά πρέπει να το συνιθήσεις κιόλας θελει λίγο δουλεία κυρίως για εμένα που τοσα χρόνια έμαθα με τα πλήκτρα

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...