_chris_ Δημοσ. 17 Απριλίου 2014 Δημοσ. 17 Απριλίου 2014 θέλω να δημιουργήσω κάποια tutorials για κάποιες εφαρμογές σε μορφή video. ποιο πρόγραμμα να χρησιμοποιήσω; δε θέλω να έχει και τρελές επιλογές και να μπλέκομαι. απλά να τραβάει video την επιφάνεια εργασίας και να μπορώ να μιλάω με το μικρόφωνο ώστε να συνοδεύω το video. επίσης κάτι tutorial που έχω δει σε μερικά σημεία της εικόνας εμφανίζεται κείμενο. αυτό γίνεται αργότερα υποθέτω με κάποιο πρόγραμμα επεξεργασίας βιντεο. τι προτείνετε εκεί. μη μου πείτε κανένα premiere. κάτι απλό.
parsifal Δημοσ. 17 Απριλίου 2014 Δημοσ. 17 Απριλίου 2014 ActivePresenter http://atomisystems.com/activepresenter/free-edition/ Εξαιρετικό και με δυνατότητες επεξεργασίας και εφφέ (προσθήκη annotations, fade-in, fade-out, PiP κλπ). Δες αυτό το video που έφτιαξα με το ActivePresenter: Δες στο 0:33 το PiP (Picture in Picture) που έχει γίνει μέσα από το ίδιο το ActivePresenter, χωρίς την ανάγκη άλλου προγράμματος επεξεργασίας video! Δεν φανταζόμουν ότι είχε τέτοια δυνατότητα και όταν το πήρα χαμπάρι πάλι ζορίστηκα να το πιστέψω! 1
_chris_ Δημοσ. 17 Απριλίου 2014 Μέλος Δημοσ. 17 Απριλίου 2014 ωραίο φαίνεται. και free και το κείμενο που έχεις μέσω του προγράμματος το έβαλες ε; αυτό ακριβώς που χρειάζομαι. θα το κατεβάσω και θα αρχίσω δοκιμές. ευχαριστώ
parsifal Δημοσ. 17 Απριλίου 2014 Δημοσ. 17 Απριλίου 2014 και το κείμενο που έχεις μέσω του προγράμματος το έβαλες ε; Τα πάντα όλα!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα