voltmod Δημοσ. 17 Απριλίου 2014 Δημοσ. 17 Απριλίου 2014 (επεξεργασμένο) Στο App store της Apple υπάρχουν αρκετές εφαρμογές/ υπηρεσίες που σας λένε τον τίτλο του άλμπουμ ή του τραγουδιού που ακούτε. Σύμφωνα ωστόσο με το Bloomberg, η Apple αναμένεται να αυτοματοποιήσει αυτή τη διαδικασία σε νέα έκδοση του iOS.Πιο συγκεκριμένα, η Apple αναμένεται να ενσωματώσει την λειτουργία αναγνώρισης τραγουδιών της υπηρεσίας Shazam με τον ίδιο περίπου τρόπο που ενσωματώνει τα Facebook και Twitter. Θα μπορούσατε να ρωτήσετε τη Siri για παράδειγμα για το μουσικό κομμάτι που ακούτε από το να πατήσετε κάποιο πλήκτρο ενώ το νέο χαρακτηριστικό θα λειτουργεί σε συνδυασμό με το iTunes Radio. Όπως λειτουργεί με τη μουσική, το Shazam λειτουργεί και με τα τηλεοπτικά σώου, και είναι πιθανό η Apple να θέλει να ενσωματώσει και αυτή τη δυνατότητα. Δεν διευκρινίζεται πότε το συγκεκριμένο χαρακτηριστικό, που αποτελεί το αποτέλεσμα της συνεργασίας της Apple με το Shazam θα είναι διαθέσιμο στο iOS. Παρόλα αυτά το WorldWide Developers Conference που θα πραγματοποιηθεί δεν είναι και πολύ μακριά μας, οπότε το πιθανότερο είναι να γίνει εκεί η σχετική ανακοίνωση. Site: Engadget Επεξ/σία 20 Απριλίου 2014 από voltmod
Super Moderators paredwse Δημοσ. 17 Απριλίου 2014 Super Moderators Δημοσ. 17 Απριλίου 2014 Ουσιαστικά δηλαδή να ενσωματώσει τη λειτουργία του shazaam στο λειτουργικό σύστημα... Καθόλου άσχημα. 2
Fotis13 Δημοσ. 17 Απριλίου 2014 Δημοσ. 17 Απριλίου 2014 Κορυφαια εφαρμογη το shazaam το χρησιμοποιω αρκετα συχνα ακομα καλυτερα αν αφομοιωθει απο το οικοσυστημα της Αpple. .
parasaser Δημοσ. 17 Απριλίου 2014 Δημοσ. 17 Απριλίου 2014 εν το μεταξύ αυτό υπάρχει ήδη από τα windows phone 7 1
Timonkaipumpa Δημοσ. 17 Απριλίου 2014 Δημοσ. 17 Απριλίου 2014 εν το μεταξύ αυτό υπάρχει ήδη από τα windows phone 7 Ξέρεις πόσα πράγματα υπήρχαν ήδη όταν βγήκαν τα windows phone 7; Κάτι σχετικό με το thread έχεις να πεις αντί να αρχίζεις τα φανατιλίκια; Υ.Γ. Δεν ξέρω εάν υπήρχε ή όχι και σε τι μορφή, αλλά αυτό δεν αλλάζει το point μου. 1
parasaser Δημοσ. 17 Απριλίου 2014 Δημοσ. 17 Απριλίου 2014 Ξέρεις πόσα πράγματα υπήρχαν ήδη όταν βγήκαν τα windows phone 7; Κάτι σχετικό με το thread έχεις να πεις αντί να αρχίζεις τα φανατιλίκια; Υ.Γ. Δεν ξέρω εάν υπήρχε ή όχι και σε τι μορφή, αλλά αυτό δεν αλλάζει το point μου. φίλε παρεξήγησες. εγώ όταν είχα το lumia 800 με παρατεταμένο πάτημα του μεγενθυτικού φακού, άνοιγε το μικρόφωνο για αναγνώριση τραγουδιών! χωρίς προγράμματα χωρίς τίποτα. βέβαια αυτή η δυνατότητα δούλευε μόνο σε αμερικάνικο email, μάλλον λόγο δικαιωμάτων. 1
basilis5 Δημοσ. 17 Απριλίου 2014 Δημοσ. 17 Απριλίου 2014 το θεμα ειναι αλλο, το shazam εχει συνεργασια με spotify, τι θα γινει εκει; το OS θα κανει χρηση της υπηρεσιας shazam, αλλα η εφαρμογη θα συνεργαζεται με αντιπαλη υπηρεσια του itunes radio;
AMD Expert Δημοσ. 17 Απριλίου 2014 Δημοσ. 17 Απριλίου 2014 Ξέρεις πόσα πράγματα υπήρχαν ήδη όταν βγήκαν τα windows phone 7; Κάτι σχετικό με το thread έχεις να πεις αντί να αρχίζεις τα φανατιλίκια; Υ.Γ. Δεν ξέρω εάν υπήρχε ή όχι και σε τι μορφή, αλλά αυτό δεν αλλάζει το point μου. φίλε παρεξήγησες. εγώ όταν είχα το lumia 800 με παρατεταμένο πάτημα του μεγενθυτικού φακού, άνοιγε το μικρόφωνο για αναγνώριση τραγουδιών! χωρίς προγράμματα χωρίς τίποτα. βέβαια αυτή η δυνατότητα δούλευε μόνο σε αμερικάνικο email, μάλλον λόγο δικαιωμάτων. Αν το πάμε έτσι εγώ στο αρχαίο Sony Ericsson K550i είχα το track ID,δωρεάν απο την SE. 5
Fotis13 Δημοσ. 17 Απριλίου 2014 Δημοσ. 17 Απριλίου 2014 Ναι πολυ ωραια ολα αυτα που λετε αλλα σε καμια περιπτωση δεν ειχαν την βαση δεδομενων του shaazam και την ευχρηστια του, δυο απο τους κυριους λογους την επιτυχιας του . 1
nikos445 Δημοσ. 17 Απριλίου 2014 Δημοσ. 17 Απριλίου 2014 οχ ... βλεπω να την κατωχειρωνει και αυτη ως πατεντα! :ρ 4
MavroManitari Δημοσ. 17 Απριλίου 2014 Δημοσ. 17 Απριλίου 2014 εν το μεταξύ αυτό υπάρχει ήδη από τα windows phone 7 Αυτό υπάρχει από εποχές GPRS και το είχα στο Satio λεγόμενο Vodafone track ID
ploumouris Δημοσ. 17 Απριλίου 2014 Δημοσ. 17 Απριλίου 2014 Ακόμα καλύτερο από το Shazam είναι το Soundhound. 5
Moderators Gi0 Δημοσ. 17 Απριλίου 2014 Moderators Δημοσ. 17 Απριλίου 2014 ολο καινοτομιες αυτη η apple Δεν νομιζω πως αποζητα τα σκηπτρα της πρωτοποριας καπου. Απλα εμπλουτιζει ενα ηδη καλο λειτουργικο. Φανταζομαι πως δεν θα υπαρχουν παραπονα για κατι τετοιο. 4
Razor_7 Δημοσ. 17 Απριλίου 2014 Δημοσ. 17 Απριλίου 2014 Αυτό υπάρχει από εποχές GPRS και το είχα στο Satio λεγόμενο Vodafone track ID Ισχύει,αλλά άσχετο με το θέμα...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα