adi32 Δημοσ. 17 Απριλίου 2014 Δημοσ. 17 Απριλίου 2014 Εχω το HP Photosmart C4340 Εκανα γεμισματα μελανιων και δουλευε χωρις προβλημα Εκανα να το λαθος να αγορασω καινουρια και μολις εβαλα το μαυρο μου έβγαλε μήνυμα στην οθόνη του εκτυπωτή ότι το μελάνι ή λείπει ή έχει καταστραφεί Μολις βαζω το παλιο ειναι οκ Δοκιμασα το εβαλα το ξαναβαλα το καθαρισα το εβγαλα απο το ρευμα κλπ αλλα τιποτα Μπορω να το γυρισω πισω στο μαγαζι (Κωτσοβολο) ?
dobro Δημοσ. 17 Απριλίου 2014 Δημοσ. 17 Απριλίου 2014 εφοσον το ανοιξες...τελος.βγαλε το τσιπακι απο το παλιο και βαλε το στο γεματο(με προσοχη μη το χαλασεις)αλλιως σιριγκα ..απο το γεματο στο αδειο......και θα εκτυπωνεις!συνηθως τα καταστηματα εχουν στοκ μελανια χρονια.....που σημαινει με απλα λογια οτι χαλανε και τα αθυκτα (ξερενονται).την εχω πατησει και εγω....απο κατι προσφορες του 1€ και του ebay 1
adi32 Δημοσ. 17 Απριλίου 2014 Μέλος Δημοσ. 17 Απριλίου 2014 οκ ειναι ευκολο να βγει το τσιπακι ? μην τα χαλασω και τα 2 στο τελος
The_Judas Δημοσ. 17 Απριλίου 2014 Δημοσ. 17 Απριλίου 2014 και εγώ κάτι παρόμοιο είχα πάθει με αυθεντικό μελάνι. Από τότε αγοράζω μόνο συμβατά. Δεν έχει νόημα να αγοράζεις original πανάκριβο και να μην έχει καν εγγύηση ποιότητας.
gLUKA Δημοσ. 18 Απριλίου 2014 Δημοσ. 18 Απριλίου 2014 Συμφωνω με τον The_Judas δεν αξιζει να περνεις αυθεντικα. Αγορασε συμβατα κανουν πολυ καλα την δουλεια τους και δεν δινεις μια περιουσια. Εγω βρήκα ενα Site και μου ελυσε τα χερια... Εχει και προσφορα μεχρι το τελος του μηνα... Μπες και δες!
unbutucay Δημοσ. 2 Μαΐου 2014 Δημοσ. 2 Μαΐου 2014 Δεν νομίζω οτι είναι εύκολο να αλλάξεις το chip. Πάρε χύμα μελάνια και γέμιζε το παλιό. Δες επίσης μήπως το μελάνι που αγόρασες έχει λήξει.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα