aliakas Δημοσ. 25 Μαΐου 2014 Δημοσ. 25 Μαΐου 2014 στο τελευταίο video έχουν βαλει και τη θερμοκρασία από τα ελαστικά μου χα χα τέτοια αρπαχτή δεν κάνει ούτε η ea ουστ
John-lamia Δημοσ. 25 Μαΐου 2014 Δημοσ. 25 Μαΐου 2014 κανα πιστονι θα αλλαξουμε, καμια τουρμπινα θα κουμποσουμε η μονο θα βλεπουμε πως παει ενα αμαξι ; εχω βαρεθει να παζω gran turismo σε emulator.
chek2fire Δημοσ. 1 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2014 Πάντως ούτε και αυτό από τι βλέπω δεν έχει full dmg όπως είχε το πρώτο που για μένα ήγαν και όλη η μαγεία του παιχνιδιού. 1
panos0100 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2014 Πάντως ούτε και αυτό από τι βλέπω δεν έχει full dmg όπως είχε το πρώτο που για μένα ήγαν και όλη η μαγεία του παιχνιδιού.οχι οχι ρε φιλε τωρα με κατεστρεψες με αυτο που ειπες, αμα ειναι σαν προηγουμενο grid 2 αστο, οσο αφορα το κομματι της ζημιας ητανε τελειο το 1 πολυ ρεαλιστικο, το 3 το περιμενα να ειναι σαν το 1 δηλαδη τι ζημια θα εχει; παρολα αυτα απ οτι ειδα θα ειναι μεσα σε πιστες και οχι μεσα σε πολεις, αυτο ειναι καλο, γιατι δεν μπωρεις να εχεις την αμαξαρα την bmw και να μην μπωρεις να την τρεξεις, γιατι οπως και να το κανουμε η πολη εχει σοκακια και διαφορα αλλα εμποδια
xtrmsnpr Δημοσ. 3 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2014 και άμα το είχανε ρυθμίσει για το βίντεο μόνο; οχι ρε φιλε τωρα με κατεστρεψες με αυτο που ειπες, αμα ειναι σαν προηγουμενο grid 2 αστο, οσο αφορα το κομματι της ζημιας ητανε τελειο το 1 πολυ ρεαλιστικο, το 3 το περιμενα να ειναι σαν το 1 δηλαδη τι ζημια θα εχει; παρολα αυτα απ οτι ειδα θα ειναι μεσα σε πιστες και οχι μεσα σε πολεις, αυτο ειναι καλο, γιατι δεν μπωρεις να εχεις την αμαξαρα την bmw και να μην μπωρεις να την τρεξεις, γιατι οπως και να το κανουμε η πολη εχει σοκακια και διαφορα αλλα εμποδια
John-lamia Δημοσ. 4 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2014 αυτοκίνητα θα φτιάχνουμε η μονο ατα θα τα πηγαινουμε κ θα τα χαλάμε για να δουμε αμα εφτιαξαν καλη φυσικη σε αυτο το εφε ?
chek2fire Δημοσ. 4 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2014 Και τις πίστες που είδα στο video είναι ολόιδιες με αυτές του 2. Δεν μπορώ να καταλάβω και τον λόγο κυκλοφορίας του τίττλου. δλδ βάλανε κάμερα μέσα από το αμάξι με ίδιες πίστες ίδιο ακριβώς gameplay με το προηγούμενο και ζητάνε και 50 ευρώ
wazzaa Δημοσ. 20 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2014 Για τις 27 Ιουνίου είναι ή κάνω λάθος???Φαίνεται καλό.Άντε να έρθει να παίξουμε και κανένα Racing με τους φίλους μου γιατί όλο NBA 2K, το βαρεθήκαμε.......Φαντάζομαι SPlit-screen Θα έχει εεεε?
ggramenos Δημοσ. 20 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2014 ....και εγω δεν εχω αφησει Grid για Grid......παντος το πρωτο οντος το καραευχαριστηθηκα....προπαντον το multy....για το δευτερο δεν θα ελεγα το ιδιο....όχι κακο αλλα όχι σαν το πρωτο....ειδομεν και με το GRID Autosport...
wazzaa Δημοσ. 22 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2014 Τελικά πότε βγαίνει?? Στις 27 Ιουνίου??Σε 5 μέρες δηλαδή???
jek20 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2014 24 Αμερική 27 Ευρώπη Black edition στα 21 ευρω περίπου 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα