ggramenos Δημοσ. 24 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2014 ...είναι τυχαιο που το μονο racing παιχνιδι που εχω είναι το Grid??Για μενα το Game αξιζει και το τελευταιο ευρο...
Millennium Δημοσ. 24 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2014 Reviews. Eurogamer – 7PC Gamer – 86/100IncGamers – 6CVG – 9IGN – 8.3Gamereactor – 7OnlySP – 5.5Digital Spy 4/5God is a Geek – 8 4
ggramenos Δημοσ. 24 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2014 .....καταλαβα...αλλος ενας Must Buy τιτλος......αξιζει επειδή πιστευω μεχρις στιγμης το Grid εχει και το καλητερο Multyplayer....σε σχεσει με αλλους τιτλους του είδους του.. 1
chek2fire Δημοσ. 25 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2014 Προσφέρει όμως τίποτα περισσότερο από το προηγούμενο? Από τι βλέπω έχει επιστρέψει το dmg και ιδίως στο online. ισχύει για όσους το έχουν παίξει? Γιατι για μένα είναι must χαρακτηριστικό.
xtrmsnpr Δημοσ. 25 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2014 Προσφέρει όμως τίποτα περισσότερο από το προηγούμενο? Από τι βλέπω έχει επιστρέψει το dmg και ιδίως στο online. ισχύει για όσους το έχουν παίξει? Γιατι για μένα είναι must χαρακτηριστικό. εννοείται και για μένα..Ένας φίλος θα το βαζε σήμερα,και περιμένω να μου πει τι λέει!
JohnVani18 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2014 Μέλος Δημοσ. 25 Ιουνίου 2014 Το έπαιξα καμιά ωρίτσα (tuner και street), μάπα το καρπούζι (προσωπική άποψη). Η "εσωτερική κάμερα" είναι για γέλια (σαν το Gran Turismo του PSP ένα πράγμα), η οδήγηση πάει να μοιάσει simulator αλλά δεν τα καταφέρνει. Οι αντίπαλλοι παραείναι επιθετικοί (αν και προσωπικά δεν με χάλασε αυτό), το drift δυστυχώς δεν είναι σαν του GRID (απο την άλλη ευτυχώς που έβαλαν drift). Γενικά προσπάθησαν να το κάνουν FM/GT, ακόμη και offline/sp παίρνεις ΧΡ για level. 1
wazzaa Δημοσ. 25 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2014 Εγώ άκουσα ότι βγήκε και DLC ή κάνω λάθος???Black edition κάτι.... Τι κάνει αυτό???Εγώ θα το δοκιμάσω και θα σας πω. Ελπίζω σήμερα (αλλά δύσκολα να μπορέσω) άρα άυριο μάλλον.
zafitolis Δημοσ. 25 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2014 και γω το έπαιξα λιγάκι.κάτι γίνεται με το φρενάρισμα πρέπει να φρενάρεις πολύ νωρίς πριν την στροφή εκτός αν είναι δική μου αίσθηση
JohnVani18 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2014 Μέλος Δημοσ. 25 Ιουνίου 2014 H Black Edition έχει μερικά επιπλέον αυτοκίνητα (ναί, DLC). Όντως, ακόμη και με ABS το αμάξι δεν ελέγχεται, είναι σα να μην έχει ABS.
xtrmsnpr Δημοσ. 25 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2014 H Black Edition έχει μερικά επιπλέον αυτοκίνητα (ναί, DLC). Όντως, ακόμη και με ABS το αμάξι δεν ελέγχεται, είναι σα να μην έχει ABS. έτσι δεν είναι και στο grid2?πιο καλά χειρόφρενο παρά φρένο ήταν!!
JohnVani18 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2014 Μέλος Δημοσ. 25 Ιουνίου 2014 Στο 2 δεν είχα τέτοιο θέμα. Αν τραβήξεις χειρόφρενο (στο Autosport), το έχασες τελείως το αυτοκίνητο. 1
d4ydr33m3r Δημοσ. 25 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2014 Το έπαιξα καμιά ωρίτσα (tuner και street), μάπα το καρπούζι (προσωπική άποψη). Η "εσωτερική κάμερα" είναι για γέλια (σαν το Gran Turismo του PSP ένα πράγμα), η οδήγηση πάει να μοιάσει simulator αλλά δεν τα καταφέρνει. Οι αντίπαλλοι παραείναι επιθετικοί (αν και προσωπικά δεν με χάλασε αυτό), το drift δυστυχώς δεν είναι σαν του GRID (απο την άλλη ευτυχώς που έβαλαν drift). Γενικά προσπάθησαν να το κάνουν FM/GT, ακόμη και offline/sp παίρνεις ΧΡ για level. Συμφωνω. Καλυτερο απο τα προγενεστερα racing με Codemaster engines αλλα θελει πολυ δουλεια ακομη,για να τον παρεις σοβαρα σαν ενα βημα προς τον ρεαλισμο. Ειναι παντως κατι σε σχεση με τα προηγουμενα και καλυτερο το προγενεστερου ιδιου τιτλου.. Προσπαθει παρα πολυ για να γινει FM/GT ειναι εμφανεστατο.
wazzaa Δημοσ. 25 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2014 Συγνώμη ρε παιδιά αλλά τι είναι αυτό το FM/ GT??? Δεν ξέρω τι σημαίνει..... Μπορείται να μου εξηγήσετε??? 1
d4ydr33m3r Δημοσ. 25 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2014 Forza Motosport και Grand Turismo για τις κονσολες. 1
Psycho_Warhead Δημοσ. 25 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2014 Το hi-res texture pack το πήρατε χαμπάρι ή μπα ;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα