xtrmsnpr Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2014 Καλησπέρα! Μπορεί κάποιος να μου πεί αν γίνεται να παίξεις online απο το θείο?? Ευχαριστώ! not a good place to ask that
nzeppos Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2014 Ούτως ή άλλως πολύ αμφιβάλλω αν γίνεται τέτοιο πράγμα.
veteranos123 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2014 Μπορώ με κάποιο τρόπο να αλλάξω τον οδηγό που τρέχει στην ίδια ομάδα με εμένα? Ενώ εγώ βγαίνω πρώτος, αυτός βγαίνει 10 έως 16 με αποτέλεσμα σαν ομάδα να είμαι δεύτερος η τρίτος. Την επιλογή του την βάζω πάντα στο attact. Εδικά στις season 8 και 9 πάνω από δέκατος δεν βγήκε ενώ στις άλλες season έβγαινε αρκετά συχνά δεύτερος ή τρίτος
Demon Lord Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2014 Μπορώ με κάποιο τρόπο να αλλάξω τον οδηγό που τρέχει στην ίδια ομάδα με εμένα? Ενώ εγώ βγαίνω πρώτος, αυτός βγαίνει 10 έως 16 με αποτέλεσμα σαν ομάδα να είμαι δεύτερος η τρίτος. Την επιλογή του την βάζω πάντα στο attact. Εδικά στις season 8 και 9 πάνω από δέκατος δεν βγήκε ενώ στις άλλες season έβγαινε αρκετά συχνά δεύτερος ή τρίτος Μην ασχολείσε καν ρε Κώστα, πολύ μάπα το autosport. Βγαίνω πρώτος sta qualifying οπότε στον πρώτο κανονικό αγώνα με ξεκινάει φυσιολογικά πρώτο. Στο δεύτερο όμως αγώνα με ξεκινάει τελευταίο. Wtf???? που τα ξαναείδαν αυτά; Χειρότερο gameplay και από το grid 2
veteranos123 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2014 Μου αρέσει κάπως. Τα qualifying δεν τα κάνω. Για να βγαίνω πρώτος σαν ομάδα αυτό που κάνω είναι να βλέπω πια ομάδα είναι πρώτη και να πηγαίνω πίσω από τα αυτοκίνητά της και να τα κοπανάω πίσω αριστερά ή δεξιά με αποτέλεσμα να χάνουν πόντους επειδή πάνε τελευταίοι και να ανεβαίνω εγώ.
Demon Lord Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2014 Talk about sportsmanship! Wtf? Τι πράγματα είναι αυτά; Και εγώ έτσι κάνω αρκεί να μη βγω εκτός πίστας
veteranos123 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2014 Wtf? Τι πράγματα είναι αυτά; Και εγώ έτσι κάνω αρκεί να μη βγω εκτός πίστας Talk about sportsmanship! Για ρίχτε μια μετάφραση.
Demon Lord Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2014 Για ρίχτε μια μετάφραση. Τι σκατά έχεις λόουερ ρε Όταν λέμε sportsmanship είναι και καλα να είσαι έντιμος αντίπαλος (νομίζω) να μην κάνεις τέτοια πράγματα δηλαδ'η
xtrmsnpr Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2014 φαντάζομαι στο online αν μπένατε θα ήταν κόκκινο το λαμπάκι σας..θα leavαραν όλοι από το lobby ή θα σας έκαναν votekick
veteranos123 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2014 φαντάζομαι στο online αν μπένατε θα ήταν κόκκινο το λαμπάκι σας..θα leavαραν όλοι από το lobby ή θα σας έκαναν votekick Γιατί απαγορεύονται αυτά στο online?
xtrmsnpr Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2014 Γιατί απαγορεύονται αυτά στο online? όχι.Αλλά ποιος θέλει να παίξει με ''παιδάκια'' και rammers;Κανείς.Μιλάμε για κούρσες αυτοκινήτων και όχι συγκρουόμενα.. Τουλάχιστον σε κάτι που νοιώθουν αυτοί που παίζουν το παιχνίδι,είναι ότι ευτυχώς δεν θέλουν τέτοια άτομα στα lobby ή τα αφήνουν μέχρι να κάνουν την 1η βλακεία..
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2014 Moderators Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2014 Μπορώ με κάποιο τρόπο να αλλάξω τον οδηγό που τρέχει στην ίδια ομάδα με εμένα? Ενώ εγώ βγαίνω πρώτος, αυτός βγαίνει 10 έως 16 με αποτέλεσμα σαν ομάδα να είμαι δεύτερος η τρίτος. Στο Race Driver: Grid (το πρώτο), τι να πω που ο 2ος οδηγός, όχι μόνο έτρεχε καλά αλλά με κόντραρε (και στα σίδερα προσπαθούσε να με ρίξει) για να βγει πρώτος; Κάτσε πίσω δεύτερε!
Demon Lord Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2014 Στο Race Driver: Grid (το πρώτο), τι να πω που ο 2ος οδηγός, όχι μόνο έτρεχε καλά αλλά με κόντραρε (και στα σίδερα προσπαθούσε να με ρίξει) για να βγει πρώτος; Κάτσε πίσω δεύτερε! Το πρώτο grid ήταν για όσκαρ, φίλε μου. Δεν το συζητάμε καν. Και με αρκετά ξιόλογα γραφικά. Τα άλλα δύο ούτε στο ελάχιστο δε το φτάνουν 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα