Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Για σας όπως είπα και στο topic με όνομα κάρβουνο ειμαι από κινητό και δεν γράφει καλά τεσπα τον υπολογιστή τον έφτιαξα εγώ σε μισή ώρα θα ανεβάσω φοτο

• Απαντ. 37
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Moderators
Δημοσ.

Το κινητο σου γραφει οτιδηποτε πληκτρολογεις εσυ. Ξαναλεω, φροντισε να εχουν μια συναφεια τα μηνυματα σου.

Το thread στο οποιο αναφερεται ο pcexpert2 ειναι αυτο.

• Like 1
Δημοσ.

Ναι μπορείτε να μου πείτε τι συμβαίνει όταν ειναι συνδεμενο το καλώδιο 12 v. Δν ανάβει όταν το ξεσυνδεο αυτό λειτουργεί δηλαδή τα φανάκια και οι δίσκοΙ σας Ευχαριστώ εκ τον προτέρων για την βοήθεια

Ναι μπορείτε να μου πείτε τι συμβαίνει όταν ειναι συνδεμενο το καλώδιο 12 v. Δν ανάβει όταν το ξεσυνδεο αυτό λειτουργεί δηλαδή τα φανάκια και οι δίσκοΙ σας Ευχαριστώ εκ τον προτέρων για την βοήθεια

Δημοσ.

Όμως είδα και ευγεναν καπνοί. Μέσα από το κουτί επειδή το είχα ανοιχτό αλλά θα το τσεκάρω αν ειναι ο επεξεργαστήας θα φανεί αν είναι από τα πίνακια?

Δημοσ.

το καλωδιο που παει πανω αριστερα με τα 8 ποδαρακια ειναι η τροφοδοσια του επεξεργαστη.

Χωρις αυτο κανενα συστημα δεν λειτουργει μιας και ο επεξεργαστης δεν εχει τροφοδοσια.

Αν με αυτο δεν ανοιγει το συστημα σου,παρε καποιο αλλο τροφοδοτικο απο φιλο να δοκιμασεις.

Αν ο υπολογιστης ειναι πληρως αγορασμενος απο καποιο αλλο καταστημα σαν σετ και οχι κομματι-κομματι πηγαινε τον στο καταστημα αγορας για να σε καλυψει η εγγυηση.

Εφοσον ομως λες οτι βγηκαν καπνοι λογικα θα μυρισε και τιποτα οποτε οπως ειπαν και τα παιδια μαλλον το τροφοδοτικο ειναι.Ξεκινα με αυτο.

Δημοσ.

lamtech χμ οχι μην το δοκιμασεις.

Βγαλε μια πιο κοντινη φωτογραφια εκει που νομιζεις οτι μυριζει.

Το τροφοδοτικο που εχεις πανω ειναι αρκετα καλο,βεβαια για το συστημα σου θα μπορουσες να ειχες βαλει καλυτερο απο coolermaster.

Δημοσ.

Παιδία ο ξάδερφός μου είπε ότι μπορεί να έχει πέσει πάστα γύρο αοι την cpu και να βραχυκύκλωμα αν και έχω δει έχει λίγο στης άκρες ειναι Αλήθεια?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...