Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ZX spectrum ( κάθε βδομάδα χάλαγε)

Xαχαχα, ό,τι ήταν τα ΜΖ στα μηχανάκια ήταν και τα ΖΧ81 και Spectrum στα home computers! Σαράβαλα που όμως πάντα στο τέλος θα παίζανε, έστω και με χίλιες πατέντες! :D :devil:

Ωστόσο αυτός είναι από τους βασικούς λόγους που τα αγαπήσαμε τόσο, κι απέκτησαν εκατομμύρια φανατικούς (κι άλλους τόσους πολέμιους) σε όλο τον κόσμο!

B)

• Απαντ. 176
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Xαχαχα, ό,τι ήταν τα ΜΖ στα μηχανάκια ήταν και τα ΖΧ81 και Spectrum στα home computers! Σαράβαλα που όμως πάντα στο τέλος θα παίζανε, έστω και με χίλιες πατέντες! :D :devil:

Ωστόσο αυτός είναι από τους βασικούς λόγους που τα αγαπήσαμε τόσο, κι απέκτησαν εκατομμύρια φανατικούς (κι άλλους τόσους πολέμιους) σε όλο τον κόσμο!

B)

Ποσα ξενυχτια με ενα πρωτογονο, κατι σαν football manager...
  • Like 1
  • 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

εγω αργησα ΠΑΡΑ πολυ να αγορασω υπολογιστηο πρωτος μου υπολογιστης να φανταστειτε ειναι αυτος που εχω και τωρα ενα i3 cpu ,gt 620 2gb ,4g ram, 500g σκληρος!!!!!! :-D

• Like 2
Δημοσ.

AMD athlon 64 3000+ με xfx geforce 6600 και μια msi k8n neo4 platinum.Για αρχη ειχε 80gb δισκο και 512mb ram.Θυμαμαι κοντρες με ξαδερφο με εναν pentium 4 στα 3.2Ghz extreme edition να του ριχνω σχεδον παντου και να σκαλωνει γιατι ετρεχε σε μεγαλυτερες συχνοτητες. :P 

Το συγκεκριμενο τωρα παιζει σαν media player σε εναν θειο μου με μια gt210.Εχει λιγο παραπανω ram,αλλη μητρικη γιατι η αλλη καηκε και τον ιδιο 80αρη δισκο.

• Like 2
Δημοσ.

Η πρώτη μου επαφή με υπολογιστή ήταν το 1993, στον υπολογιστή του πατέρα μου ,είχα βάλει κάποια παιχνιδάκια στο DOS ,ένα με αεροπλανάκια,το ΤΕΤRIS,το UGH! και το Prehistorik 2.

Τελικά τον πρώτο μου υπολογιστή τον απόκτησα το 1996, ετρεχε windows 95 ,απο τι θυμάμαι ήταν Pentium. Είχα παίξει και κει μερικά games.

Υστερα ο 2ος μου υπολογιστής ήρθε το 2000 ,pentium III ,νομιζω ήτανε

Αυτον τον κράτησα μεχρι το 2003 οπου μου πήρε ο πατέρας μου έναν(3ος υπολογιστής) Intel Celeron όταν σπούδαζα στο ΙΕΚ πληροφορικής σαν ανταμοιβή που πέρασα την 1η χρονιά με επιτυχία. Τον είχα σε μια 19" Οθόνη CRT οπού στην τότε εποχή μου φαίνοταν καταπληκτική και τεράστια.

Τον τέταρτο υπολογιστή τον πήρα το 2007 και ήταν ένας Intel Core Duo

Τον 5ο υπολογιστή τον πήρα το 2011 και ήταν :

mobo: AMD /cpu: amd phenom ii x4 955/gpu: AMD ATI HD 6850/ ram: 4GB

Και τον 6ο υπολογιστή τον οποίο έχω εως τώρα και τον πήρα το 2012 είναι ο εξής

τροφοδοτικό: 650 Watt /mobo: AMD /cpu: amd FX 8320/gpu: AMD ATI HD 7950/ ram: 8GB /Windows 8,monitor :LG 3D 27 inches

• Like 5
Δημοσ.

Ο Πρώτος μου υπολογιστής στο 95.Με windows95. Έπαιζα όλο παιχνίδια από το περιοδικό ram. Internet 56,Προσπαθούσα συνέχεια να πιάσω γραμμή και πήγαινε σαν χελώνα. Μετά με το isdn ήταν λίγο καλύτερα τα πράγματα.Μετά το ADSL έφερε την επανάσταση. Έχω αγοράσει γύρω στα 20 pc. Τα έχω όλα στην Αποθήκη. Έχω όλα τα pentium. Μόνο intel γενικά είχα μέχρι τώρα. Την Amd δεν την πάω,και γι'αυτό δεν απέκτησα ποτέ.

Αυτά.

• Like 5
Δημοσ.

Πωωω τι μου θύμησες τώρα....το RAM με τα CD του!!! Το αγόραζα συνέχεια εκείνη την περίοδο(1996-99). Έβαζε μερικές φορές ωραία παιχνιδάκια και αρκετά demo! 

• Like 4
Δημοσ.

Εγω τα περιοδικα ραμ τα αγοραζα το 2002 ως το 2008 που ερχοντουσαν με τον φυλελευθερο την εφημεριδα της Κυπρου ειχε το ms office xp sp3 greek and english μεσα θυμαμαι ενα cd του την τοτε εποχη 2003. το περνουσα το ελληνικο νμζομενος πως θα γινοντουσαν ολα στα ελληνικα ομως ματαια γιατι ηταν στα αγγλικα τα office που μ περασε η ξαδερφη μ στον τοτε μ υπολογιστη και ειχε windows xp.

• Like 3
Δημοσ.

ΝΑΙ ΡΕ ΦΙΛΕ!!!

πωωωω, το είχα ξεχάσει!!!

Ανατρίχιασα.

Καλά ήταν τέλειο...

...και για να είμεθα ακόμη πιο ακριβείς, Football Manager υπάρχει από την εποχή του Sinclair ZX81, απλώς έγινε γνωστό στο ευρύ κοινό και καθιερώθηκε με τον Spectrum! ;)

...και για του λόγου το αληθές:

http://www.zx81stuff.org.uk/zx81/showmag.php?mag=SinclairUser/Issue002/Pages/SinclairUser00200056.jpg

B)

• Like 1
Δημοσ.

80286 το πρώτο pc στο σπίτι! Με 1mb ram

486 DX2, μετά Intel 266 MMX, P3 800 και από εκεί και ύστερα πολυ πιο σύγχρονα πράγματα...

• Like 2
Δημοσ.

1ος υπολογιστης στα 733... μεσα 2001...

2ος υπολογιστης στα 1.2     περιπου 2003...

3ος υπολογιστης 3.5 καλοκαιρι 2006 μεχρι σημερα!!!

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...