christos782 Δημοσ. 17 Απριλίου 2014 Δημοσ. 17 Απριλίου 2014 γεια σας παιδιά αν και ειναι λίγο χαζό αυτό που θα σας πω αλλά δεν ξέρω να κάνω Update τους drivers του υπολογιστή μου. Συνηδητοποιήσα οτι τώρα τελευταία τρέχει κάπως αργά(αργεί κατά την εκκίνηση, κολλάει λιγάκι εως πολύ στα βιντεακια του youtube) και σκέφτηκα οτι μαλλον πρεπει να εχει να κάνει με τους drivers. και κάτι τελευταίο για να σας προλάβω ετρεξα κάποια αντιικά προγράμματα και δεν βρικαν κατι σοβαρα. ΥΓ: η καρτα γραφικων που έχω ειναι amd hd 7700 και θα το εκτιμούσα αν μου δίνατε κανένα link η κατι σχετικο... Σας Ευχαριστώ
arma1 Δημοσ. 17 Απριλίου 2014 Δημοσ. 17 Απριλίου 2014 οσο για την καρτα γραφικων μπες εδω http://support.amd.com/en-us/download και κατεβασε τους drivers
christos782 Δημοσ. 17 Απριλίου 2014 Μέλος Δημοσ. 17 Απριλίου 2014 ευχαριστο πολύ, και κατι τελευταιο. σε περιπτωση που κατεβαζω και εγκαθιστω λαθος driver, υπαρχει περιπτωση να συμβει κατι σοβαρο?
arma1 Δημοσ. 17 Απριλίου 2014 Δημοσ. 17 Απριλίου 2014 καλα ειναι να προσεχεις τι βαζεις, αν κανεις κατι λαθος απλα δε θα δουλευει
Xristaras12 Δημοσ. 17 Απριλίου 2014 Δημοσ. 17 Απριλίου 2014 λαθος driver σε καρτα γραφικων ειναι λιγο δυσκολο να μπει γιατι πρωτα κανει ανιχνευση συστηματος και μετα μπαινει. Περιπου το ιδιο ισχυει και για τα υπολοιπα. Οι καθυστερησεις αυτες μπορει επισης να οφειλονται σε προβληματικο σκληρο δισκο η να ειναι τρομερα κατακερματισμενος. Κατεβασε το hard disk sentinel και τσεκαρε υγεια δισκου.
kostandinos Δημοσ. 17 Απριλίου 2014 Δημοσ. 17 Απριλίου 2014 HowTo: Πώς να βρίσκετε τους drivers, σε "άγνωστες συσκευές" του υπολογιστή σας. Πολλές φορές σίγουρα θα σας έχει τύχει μετά την εγκατάσταση νέου λειτουργικού στον υπολογιστή σας, να μην αναγνωρίζονται κάποιες συσκευές του συστήματος, λόγω μη ύπαρξης των οδηγών (drivers) τους.Σε περίπτωση φυσικά που τους έχουμε κάπου κρατήσει, ή έχουμε τα CD τους, τα πράγματα είναι εύκολα.Κάποιοι αναζητούν τυχόν ταυτότητά τους πάνω στη μητρική ή στην πλακέτα της συσκευής (κάρτα γραφικών, κάρτα ήχου κλπ), για να ψάξουν μετά στο ίντερνετ.Υπάρχει όμως και ένας άλλος τρόπος που θα σας δείξω εδώ, και που κατά τη γνώμη μου είναι ποιο εύκολος:1. Πηγαίνετε στη "Διαχείριση Συσκευών" και δέστε ποιες συσκευές δεν αναγνωρίζονται. Είναι αυτές με το χαρακτηριστικό κίτρινο θαυμαστικό και την ένδειξη "Άγνωστη συσκευή" (Unknow device) 2. Κάντε δεξί κλικ πάνω σε κάποια από τις άγνωστες συσκευές, επιλέξτε "Ιδιότητες" και μετά "Λεπτομέρειες" (details). 3. Κάτω από την ένδειξη "Ιδιότητα" (Property), θα δείτε ένα Dropdown μενού, στο οποίο επιλέξτε "Αναγνωριστικά υλικού" (hardware ids) και μετά "τιμή" (value). Με την επιλογή αυτή θα ανοίξει ένα μενού, με πολλά αναγνωριστικά της συσκευής, με τα οποία μπορείτε με δεξί κλικ να επιλέξετε "αντιγραφή" και να τα επικολλήσετε στην αγαπημένη σας μηχανή αναζήτησης. Τα αποτελέσματα θα σας δώσουν πολλές επιλογές που σίγουρα θα περιέχουν και τους οδηγούς που ψάχνετε για την εν λόγω συσκευή. 4. Απλά κάντε λήψη των οδηγών και εγκαταστείστε τους, για να λειτουργήσει πλέον η συσκευή που είχε πρόβλημα. http://www.olafree.net/2014/02/howto-drivers.html 3
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα