tassos_7 Δημοσ. 17 Απριλίου 2014 Δημοσ. 17 Απριλίου 2014 Δυο φορες με το ιδιο αποτελεσμα. Τι παιζει ?
tassos_7 Δημοσ. 17 Απριλίου 2014 Μέλος Δημοσ. 17 Απριλίου 2014 Δυο φορες με το ιδιο αποτελεσμα. Τι παιζει ? Καποιος που να ξερει ?
TheELF Δημοσ. 17 Απριλίου 2014 Δημοσ. 17 Απριλίου 2014 Acronis True Image WD Edition Software Δοκίμασε μια και με αυτό που είναι δωρεάν αφού έχεις wd δίσκο.
dobro Δημοσ. 17 Απριλίου 2014 Δημοσ. 17 Απριλίου 2014 χρησιμοποιησε και κανενα αλλο προγραμμα.....clone Hdd, acronis true image κτλ....μηπως και κανεις δουλεια τσαμπα!
tassos_7 Δημοσ. 17 Απριλίου 2014 Μέλος Δημοσ. 17 Απριλίου 2014 Acronis True Image WD Edition Software Δοκίμασε μια και με αυτό που είναι δωρεάν αφού έχεις wd δίσκο. χρησιμοποιησε και κανενα αλλο προγραμμα.....clone Hdd, acronis true image κτλ....μηπως και κανεις δουλεια τσαμπα! Εβαλα το Acronis True Image 2014 Και στο clone δεν μου εμφανιζει τον SSD που ειναι με USB, παρα μονο τον WD. Γιατι ετσι ?
dobro Δημοσ. 17 Απριλίου 2014 Δημοσ. 17 Απριλίου 2014 http://www.acronis.com/en-us/support/documentation/ATIH2014/index.html#9042.html
tassos_7 Δημοσ. 17 Απριλίου 2014 Μέλος Δημοσ. 17 Απριλίου 2014 http://www.acronis.com/en-us/support/documentation/ATIH2014/index.html#9042.html Το εκανα με το acronis τελικα. Μου εβγαλε στην αρχη ενα σφαλμα και στο δευτερο πατησα "ignore all". Κανει boot και τρεχει τον ssd το συστημα. Αλλα μου εξαφανησε τον παλιο σκληρο. Τι εγινε? ουτε στο my computer ουτε στο everest δειχνει τον παλαιο!?????
tassos_7 Δημοσ. 18 Απριλίου 2014 Μέλος Δημοσ. 18 Απριλίου 2014 αλλαξε τον παλιο απο master σε slave Τα καταφερα τελικα ολα ΟΚ. Το προβλημα ειναι πηγα να τον γυρισω σε AHCI απο το bios και μου πεταει BOOTMGR is missing. Κανω repair ανοιγει το pc ολα καλα. Παω τον ξαναβαζω σε AHCI (τον ειχα ξαναβαλει σε IDE) μου βγαζει μια οθονη πολυ γρηγορα κατι AHCI mode προλαβα και οταν παει να φορτωσει τα windows κανει restart. Κατεβασα και τους drivers FlamingBlade GTI JMicron RAID/AHCI Driver και μου βγαζει σφαλμα. Τι πρεπει να κανω ?
tassos_7 Δημοσ. 19 Απριλίου 2014 Μέλος Δημοσ. 19 Απριλίου 2014 Ποια μητρική εχεις ? Κομπλε ολα καλα. Ποιο mode να του βαλω maximum performance ?
tassos_7 Δημοσ. 19 Απριλίου 2014 Μέλος Δημοσ. 19 Απριλίου 2014 Σαφως το ahci Εχει maximum performance, maximum capacity, maximum reliability ???
SPANK Δημοσ. 19 Απριλίου 2014 Δημοσ. 19 Απριλίου 2014 Αυτο που ξέρω ειναι οτι με το ahci ειναι πολυ ποιο γρήγορος στο boot του λειτουργικού και γενικα στην απόκριση που εχει μεσα στα προγράμματα και γενικότερα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα