john st Δημοσ. 19 Απριλίου 2014 Δημοσ. 19 Απριλίου 2014 φίλε γράψε κατανοητά και χωρίς άγχος τι πρόβλημα αντιμετωπιζεις διόρθωσε λίγο το μήνυμα σου
pcexpert2 Δημοσ. 22 Απριλίου 2014 Μέλος Δημοσ. 22 Απριλίου 2014 κάλο πασχα παιδιά όταν σούβλιζαν ειρθε ο αξάδερφος μου που ξέρει καλά από υπολογιστές τον είδε και μου είπε οτι εχει πάει πάστα γύρο και βραχυκύκλοναι και όντος είχε πολύ την καθαρίσαμε το βάλαμε πανό ξανά τα ίδια το pc ήταν νεκρό όταν έβαζα τα 8 πινο μου ειπε ελαττωματικού cpu και να την στείλο πισω σήμερα την έβγαλα και δοκίμασα τον υπολογιστή με το 8 πινο άλλα και πάλι μου κάνει το ίδιο ανάβει για 1 δεύτερο το φανακι και κλίνη ενώ όταν το βγάλω λειτουργούν τα φανακια οι σκληρή και η κάρτα γραφικών κοίταξα στο socket και σαν να έχει σε 2 τρυπούλες λίγη πάστα τι να κάνω?
Xristaras12 Δημοσ. 22 Απριλίου 2014 Δημοσ. 22 Απριλίου 2014 αν εχεις καταφερει να καψεις επεξεργαστη μαλλον πας για νομπελ Επισης αν ειχε προβλημα ο επεξεργαστης θα σφυραγε η μητρικη δευτερον,ανοιξες την καρτα γραφικων; αν ειχε εγγυηση πολυ κακως εκανες. Αν ειχε παει παστα μεσα στο σοκετ θα ειχες θεμα,τριγυρω του δεν ειναι προβλημα εκτος κ αν ειχες βαλει σωληναριο ολοκληρο
pcexpert2 Δημοσ. 22 Απριλίου 2014 Μέλος Δημοσ. 22 Απριλίου 2014 πρε οχι δεν ανηξα την καρτα γραφικών δεύτερων η πάστα έχει πέσει στο socket του επεξεργαστή που ειναι πανο στην μητρική το σώζουμε?
selianx Δημοσ. 22 Απριλίου 2014 Δημοσ. 22 Απριλίου 2014 Αν η πάστα έχει πέσει στο σόκετ, και η πάστα αυτή είναι αγώγιμη (ρεύμα) τότε πολύ φοβάμαι ότι κατά κάποια πιθανότητα έψησες το CPU.Αν η πάστα δεν είναι αγωγός ρεύματος,τότε απλά δε κάνει επαφή ο CPU στο σόκετ σωστά και δε λειτουργεί. Αν με κάποιο τρόπο την αφαιρέσεις μπορεί να λειτουργήσει κυριλέ, ή αν δεν την αφαιρέσεις τουλάχιστον να έχει σωθεί ο CPU. Τι θερμοαγώγιμη πάστα χρησιμοποίησες;
selianx Δημοσ. 22 Απριλίου 2014 Δημοσ. 22 Απριλίου 2014 Δεν είναι αγώγιμη, καλό αυτό.Τώρα για να την αφαιρέσεις από το σόκετ δε ξέρω μιας και δε μου 'χει τύχει (μα καλά, με κλειστά μάτια έβαζες την πάστα ρε αδερφέ; ) αλλά αφού θα περίμενα κάποιον συμφορουμίτη να δώσει καμιά συμβουλή, θα δοκίμαζα ΕΞΤΡΑ προσεκτικά να την αφαιρέσω με καμιά οδοντογλυφίδα, προσεκτικά μη τη σπρώξεις πιο βαθιά. Αν και μετά από τέτοια πατάτα, θα την πήγαινα σε κανένα τεχνικό να μου τη σενιάρει, να μου βάλει και τη ψύχτρα (μη τα κάνεις πάλι μαντάρα) και φυσικά να κάνει και κανένα έλεγχο στα υπόλοιπα κομμάτια μπας και δεις από που βγήκε η καρβουνίλα.
pcexpert2 Δημοσ. 22 Απριλίου 2014 Μέλος Δημοσ. 22 Απριλίου 2014 από αυτό το σημείο μύριζε λες να στείλω την cpu για αντικατασταση 1 μηνός ειναι αν την καθαρίσω καλά άλλα μπορεί να είναι και η μητρική χαλασμένη
selianx Δημοσ. 22 Απριλίου 2014 Δημοσ. 22 Απριλίου 2014 Αν δεν αφαιρέσεις τη πάστα από το σόκετ ότι CPU και να βάλεις λογικά θα σου παρουσιάζει πρόβλημα. Για να 'σαι σίγουρος 100% πρέπει να καθαριστούν και τα δυο πολύ καλά και κυρίως Π Ρ Ο Σ Ε Κ Τ Ι Κ Α, και να τα στείλεις και τα δυο για αντικατάσταση.Επίσης πρέπει να checkάρεις με κάποιο τρόπο και το PSU.
selianx Δημοσ. 22 Απριλίου 2014 Δημοσ. 22 Απριλίου 2014 Τότε περίμενε να σου δώσουν τα παιδιά καμιά καλή λύση για την αφαίρεση της πάστας από το σόκετ, δοκίμασετα και αν δεν παίξουν στείλτα για αντικατάσταση και κάνε την προσευχή σου.Πάσχα καρβούνιασε, ίσως και να αναστηθεί
pcexpert2 Δημοσ. 22 Απριλίου 2014 Μέλος Δημοσ. 22 Απριλίου 2014 κοιτα εκι αντι να σουβλίσω αρνί σούβλισα την mobo kai cpu κανείς άλλος καμία γνώμη? μήπως ειναι καμένο το cpu or mobo και ότι και να κάνω δεν θα γίνει τίποτα?
selianx Δημοσ. 22 Απριλίου 2014 Δημοσ. 22 Απριλίου 2014 μήπως ειναι καμένο το cpu or mobo και ότι και να κάνω δεν θα γίνει τίποτα? Γίνετε να τα ελέγξεις σε κάποιο άλλο σύστημα ένα-ένα; Δε νομίζω ότι μπορεί κάποιος από το διαδίκτυο το αν είναι καμμένα ή όχι. Μπορεί να μην είναι καμμένο τίποτα και απλά λόγω της πάστας να βραχυκυκλώνει, να μην κάνει επαφή καθόλου, να... να... όπως και να 'χει αυτή πρέπει να φύγει.
pcexpert2 Δημοσ. 22 Απριλίου 2014 Μέλος Δημοσ. 22 Απριλίου 2014 θα τα καθαρίσω και θα τα στείλω για αλαγμα τι να τους πω? μαγαζί από e-shop
selianx Δημοσ. 22 Απριλίου 2014 Δημοσ. 22 Απριλίου 2014 Καθάρισε τα, δες μήπως δουλέψουν και βλέπεις για το τι θα τους πεις (μην τους αρχίσεις πάστες-φλόρες, κάρβουνα).
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα