pcexpert2 Δημοσ. 17 Απριλίου 2014 Δημοσ. 17 Απριλίου 2014 Για σας όπως είπα και στο topic με όνομα κάρβουνο ειμαι από κινητό και δεν γράφει καλά τεσπα τον υπολογιστή τον έφτιαξα εγώ σε μισή ώρα θα ανεβάσω φοτο
Moderators Gi0 Δημοσ. 17 Απριλίου 2014 Moderators Δημοσ. 17 Απριλίου 2014 Το κινητο σου γραφει οτιδηποτε πληκτρολογεις εσυ. Ξαναλεω, φροντισε να εχουν μια συναφεια τα μηνυματα σου. Το thread στο οποιο αναφερεται ο pcexpert2 ειναι αυτο. 1
pcexpert2 Δημοσ. 17 Απριλίου 2014 Μέλος Δημοσ. 17 Απριλίου 2014 Οκ συγγνώμη παιδιά οριστε η φωτογραφία [ATTACH]541541[/ATTACH]
pcexpert2 Δημοσ. 17 Απριλίου 2014 Μέλος Δημοσ. 17 Απριλίου 2014 Ναι μπορείτε να μου πείτε τι συμβαίνει όταν ειναι συνδεμενο το καλώδιο 12 v. Δν ανάβει όταν το ξεσυνδεο αυτό λειτουργεί δηλαδή τα φανάκια και οι δίσκοΙ σας Ευχαριστώ εκ τον προτέρων για την βοήθεια Ναι μπορείτε να μου πείτε τι συμβαίνει όταν ειναι συνδεμενο το καλώδιο 12 v. Δν ανάβει όταν το ξεσυνδεο αυτό λειτουργεί δηλαδή τα φανάκια και οι δίσκοΙ σας Ευχαριστώ εκ τον προτέρων για την βοήθεια
sotkiritsis Δημοσ. 17 Απριλίου 2014 Δημοσ. 17 Απριλίου 2014 όπως σου είπαν τα παιδιά πάρε κάνα τροφοδοτικό από κάνα φίλο και δοκίμασε το.
pcexpert2 Δημοσ. 17 Απριλίου 2014 Μέλος Δημοσ. 17 Απριλίου 2014 Όμως είδα και ευγεναν καπνοί. Μέσα από το κουτί επειδή το είχα ανοιχτό αλλά θα το τσεκάρω αν ειναι ο επεξεργαστήας θα φανεί αν είναι από τα πίνακια?
Xristaras12 Δημοσ. 17 Απριλίου 2014 Δημοσ. 17 Απριλίου 2014 το καλωδιο που παει πανω αριστερα με τα 8 ποδαρακια ειναι η τροφοδοσια του επεξεργαστη. Χωρις αυτο κανενα συστημα δεν λειτουργει μιας και ο επεξεργαστης δεν εχει τροφοδοσια. Αν με αυτο δεν ανοιγει το συστημα σου,παρε καποιο αλλο τροφοδοτικο απο φιλο να δοκιμασεις. Αν ο υπολογιστης ειναι πληρως αγορασμενος απο καποιο αλλο καταστημα σαν σετ και οχι κομματι-κομματι πηγαινε τον στο καταστημα αγορας για να σε καλυψει η εγγυηση. Εφοσον ομως λες οτι βγηκαν καπνοι λογικα θα μυρισε και τιποτα οποτε οπως ειπαν και τα παιδια μαλλον το τροφοδοτικο ειναι.Ξεκινα με αυτο.
pcexpert2 Δημοσ. 17 Απριλίου 2014 Μέλος Δημοσ. 17 Απριλίου 2014 Οκ Παιδιά ευχαριστώ έχω ενα 400 θα κάνει?
Xristaras12 Δημοσ. 18 Απριλίου 2014 Δημοσ. 18 Απριλίου 2014 αν ειναι ποιοτικο και οχι μαρκα μ εκαψες εισαι σχεδον οριακα.
pcexpert2 Δημοσ. 18 Απριλίου 2014 Μέλος Δημοσ. 18 Απριλίου 2014 ειναι τις lamtech αλά νομίζω οτι δεν είναι αυτό τώρα αν πάω να μυρίσω των επεξεργαστή κάπου εκί μυρίζει αλλα στα καλα του καθουμένου τι να έπαθε να αυτο που έχω απάνω http://www.e-shop.gr/product?id=PER.807685η asus gtx 660 πόσο θα τραβάι?
Xristaras12 Δημοσ. 18 Απριλίου 2014 Δημοσ. 18 Απριλίου 2014 lamtech χμ οχι μην το δοκιμασεις. Βγαλε μια πιο κοντινη φωτογραφια εκει που νομιζεις οτι μυριζει. Το τροφοδοτικο που εχεις πανω ειναι αρκετα καλο,βεβαια για το συστημα σου θα μπορουσες να ειχες βαλει καλυτερο απο coolermaster.
SPANK Δημοσ. 18 Απριλίου 2014 Δημοσ. 18 Απριλίου 2014 Απλα δοκίμασε ενα τροφοδοτικό εστω και 400 watt να δεις αν εχεις διαφορά με το 12v επάνω
pcexpert2 Δημοσ. 18 Απριλίου 2014 Μέλος Δημοσ. 18 Απριλίου 2014 Οκ νς βγαλο το καλώδιο τροφοδοσιας της κάρτας και θα δω αν ανοίξει
pcexpert2 Δημοσ. 19 Απριλίου 2014 Μέλος Δημοσ. 19 Απριλίου 2014 Παιδία ο ξάδερφός μου είπε ότι μπορεί να έχει πέσει πάστα γύρο αοι την cpu και να βραχυκύκλωμα αν και έχω δει έχει λίγο στης άκρες ειναι Αλήθεια?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα