Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπερα σε ολους εδω και εναν μηνα εχω περασh τα windows 8.1  και εχτες και αλλη μια μερα εκει που εκλεισα το pc και καθομουν και εβλεπα tv 2 ωρες αφου τον εκλεισα ολλα καλα το πρωι που ξυπνησα τον βρισκω ανοιχτο :\ μπορει καποιος να μου πει πως γινετε αυτο ?

Δημοσ.

Οχι κλεινει κανονικα και για 2-3 ωρες δεν ανοιγει σιγουρα γτ ειμαι ξυπνιος αλλα κατα περιεργο τροπο οταν ξυπναω το πρωι τον βρισκω ανοιχτο ... εχει φαντασματα μαλλον :-P

Δημοσ.

Ειχα και εγω το ιδιο προβλημα στην αρχη μεχρι που ανακαλυψα οτι εφταιγε η αυτοματη συντηρηση (automatic maintence) που ηταν ρυθμισμενη να ξυπναει το pc μια ταδε ωρα για να εκτελειται.Απενεργοποιησε τη απο τον πινακα ελεγχου/συστημα και ασφαλεια/κεντρο ενεργειων/συντηρηση

Δημοσ.

Καλησπερα.. Ειχα κι εγω το ιδιο προβλημα και το ειχα στειλει σε τεχνικο ο οποιος μετα απο 3 μερες μου το εφερε πισω λεγοντας μου "εδω και 2 μερες δουλευε κανονικα, σημερα αρχισε να ανοιγει παλι μονο του, στοιχειωμενο πρεπει να ειναι" :P Περα απο τα γελια εκατσα κι ασχοληθηκα καποιες μερες αργοτερα και ανακαλυψα πως ηταν χαλασμενο το κουμπι. Ετσι τραβηξα καλωδιο, εκανα τρυπες και εβαλα δικο μου button και ολα μια χαρα. Το προβλημα που ειχε εμενα ηταν οτι εκλεινε οποτε ηθελε αλλα και οταν ηταν κλειστο ανοιγε σε ακυρες στιγμες χωρις να εχω πειραξει τιποτα. Αν το κουμπι ειναι χαλασμενο θα μπορουσε και να μη φαινεται στο πατημα, αλλα να κανει επαφη οποτε θελει οποτε σε αυτη την περιπτωση ειτε αλλαζεται το button (αν βρεθει για το συγκεκριμενο κουτι), ειτε αν εχετε ορεξη να το φτιαξετε, αγοραζετε αλλο και κανετε συνδεσεις μεσα, ειτε αγοραζετε καινουργιο κουτι (η πιο ευκολη λυση).

Δημοσ.

Επειδή το έχω δει να συμβαίνει σε 3 laptop ώς τώρα...μετά την αναβάθμιση των Windows 8 σε 8.1, όταν πατάς το power button το pc ΔΕΝ σβήνει. Ενώ σβήνουν η οθόνη και τα λαμπάκια λειτουργίας τα laptop μπαίναν σε καποιο είδος sleep mode και όταν την επόμενη μέρα ανοίγαμε τα καπάκια, τα laptop "ζωντάνευαν" μόνα τους. Για την ιστορία αυτό που έφταιγε ήταν :

1) Σε Dell laptop έφταιγε ο driver της κάρτας γραφικών (Amd). Μετά απο επικοινωνία με την εξυπηρέτηση πελατών της Dell, μας στείλαν ένα patcaki και διορθώθηκε.

2) Σε Acer laptop έφταιγαν όλοι οι ENE drivers δηλαδή ότι είχε να κάνει με συσκευές εξωτερικών μέσων αποθήκευσης (υποδοχείς καρτών SD κλπ). Αρχικά απενεργοποιήθηκαν όλες αυτές οι συσκευές και έκλεινε κανονικά το laptop. Με το τελευταίο Windows Update βέβαια, διορθώθηκε τελείως.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...