d4ydr33m3r Δημοσ. 25 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2014 Το hi-res texture pack το πήρατε χαμπάρι ή μπα ; Ειχα ακούσει οτι θα το εβγαζαν επιλεκτικά για τα δυνατά pc μετά την κυκλοφορία του παιχνιδιού βγήκε ηδη; παω να το βρω να το κατεβασω
wazzaa Δημοσ. 25 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2014 ΟΥΑΟΥ!!!!!!!!!!! W T F????Πάω να το βρω !!!!! Πρέπει να είναι αυθεντικό το παιχνίδι????Ευχαριστώ για την βοήθεια του GT/ FM
zvarthangalos Δημοσ. 26 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2014 Το hi-res texture pack είναι για αυτούς που έχουν οθόνες 4Κ η και για εμάς τους ''κοινούς θνητούς'' που έχουμε παλιότερες ;
xtrmsnpr Δημοσ. 26 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2014 δεν ξέρω αν θα μείνει online..Αλλά δείτε vid πριν μιας ώρας cockpit view GTP
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 26 Ιουνίου 2014 Moderators Δημοσ. 26 Ιουνίου 2014 Είχαν τόσο ωραία cockpit (και άλλες εσωτερικές για τα replays) camera στο Grid (1)και το χάλασαν τόσο... 1
SlackulatoR Δημοσ. 26 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2014 Δεν μπορώ να πω πως μου άρεσε. Το συγκρίνω βέβαια με το F1 2013 μιας και αυτό παίζω περισσότερο. Ακόμη και τα γραφικά είναι χάλια σε κάποια σημεία(π.χ στα curbs, στο κοινό κτλ). Νομίζω πως βιάστηκαν χρειάζεται παραπάνω δουλειά όπως είπαν μερικοί. Για την αίσθηση στην οδήγηση δεν θα πω από τώρα μιας και δεν θα ήταν δίκαιο αλλά με πρώτη ματιά δεν θα την έλεγα θετική την εμπειρία.
chek2fire Δημοσ. 26 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2014 Πάντως που είδα μερικά video στο youtube δεν είδα και καμία τεράστια διαφορά από το προηγούμενο μην πω ότι εκτός από την εσωτερική κάμερα δεν είδα και καμία.δ
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 26 Ιουνίου 2014 Moderators Δημοσ. 26 Ιουνίου 2014 Παλιές καλές εποχές... 3
jeep13 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2014 Για μενα τεχνικα ειναι ωραια αυτη η καμερα, αφου το ματι του οδηγου εστιαζει στον δρομο, λογικο ειναι να βλεπει θολα τα μεσα. Επρεπε, ομως οταν κουνας το κεφαλι και βλεπεις μεσα, να φαινονται κανονικα.
xtrmsnpr Δημοσ. 26 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2014 Πάντως η τιμή του ξεκινάει από τα 24€ έτσι για preorder φάση..Αύριο περιμένω να δω που θα πάει..
wazzaa Δημοσ. 26 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2014 Τελικά το High Res Texture Pack δεν μπορώ να το βρω αν δεν είναι το παιχνίδι Steam???Γιατί ζητάει λογαριασμό στο steam για να το εγκαταστήσεις.... Θέλει αυθεντικό και κατεβασμένο από το Steam???
ksideras Δημοσ. 27 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2014 γεια σας παιδες εχω προβλημα με το εν λογω παιχνιδι οταν μπαινω να παιξω το grid δεν δουλευει το keyboard μονω σε αυτοτο παιχνιδι γιναιτε σε κανενα αλλο καμια ιδεα τι μπορει να συμβενει??
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα